Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

ρατσιστικές αντιλήψεις ξυπνά η πιθανή νίκη Obama...


Σύμφωνα με το “Associated Press”, o Steve King, Ρεπουμπλικάνος, μέλος του Κογκρέσου της Iowa, υποστήριξε προχθές την Παρασκευή ότι οι τρομοκράτες θα κάνουν πάρτι στους δρόμους (dancing in the streets”) έτσι και κερδίσει τις προεδρικές εκλογές ο δημοκρατικός υποψήφιος Barack Obama.

Ο Steve King στήριξε τα επιχειρήματά του στην προεκλογική δέσμευση του Obama να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το Ιράκ, στην καταγωγή του από την Κένυα και στο μεσαίο όνομά του, που είναι Hussein!!!

"Οι ριζοσπάστες Ισλαμιστές και η Al- Qaida... θα χορεύουν στους δρόμους με μεγαλύτερη συμμετοχή από τις διαδηλώσεις στις 11 Σεπτεμβρίου επειδή θα το εκλάμβαναν ως δική τους νίκη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", δήλωσε σε μια συνέντευξη στην «Daily Reporter» του Spencer.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι νωρίς ακόμη για να έρθουν στην επιφάνεια αυτά τα επιχειρήματα. Πάντως ο Ομπάμα δεν πρόκειται να γίνει Πρόεδρος. Στην παρούσα φάση θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση δίνοντας το χρίσμα στη Χίλαρι. Αν δεν το πετύχουν και κερδίσει το χρίσμα θα έρθουν στην επιφάνεια τα επιχειρήματα που λες και θα κερδίσει ο ρεπουμπλικάνος που είναι υπέρ του πολέμου στο Ιράκ και μάλιστα με περισσότερα μέσα. Επι της ουσίας δηλ. το κλάμπ των πετρελαιάδων και τουν βιομηχάνων όπλων θα βγάλει αρκετά λεφτά τα επόμενα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μια νίκη Ομπάμα, παρά του ότι δεν πρόκειται να αλλάξει και πολλά πράγματα τουλάχιστον στην εξωτερική πολιτική ΗΠΑ, αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, αν τυχόν πραγματοποιηθεί. Με δεδομένες τις σημερινές ισορροπίες, ο Ομπάμα μπορεί να είναι τουλάχιστον αντιπρόεδρος έτσι και κερδίσουν τις εκλογές οι Δημοκρατικοί

Ανώνυμος είπε...

Εγώ εύχομαι για το καλό του να χάσει διότι αν κερδίσει θα τον σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Κένεντι. Είναι αδίστακτοι.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές πως έτσι και βγει μάλλον θα τον βγάλουν από τη μέση. Σενάριο που βλέπω παίζει έντονα τελευταία για να τον τρομάξουν και να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι.