Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

Παραλήρημα, αμόκ και λάσπη από τον ΓΑΠ.

Φραστικές επιθέσεις κατά παντός εξαπολύει τελευταία ο πρόεδρος του πασόκ. Υπόσχεται ό,τι θέλει, όπου θέλει και όποτε θέλει με τεράστια ευκολία και μάλιστα με τεράστιο θράσος αφού αυτά που υπόσχεται απλώς δεν τα έκαμαν τα 20 χρόνια που κυβερνούσαν αλλά τώρα …..θα τα κάμουν, λες και ήρθαν από το διάστημα ή ξαφνικά έπαθαν αμνησία.

Λέει ο Γιωργάκης έχοντας τελείως ξεφύγει : «ένα άθλιο κατεστημένο και μια σπείρα λεηλατεί τη δημόσια περιουσία». Κανένας όμως από τους «σοβαρούς» υποτίθεται δημοσιογράφους των νταβατζήδων ενοχλείται για αυτή τη γλώσσα, ενώ όταν ο Ψωμιάδης λέει ότι «το όνομα Παπανδρέου θα το ψάχνουμε μετά τις εκλογές» ξεσηκώνονται οι κονδυλοφόροι της σοβαροφάνειας ότι δήθεν προσέβαλλε ο Ψωμιάδης τον καημένο το Γιωργάκη μας…..τι ντροπή τι ξεπεσμός! Ντροπή και ξεπεσμός πράγματι για την κατάντια των πουλημένων δημοσιογράφων που δεν κρύβουν πλέον το πάθος τους για την εξυπηρέτηση των διεφθαρμένων συμφερόντων των αφεντικών τους.


«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των εγκαινίων έργων που δημιούργησε άλλη κυβέρνηση»…θέλει να πει εδώ ο πασοκατσίδας ότι το πασόκ είναι το κόμμα που έφτιαξε τα πάντα στην Ελλάδα…μας φλόμωσε στα έργα, δεν θέλουμε τίποτ’ άλλο και μετά το πασόκ το χάος και η καταστροφή. Μεγάλη ιδέα έχει για το κόμμα του, ο πρόεδρος Γιώργος.


«Γαλάζιοι μεσάζοντες πήραν τεράστιες προμήθειες»…δεν ξέρω πώς να βρω τον τρόπο να του πω ότι οι μεσάζοντες είναι δημιουργήματα και τέκνα πασόκ αλλά μάλλον πάνω στην υπερβολική προκατάληψή του, δεν θα τα καταφέρω.


Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την περιοδεία Παπανδρέου στη Φωκίδα, η οποία απέτυχε παταγωδώς. Σα να τον πήραν χαμπάρι στη Φωκίδα οι άνθρωποι. Η συγκέντρωση και η παρουσία Παπανδρέου ήταν επιεικώς θλιβερή. Μίλησε μπροστά σε 300 αμήχανους ανθρώπους, οι οποίοι αναμασούσαν μάλλον απογοητευμένοι από τον αρχηγό τους, ξεπερασμένα και ξεπεσμένα συνθήματα του τύπου «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» και άλλα κουφά! Δυστυχώς για τον Παπανδρέου «οι Φωκιείς δεν ξεχνούν τι σημαίνει πασόκ»!!!…….15 μονάδες η διαφορά ΝΔ από το πασόκ στη Φωκίδα με αυξανόμενες τάσεις.


«Το πασόκ είναι εδώ»….Σας παρακαλώ μπορείτε να πάτε αλλού, γιατί με ενοχλείτε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το 1995 επι ΠΑΣΟΚ επερνα 25000 δρχ συνταξη και το κιλο το ψωμι εκανε 75 δρχ σημερα επι νεας κολοκρατειας περνω συνταξη 266.64 λεπτα και το ψωμι εχει 1.80 λεπτα. ποια εινε η αυξηση που εδωσε η νεα κολοκρατεια στον αγγροτη ???????
μετα πολυ μισος για ολους εσας τους κοσμοκολοκρατες ΅
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΙΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

«Τα ελλείμματα αποδυναμώνουν το κοινωνικό κράτος, τα κενά και οι αδυναμίες του κράτους ταλαιπωρούν τους πολίτες. Αυτή είναι η αλήθεια, και η αλήθεια δεν επιτρέπει ούτε σιωπή, ούτε ανεύθυνες κραυγές».

«Κάποιοι αρνούνται τα πάντα, κάποιοι επιδίδονται στην καλλιέργεια απαισιοδοξίας, κάποιοι επιχειρούν να βάλουν φραγμούς, να πετύχουν συμψηφισμούς, βολεύονται στη νοοτροπία της μιζέριας, αναπτύσσουν πρακτικές οξύτητας, πόλωσης φανατισμού".

«Να είστε σίγουροι δεν μπορούν να συμψηφίσουν τις χθεσινές ενοχές με τις σημερινές κραυγές τους, δεν θα περάσει η παραπληροφόρηση δεν θα περάσει η συκοφαντία, τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την Ελλάδα στον δρόμο του μέλλοντος».

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΙΤΑΣ

To ευρώ ποιός το έφερε;;;

ΠΑΣΟΚ=ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ

ΕΞΟΥΣΙΑ