Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Το Μαξίμου άρχισε ήδη να φοβάται τον Μητσοτάκη

Σε εύκολη (αναμενόμενη) συνθηματολογία, εξέπεσε η Κυβέρνηση, υποδεχόμενη την (μη αναμενόμενη γι' αυτούς) επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ...
... Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Έκανε λόγο για οικογενειοκρατία - νεοφιλελευθερισμό-ακροδεξιά! Τα συνηθισμένα μπλα, μπλα, μπλα μιας ξεπερασμένης-ξεπεσμένης και ξεθωριασμένης Αριστεράς ....
Σε αυτό το, χαμένο από χέρι, τρίπτυχο θα κινηθεί εξάλλου η "αντιπολίτευση" της Κυβέρνησης, στον Κυριάκο.
Στόχος στο Μαξίμου είναι η παραπληροφόρηση και η αποπλάνηση του ελληνικού λαού, μπροστά στα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει με την αποτυχημένη πολιτική της! Χάνουν το χρόνο τους. Γιατί η συσσώρευση των προβλημάτων προηγείται. Ενώ λύσεις δεν έχουν, ούτε διεθνή υποστήριξη! 
Οπότε τα εύκολα κατασκευάσματα παραπληροφόρησης δεν επηρεάζουν κανένα και έχουν κλείσει τον κύκλο τους! Το μόνο που τους μένει είναι να αρχίσουν επιτέλους να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του κόσμου που υποφέρει!

Οι κύκλοι της Κυβέρνησης:
Οι κύκλοι της Κυβέρνησης αναφέρθηκαν σην οικογενειοκρατία - νεοφιλελευθερισμό:  «Παρά τα όσα επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ανανέωση και νέα αρχή, ο ίδιος είναι προσκολλημένος στο νεοφιλελεύθερο δόγμα, το οποίο έχει επανειλημμένα αποδοκιμαστεί από τον ελληνικό λαό». 
Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στη στήριξη από την (ακρο)δεξιά πτέρυγα του κόμματος, καθώς «με ενδιαφέρον» θα αναμείνουν να δουν, όπως αναφέρουν, «πώς θα χειριστεί ακροδεξιά στηρίγματα, χωρίς τα οποία δεν θα είχε καταφέρει να εκλεγεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: