Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

οι Ταρτούφοι και Ιησουίτες του «Πρώτου Θέματος».

Το «Πρώτο Θέμα» ξεπέρασε και πάλι τα όρια. Αυτή τη φορά όμως καπηλεύτηκε τον τραγικό θάνατο των τεσσάρων παιδιών από την Ζαχάρω εκχυδαΐζοντας τη μνήμη τους. Τα σκότωσαν δεύτερη φορά. Ο δεύτερος θάνατος είναι όμως συνδεδεμένος με τα κέρδη των ιδιοκτητών της εφημερίδας και ανοικτά πρέπει να τους απευθύνουμε την ερώτηση-ατάκα :
«Πόσα λεφτά κάνουν τα καμένα παιδιά;»,
«Πόσα πήγαν στις τσέπες τους»
με την ελεεινή αυτή σκύλευση νεκρών και μάλιστα παιδιών;

Στην προσπάθειά τους να αντιπολιτευθούν με οποιοδήποτε μέσο την Κυβέρνηση και τον Καραμανλή και μάλιστα την ύστατη στιγμή που όλοι πρέπει να φανούμε υπεράνω κομμάτων και προσωπικών πεποιθήσεων αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να κάμουν «δημοσιογραφία» και καλά να τα δείξουν όλα. Ουδέποτε σεβάστηκαν τους κανόνες δεοντολογίας που διέπουν το λειτούργημα της ενημέρωσης. Γιατί να επιδείξουν τώρα σύνεση.

Όταν τα δείχνεις όμως όλα, τότε και τα χάνεις όλα!

Θα μου πείτε αυτοί προ πολλού θεωρούν τους κοινούς συναισθηματισμούς ξεπερασμένους και χαρακτηριστικά κατώτερων και γραφικών θνητών. Οι συναισθηματισμοί αποτελούν εμπόδιο στον πλουτισμό τους οπότε και έχουν προ πολλού ξεπεραστεί και έχουν εξορισθεί στα κατώτερα συναισθήματα αφού οι ίδιοι έχουν πλέον ανέλθει στο ανώτερο στάδιο του κυνισμού που εξασφαλίζει όμως στις κενές ζωές τους βίλες, τραλαλά, παχυλούς λογαριασμούς, αχαχούχα, και κότερα.

Έχουν απωλέσει όμως την αξία που πάντα σέβεται ο Έλληνας. Την ανθρωπιά. Επιλέγουμε την ανθρωπιά και την αρχοντική αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και όχι τα ανθρωπάκια του, που έχουν βουλιάξει μέσα στην επιτηδευμένη υποκρισία τους. Μια υποκρισία που βιάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια……

δέστε και το άρθρο αιδώς στο mediablog, δημοσιογραφική αλητεία στον Μαύρο Γάτο και πρέζα tv.

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τι φωτογραφιες των παιδιων δεν τις εκλεψαν οι δημοσιοκαφροι του πρωτου θεματος.
Οι γονεις ή τα συγγενικα προσωπα των παιδιων τις εδωσαν στον τυπο.

vetdino είπε...

καλά έχει λυσσάξει ο πασοκοθέμος... και την προηγούμενη κυριακή καιγόταν ο κόσμος κι αυτός έλεγε πως "Καταρρέει ο Καραμανλής"... αληταράδες του κερατά!!!

btw ωραίο μπλογκ, θα σε βάλω λινκ

Παπουτσάκης είπε...

ακόμα χειρότερα

Παπουτσάκης είπε...

προς πρεζα τππροηγούμενο σχόλιο.

Μαύρος Γάτος είπε...

Όντως, ακόμα χειρότερα (που οι ίδιοι οι γονείς έδωσαν τις φωτογραφίες των παιδιών τους για να γίνουν μακάβρια πρωτοσέλιδα). ¨Εχουμε ξεφύγει τελείως...

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση....: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,.....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,.....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....