Πέμπτη 26 Απριλίου 2007

πέθανε η κακομοίρα, επειδή την κλώτσησε μια καμήλα....

Η ιδιοκτήτρια μιας φάρμας εξωτικών ζώων στον Παναμά βρήκε τραγικό θάνατο από την δυνατή κλωτσιά μιας καμήλας. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων από ένα τοπικό σταθμό. Το όνομα της γυναίκας ήταν Cathie Ake και η καμήλα ήταν μόλις 4 ετών. Κατά το διάλειμμα των γυρισμάτων η καμήλα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, κλώτσησε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια κάθησε πάνω της προκαλώντας το θάνατό της.

Ο σταθμός έκανε αφιέρωμα στα μίνι- Akers, τα εξωτικά ζώα δηλαδή, του αγροκτήματος των Ake, που είναι έκτασης 15 στρεμμάτων και το ξεκίνησαν 10 χρόνια πριν.


Ο σύζυγος της Cathie, Donnie Ake, είπε ότι προσπαθούσαν να βρουν ένα νέο σπίτι στην καμήλα βάρους 1.800 λιβρών. Η καμήλα μάλλον βρίσκονταν σε περίοδο ζευγαρώματος γι’ αυτό και συμπεριφέρθηκε έτσι. Το ζεύγος Ake αγόρασε την καμήλα σε μια δημοπρασία πριν τρεις εβδομάδες.


Η καμήλα μάλιστα δεν ήθελε να ξεκουνήσει καθόλου, από πάνω από την άτυχη γυναίκα. Η Cathie Ake βρήκε τραγικό θάνατο είτε από ασφυξία είτε επειδή τα κόκαλά της συνετρίβησαν από το βάρος της καμήλας.

newsday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: