Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων αναμένεται να ανακοινώσει ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Άρης Σπηλιωτόπουλος, κλείνοντας έτσι το κενό που υπήρχε στο χάρτη των ...

υποψηφιοτήτων απ’ την πλευρά της Κεντροδεξιάς. 
Παραμένει ωστόσο άγνωστο τι θα πράξει ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μόλις χθες επαναβεβαίωσε τη βούλησή του να επιστρέψει στο δημαρχιακό μέγαρο από το οποίο αποχώρησε το 2010 μετά την εκλογική ήττα από τον Γιώργο Καμίνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπηλιωτόπουλος αναμένεται να προβεί άμεσα σε ανακοινώσεις σχετικά με την υποψηφιότητα του, η οποία επελέγη να στηριχθεί διακριτικά από τη Νέα Δημοκρατία ως η μόνη εκ των πραγμάτων λύση και με το σκεπτικό της διείσδυσης σε ένα πιο κεντρώο ακροατήριο.

Την υποψηφιότητα του όμως ανακοίνωσε πριν από λίγο, αμέσως μόλις διέρρευσε η πληροφορία για την κάθοδο του κ.Σπηλιωτόπουλου στη μάχη της Αθήνας και ο Κακλαμάνης.

«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.

Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.

Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα», δήλωσε ο Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Ά Αθήνας είχε πρόσφατα συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο είχε δηλώσει πως θα επιμένει στην υποψηφιότητα του και είχε ζητήσει στήριξη παρά το αρνητικό για εκείνον κλίμα.

Υπενθυμίζεται ότι «όχι» σε πρόταση του Μεγάρου Μαξίμου να είναι υποψήφιοι στο δήμο Αθηναίων είχαν πει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη –η οποία είχε δηλώσει στη Σαββατιάτικη «Ε» ότι δεν επιθυμεί να διεκδικήσει το δήμο «γιατί πολύ απλά δεν μου αρέσει»- ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και η βουλευτής Α’ Αθήνας Φωτεινή Πιπιλή.