Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Εσωτερικό έγγραφο του Πασόκ «δείχνει» γνώση του μαύρου χρήματος!

Ο σημερινός «Ελεύθερος Τύπος» αποκαλύπτει την εγκύκλιο Σκανδαλίδη πριν από τις ευρωεκλογές του ‘99

Ενδοκομματικές τριβές στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί η υπόθεση με τη «χορηγία 1 εκατ. μάρκων» προς το κομματικό ταμείο της Χαρ. Τρικούπη μέσω του Θ. Τσουκάτου.

Αίσθηση προκαλεί εσωτερικό έγγραφο του ΠΑΣΟΚ, που φέρνει στο φως ο ΕΤ. Πρόκειται για την εγκύκλιο που απεστάλη από τον τότε γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κώστα Σκανδαλίδη προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αναφέρεται στη μάχη των Ευρωεκλογών της 13ης Ιουνίου 1999, δηλαδή στην περίοδο για την οποία φέρεται να έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος ότι έλαβε το ένα εκατομμύριο μάρκα από την εταιρία Siemens για το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Στο εν λόγω έγγραφο, που φέρει ημερομηνία 27 Απριλίου 1999 και υπογράφεται από τον κ. Σκανδαλίδη, ορίζεται, μεταξύ άλλων, η διάταξη της Κεντρικής Επιτροπής Ευρωεκλογών κατά θέμα και δραστηριότητα. Στον τομέα της οικονομικής εξόρμησης, λοιπόν, υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Σταύρος Σουμάκης, Πάνος Λάμπρου, Θόδωρος Τσουκάτος και Σπύρος Αυγερινός.
Η εγκύκλιος αυτή, με τα παραπάνω ονόματα, ενισχύει την επιχειρηματολογία της πλευράς Τσουκάτου, που υποστηρίζει ότι «σε αυτή την υπόθεση δεν ήταν μόνος του».

Ελεύθερος Τύπος

Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ - Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ:Το παράξενο ζευγάρι_Ο αστός και ο γιος του μπακάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: