Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Το "Πρώτο Ψέμα" παρακολουθούσε τη Μάρα Ζαχαρέα:Ε και;

Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι μεγάλος και πετυχημένος δημοσιογράφος που ανοίγει και πουλά εφημερίδες με διάφορα κόλπα και ευρεσιτεχνίες. Είναι ήρωας του συστήματος Πασόκ(ευτυχώς που και αυτός στηρίζει «μεγάλη δημοκρατική παράταξη») και μεγαλοφυής στην εξεύρεση πόρων, αν φανταστεί κανείς ότι τα πηγαίνει καλά με όλους τους νταβατζήδες, κοντούς, χοντρούς, καπάτσους ….. απ’ όλα έχει ο μπαξές, της «πεινασμένης» πλουτοκρατίας. Μην ξεχνάτε:όταν ο λαός πεινά ο νταβατζής λυσσά!
Τελευταία ευδοκιμεί πολύ η πετυχημένη συνεργασία με τον εθνικό μας εργολαβονταβατζή που έχει γεμίσει την Ελλάδα με ακριβοπληρωμένα και θανατηφόρα «δημόσια έργα». Με ιδιαίτερη ευαισθησία προτιμά να κάνει παρέα με βαθύπλουτους σαλτιμπάγκους του πράσινου κρατικοδίαιτου κατεστημένου που έχει βαθιές «δημοκρατικές» ρίζες στους «αγώνες» για «ένα καλύτερο αύριο στις τσέπες των πρώην ζιβαγκοφόρων». Αυτοί που έβλεπαν πάντα το δημόσιο χρήμα ως τσιφλίκι και καουμποϋλίκι. Ως ευκαιρία ιστορικής εκδίκησης γιατί τους είχε η Δεξιά, πενήντα χρόνια στο πεζοδρόμιο να βραχνιάζουν στα επαναστατικά συνθήματα και στην αναζήτηση της «τέλειας αναδιανομής του πλούτου!». Η καλύτερη μοιρασιά θα έπαιρνε υπουργείο.
Παλιότερα υπήρχε κάποια νεοσύστατη τρομοκρατική οργάνωση που καθάριζε το πολιτικό τοπίο με κάποιες βόμβες ή σφαίρες. Σήμερα δε χρειάζεται. Υπάρχουν οι Θέμοι που θα κάμουν τη δουλειά της αδηφάγας συμμορίας των πατερούληδων της παραπληροφόρησης. Δηλαδή της αριστοκρατίας των πράσινων ακρίδων γιατί υπάρχει και η τάξη που αρκείται στα λίγα:κανένα διορισμό στο δημόσιο, κανένα δάνειο, καμιά επιδοτησούλα και άλλες απλές μικροκομματικές εξυπηρετήσεις.
Ο Θέμος δεν έπαιζε ποτέ με τα μικρά και λιγούρικα κομματικά. Ήθελε πάντα «μαύρες σακούλες». Δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει μεγαλονταβατζής αλλά μέσω αυτών θα του επιτρέπονταν να περάσει και ο ίδιος στη μεγάλη μάσα και στην «καλή ζωή». Το όνειρο εξάλλου κάθε πρώην οραματιστή και πρώην ουτοπιστή. Παλιότερα τα οράματα πήγαιναν προς τα πίσω. Οι πρωτόγονοι ήταν μια χαρά, που έλεγε και ο Ρουσσώ. Σήμερα που να τρέχουν στην προϊστορία. Ο μεζές είναι στο μέλλον και αν αυτό το μέλλον περιέχει «πράσινο σοσιαλισμό» ακόμα καλύτερα. Καημένε Ρουσσώ σε ανέτρεψε ο Θέμος, στην πράξη!
Φυσικά πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς ότι δουλεύει για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας της δημοκρατίας που ετρώθη από τον «αδίστακτο Καραμανλισμό»! Έτσι πρέπει να χτυπά συνεχώς την καρδιά του Καραμανλικού συστήματος για να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο αναμενόμενος και η κατεστημένη πλουτοκρατία. Σου λέει δε στήνω δυο τρία κιλά παρακολουθήσεις; Το σύστημα Πασόκ είναι παντού και διπλοπροστατεύει τα παιδιά του. Ενώ το σύστημα ΘουΒουΡου την πάτησε κι’ έπαθε λάστιχο! Τι θα μου πουν αν παρακολουθώ τη Μάρα ή τη Σάρα και την κάθε Κουκουνάρα; Τίποτα. Αντιθέτως θα με ανταμείψουν με τα «μεζεδάκια του πράσινου μέλλοντος»! Αυτές οι οργανώσεις για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και τις «ανθρώπινες κοινωνίες» δικές μας είναι και αυτές. Μας ανήκουν και τους ανήκει το μέλλον με αναδρομική ισχύ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαμπάδα στον Ρουσόπουλο...
Εξελίσσεται στο νέο, πιστό και ...ανθεκτικό φίλο του ΠΑΣΟΚ!


Θα διαφωνήσω με αυτούς που αναγνωρίζουν στον κ. Βουλγαράκη τον λόγο της ανόδου του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις.
Δεν νομίζω πως το ΠΑΣΟΚ χρειαζεται να στείλει λουλουδια στον Βουλγαράκη.
Απλούστατα το ΠΑΣΟΚ απέκτησε εναν καινούριο, πιστό και πάνω απο όλα ανθεκτικό φιλο, τον Θοδωρή Ρουσσόπουλο. Και ειναι φίλος για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για την πιθανή επικοινωνική του στρατηγική που στοίχησε στον Κώστα Καραμανλή την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι μονο για τις ευθύνες του ως πνευματικο παιδί του Μοναχού Εφραίμ, ούτε καν για την απογοητευτική του μετάλλαξη απο πρώην αριστερό σε παπαδοπαίδι.
Αλλά πάνω όλα, για την αισθητική που εκπέμπει ως εξουσία. Για την αναγόρευση της αλαζονείας και του κυνισμού σε κυρίαρχο μοντέλο πολιτικής. Γία την κυριαρχια της κοινωνικής υποκρισίας στην Υψηλή Πολιτική. Για την μετατροπή του Βασικού Μετόχου οχι απλά σε φιάσκο αλλά σε παρωδία που στην ούσια της εκδικείται τους ιδιους τους εμπνευστές του.
Και ίσως αυτό το λάθος πληρώσει ο Καραμανλής, όχι της λάθος επιλογής, όχι της εξάρτησης, αλλά της απουσίας κοινωνικού αισθητηρίου.
Χρήστος Λουτράδης
http://press-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_7764.html

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι το 40% φόρο που έβαλε ο Σκουφάλογος στα δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα και στο επίδομα αδείας μου τα είδα στο όνειρό ου.Λέτε να ξυπνήσω ξαφνικά και να δω ότι ποτέ δεν πλήρωσα αυτούς τους φόρους ;
Μακάρι να κοιμάμαι εγώ και να είσαι ξύπνιος εσύ.

Δυστυχώς όμως συμβαίνει το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

Να φέρουμε το Γιωργάκη που δεν έχει εξαρτήσεις ΟΥΤΕ από τους καναλο-εκβιαστές ΟΥΤΕ από τους Αμερικανούς, για να ξεκαθαρίσει την Ελλάδα από τη υποκρισία και την φτώχεια.
Έχει επίσης ο Γιωργάκης και πολλά στελέχη με ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (πάνω από 20 χρόνια) στην πάταξη της διαφθοράς, όπως όλοι θυμόμαστε.
Πάλι θα γελάσουμε στις Ευρωεκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Λουτράδη,
εσύ τώρα χαίρεσαι ή λυπάσαι που πέφτει ο Καραμανλής και έρχεται ο εν' αναμονή.

Ανώνυμος είπε...

Εάν η απόλυτη βλακεία του φιλέλληνα Γιωργάκη δεν ήταν επικίνδυνη λόγω των χορηγών του καναλαρχών και των αμερικάνων αφεντικών του, θα είχε πλάκα να τον αφήσουμε για ένα μήνα πρωθυπουργό να γελάσει κάθε πικραμένος!
Εκεί να δείς ριζοσπαστική οικονομική πολιτική, να δείς λύση του προβλήματος με τα Σκόπια, να δείς αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, να δείς πάταξη των ολιγοπωλίων, να δείς, να δείς, ....
Χριστέ μου, δεν το αντέχω ούτε σαν θεατρική επιθεώρηση με τον Τσάκωνα.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοσιογραφική οικογένεια "έχασε" από τις τάξεις της την κυρα-Μάρα Ζαχαρέα. Το κορίτσι παραιτήθηκε!
Ωιμέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παραιτείται ο Καραμανλής, αναλαμβάνει ο Σουφλιάς ώσπου να εκλεγεί ο νέος αρχηγός! Γαλάζια Κόλαση...

ΕΠΕΙΓΟΝ>Tις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη που θέλει τον Καραμανλή να παραιτείται απο την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και ν αναλαμβάνει ο Γιώργος Σουφλιάς ώσπου ν αναδειχθεί απο την οργανωμένη βάση του κόμματος ο νέος ηγέτης! Το σενάριο προβλέπει ασφυκτική πίεση στον σημερινό πρωθυπουργό σε περίπτωση που αρνηθεί να παροπλισθεί!
Μιλάμε ότι γίνεται της Πόπης-η χαρά των ΜΜΕ, είναι αυτή η περίοδος!

Μόνο νεκροκεφαλές δεν εχουν φθάσει για την ώρα στη Ρηγίλλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα απο οργισμένα στελέχη του κόμματος που ενώ πίστευαν οτι θα βρίσκονται τουλάχιστον 2 τετραετίες στην εξουσία, διαπιστώνουν οτι τελειώνει ο χρόνος κι εκείνοι που δεν έχουν συζύγους συμβολαιογράφους και τηλεπερσόνες, κινδυνεύουν να μείνουν έξω απο το χορό. Οσοι δεν πρόλαβαν να βάλουν το χέρι στο μέλι και πίστευαν οτι θα τους δοθεί η ευκαιρία, απειλούν ανοιχτά πλέον τον Καραμανλή.
-Διώχτους η σήκω φύγε!
Κι οταν λένε διώχτους εννοούν τους Αλογοσκούφη, Ρουσόπουλο, Λιάπη ακόμη και τον Ζαγορίτη.
Μέσα σ αυτό το κλίμα γαλάζιας τρομοκρατίας μπορεί να εξηγηθεί η προσπάθεια της Μάρας Ζαχαρέα ν αποδράσει απο το μάτι του κυκλώνα, παραιτούμενη απ όλα τα πόστα και κρατώντας μόνο το ρόλο της νοικοκυράς.
Ο Καραμανλής διαπιστώνει με τον πιο σκληρό τρόπο οτι πλησιάζει το τέλος του.
Ενα τέλος που δεν το περίμενε καθώς παρατηρούσε τον κόσμο μέσα απο τη γυάλα του Μαξίμου και είχε αφεθεί στους Ρουσόπουλο, Αγγέλου, Αδριανό αντι να τον λούζει κρύος ιδρώτας με τις συγκεκριμένες επιλογές του.
Αυτό που τρέμει πλέον είναι ένα άδοξο τέλος που θα μπορούσε να σημάνει και το πολιτικό του τσαλάκωμα, εαν η υπόθεση SIEMENS μεταβληθεί σε ασύμμετρη απειλή.
Είναι ακριβώς αυτή η υπόθεση που "κρατάει" για την ώρα την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στροβιλίζεται στη σιωπή, ενω θα μπορούσε να ζητήσει χαλαρά το κεφάλι του πρωθυπουργού.
Είναι αστείο για παράδειγμα να διατηρεί στη θέση του τον Αλογοσκούφη, ο οποίος κάθε ώρα επιχειρεί να πάρει πίσω κάποιο απο τα μέτρα που εξήγγειλε είτε για τα τεκμήρια ,είτε για τα μπλοκάκια.
Απο μόνο του αυτό δείχνει οτι το νομοσχέδιο Αλογοσκούφη γράφτηκε στο πόδι, δίχως να έχει προηγηθεί μια σοβαρή μελέτη της αγοράς. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο γιούργια στα παγούρια, που μόνο ένας Αλέφαντος η κάποιος επιπόλαιος, βιαστικός και αδιάφορος για το ρόλο του, θα μπορούσε να φέρει στη βουλή.
Μήπως εκει στη πλατεία Συντάγματος, το έχουν ρίξει στις πιτσικουλιές;
Δεν θάπρεπε ο πρωθυπουργός να τιμωρήσει αυτή την ξεπέτα του υπουργού του, που προκαλεί την κοινωνία, την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών και κυρίως την τρύπια τσέπη τους;
Ο Αλογοσκούφης με απλά λόγια ζητά απο τους Ελληνες να πάρουν δανεικά απο τις τράπεζες για να του πληρώσουν τον κεφαλικό φόρο που η ερασιτεχνική και επιπόλαια ομάδα των τεχνοκρατών και καλοζωισμένων συμβούλων του, εισηγήθηκε μαζί με τις υπόλοιπες ανοησίες του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.
Τα είπα ξείπα του Αλογοσκούφη και της ομάδας του δεν θα τα πληρώσουν οι Ελληνες πολίτες. Ας τα πληρώσει ο ίδιος ο Καραμανλής. Ο Ηγούμενος Εφραίμ, ο Χριστοφοράκος, κι άλλοι κροίσοι να νησί.
-Καραμανλή, όσο καθυστερείς ν αποκεφαλίσεις τον Αλογοσκούφη τόσο πιο βαθιά βουλιάζει η διάτρητη κυβέρνηση των πλουσιόπαιδων.
Μαζεύετε τα...
HOT HENRY
http://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/09/blog-post_320.html

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το σπίτι της....ΝΔ;


Έχουμε φθάσει λίγο πριν τον τελικό. Την Παρασκευή αποχώρησε ο Γιώργος Βουλγαράκης από το big brother Ν.Δ και σήμερα η Μάρα Ζαχαρέα.

Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από το σπίτι;
Όσοι θέλετε να φύγει από το σπίτι ο ...

Ρουσσόπουλος ψηφίστε στο 0909090000

και όσοι ο...

Τατούλης ψηφίστε στο 0919090000

Γιατί εσύ αποφασίζεις σε αυτό το παιχνίδι.

(ιδέα http://citypress-gr.blogspot.com)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. δεν της πάει...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΑ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ. δεν της πάει...


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ. δεν της πάει...


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ. δεν της πάει...


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ. δεν της πάει...


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΜΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. δεν της πάει...


ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΑΘΑΜΕ. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα.