Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

SPAM από τον Καρχιμάκη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ
Σόλωνος 45, 10672 Αθήνα
Τηλ: 210 361 3193 - Fax: 210 361 5552
http://www.karximakis.gr Ηλεκτρονική Διεύθυνση: karximakis@parliament.gr

Σήμερα έλαβα το ακόλουθο SPAM (αυτόκλητο διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) από το γραφείο του κ. Καρχιμάκη. Είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνω το ίδιο μήνυμα από τον εν λόγω αποστολέα και ξεκαθαρίζω ότι ΠΟΤΕ δεν έδωσα τη συγκατάθεσή μου να λαμβάνω ο,τιδήποτε από τον κ. Καρχιμάκη.
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η & ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για τους κ.κ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ

ΘΕΜΑ: «Στη δίνη των πολιτικών ευθυνών για την ανεπαρκή και αδιαφανή διαχείριση από την Κυβέρνηση του σκανδάλου διακίνησης στην αγορά νοθευμένου ηλιελαίου, αποκαλύψεις θέλουν εταιρεία, που η εμπλοκή της στο σκάνδαλο συγκαλύπτεται για λογουσ ευνοιοκρατιασ, ΛΟΓΩ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ.ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ να απολαμβάνει καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας και σε θέματα που αφορούν σοβαρές περιβαλλοντικές παραβάσεις της, αφού (α) το Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ στήνει ασπίδα προστασίας στον αρμόδιο περιβαλλοντικό έλεγχο της Νομαρχίας και αρνείται να εγκρίνει την επιβολή προστίμων, αλλά και τον καταλογισμό εξόδων περιβαλλοντικής αποκατάστασης, συνολικού ύψους περίπου 200.000 ευρώ, ενώ (β) το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επιδοτεί με περίπου 9.000.000 ευρώ την ίδια εταιρεία παρά τα αρνητικά πρακτικά ελέγχου επενδύσεων!!!!»

Φαίνεται, δυστυχώς, πως η ασυδοσία, η ευνοιοκρατία, η ατιμωρησία για λίγους ισχυρούς «εκλεκτούς» εις βάρος του συνόλου των πολιτών, αλλά κυρίως η αδιαφανής και ιδιοκτησιακή διαχείριση της εξουσίας χωρίς λογοδοσία και χωρίς συνέπειες αποτελεί την πολιτική σφραγίδα της Κυβέρνησης Καραμανλή. Μια σφραγίδα ορατή όχι μόνο στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αλλά δυστυχώς, όπως δείχνουν, τα πράγματα ακόμα και σε ευαίσθητα θέματα περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας!..........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: