Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Ανέκδοτο» o Σαμαράς: «Στις ευρωεκλογές θα είμαστε πρώτο κόμμα». #lege_tetoia #trelantonis

Ερώτημα: έχει σώας τα φρένας ο άνθρωπος ή τρέλα πουλά;
Το πιο σύντομο ανέκδοτο, σχολίαζαν κύκλοι της Αντιπολίτευσης, είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης την οποία έδωσε στις Βρυξέλλες, με τον πρόεδρο του ...
 
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) Μάρτιν Σουλτς, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαïκή Ενωση, υποστηρίζοντας ότι «στις ευρωεκλογές δεν θα είμαστε δεύτερο κόμμα αλλά πρώτο».
Ο κ. Σαμαράς, ερωτηθείς σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές της 25ης Μαΐου και το ενδεχόμενο να υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ, επιχείρησε να παρουσιάσει ένα προφίλ «ακλόνητου πρωθυπουργού».  
Στο πλαίσιο αυτό -και έχοντας την υποστήριξη του κ. Σουλτς ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ελληνα πρωθυπουργό για να στηριχθεί και η δική του υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του ΕΚ- προσπάθησε λίγο πολύ να δημιουργήσει την εικόνα ότι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της «ευρωκάλπης», η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι και το 2016 (με ένα μικρό ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών να προκύπτει μέσα από τη μη σύμφωνη γνώμη της Αντιπολίτευσης για την εκλογή Προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας, το 2015).
«Δεν θα είμαστε 2ο αλλά 1ο κόμμα στις ευρωεκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς προσθέτοντας ότι έχει… εμπιστοσύνη στους Ελληνες που αγαπούν τα παιδιά τους. 
«Η Αντιπολίτευση δεν δίνει προοπτικές ούτε για το παρόν, ούτε για το μέλλον» συνέχισε ο πρωθυπουργός, χωρίς φυσικά να αναφερθεί στις δημοσκοπήσεις που έχουν διαρρεύσει από τη βρετανική πρεσβεία και οι οποίες δίνουν διαφορά μεγαλύτερη ακόμη και από τις 10 ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στη ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ η οποία φαίνεται, όχι δεύτερη ότι θα είναι, αλλά πολύ πιθανό να «κατακτήσει» την τρίτη θέση.
http://www.nez.gr/archives/31961

Δεν υπάρχουν σχόλια: