Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Μια προσωπογραφία του Γιώργου. Γιατί σε λίγο θα τον θεοποιήσουν οι γλύφτες οπαδοί του!!!!

Ένας πολιτικός μικρού έως μετρίου βεληνεκούς που οφείλει όλη την πολιτική του παρουσία στην κληρονομιά του επθέτου Παπανδρέου.

Ένας άνθρωπος εμφανώς ρηχός σε συναίσθημα και ελληνικότητα που δεν εμπνέει ακόμη και τους ίδιους τους οπαδούς της παράταξής του.

Άνθρωπος με αμφιλεγόμενες απόψεις ακόμη και σε θέματα ιδιωτικά όπως το χασίς και ο γάμος ομοφυλοφίλων....

Πολίτης με συγκεχυμένες απόψεις τόσο για την οικονομία όσο και για τη δημόσια διοίκηση.

Πολιτικός με επικίνδυνες θέσεις για τα τόσο ευαίσθητα εθνικά μας θέματα.... όταν τον ακούς νομίζεις ότι μιλάει για την Ελβετία ή την προσφιλή του Σουηδία...

Τον διακρίνει βλαχο-επαρχιώτικη κατωτερότητα όπου οτιδήποτε ξένο και εισαγόμενο είναι αυτόματα και νεωτερικό.... Φεύ...!!!

Γνήσιο Αμερικανάκι που άγεται και φέρεται από τις υποδείξεις κλιμακίων των ΗΠΑ στις οποίες ΧΡΩΣΤΑ όλη του την πολιτική παρουσία στη χώρα μας (σε αντίθεση
με αυτό που αποτυχημένα διατείνεται πως ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ- εννοεί δεν χρωστάει σε Έλληνες, χρωστάει πολλά όμως στους αμερικανούς)

Άνθρωπος που ασχολείται με χόμπυ όπως το ποδήλατο και το κολύμπι και αυτό και μόνο αρκεί για να τον κατατάξει στους ικανούς και ξεκούραστους πολιτικούς της χώρας μας....

Μότο του: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ¨ και όταν τον ρωτάνε ΠΟΥ??? σφυρίζει αδιάφορα και απαντά με αοριστίες πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Γνήσιο τέκνο του ιμπεριαλιστικού δόγματος των ΗΠΑ.... ήδη πριν καν εκλεγεί έσπευσε να ακυρώσει την μεγαλύτερη ενεργειακή συμφωνία που σύναψε η χώρα μας επί πρωθυπουργίας Κων, Καραμανλή, υποστηρίζοντας αισχρά τα αμερικανικά συμφέροντα.

Υβριστής και αλαζόνας όσο κανείς άλλος, θέτει εαυτόν απέναντι σε όλη την ελληνική κοινωνία που διατηρεί ιστορικούς δεσμούς φιλίας με την ΡΩΣΙΑ και εις πείσμα αυτού, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το γνήσιο ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ αίσθημα που διακατέχει την ελληνική κοινωνία διαστρωμματικά σε όλο της το φάσμα.

ΕΡΩΤΗΜΑ:
Αυτόν θέλετε συνΈλληνες για πρωθυπουργό;;;;
Σας εκφράζει;;
Σας εμπνέει σιγουριά;;;
Σας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας;
Είστε υπερήφανοι που θα εκπροσωπηθείτε από ένα τέτοιο φαινόμενο εξυπνάδας και πολιτικής ρητορείας;;;

Ή μήπως
Έτσι απλά σας είναι συμπαθής επειδή δεν έχει δοκιμαστεί;
Επειδή κολυμπάει πεταλούδα και ύπτιο και κάνει και ποδήλατο;;;
Ή επειδή ισχυρίζεται ότι θα δώσει αυξήσεις πάνω από τον ΜΗΔΕΝΙΚΟ πληθωρισμό;
Ή μήπως επειδή έχει καλούς και ΚΑΘΑΡΟΥΣ συνεργάτες όπως η Βάσω Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος και τόσοι άλλοι κορυφαίοι της χρυσής εποχής του μεγάλου ΘΑΣΟΚ;;;

Έως πότε θα τρώμε τον ΠΑΠΑ φίλες και φίλοι????
Δεν βλέπετε την αήθη προπαγάνδα που δεν έχει προηγούμενο?
Τις στημένες δημοσκοπήσεις που ανεβάζουν τη διαφορά ακόμη και σε διψήφια νούμερα ώστε να πετύχουν την μετακίνηση όλων των αναποφάσιστων
προς το κόμμα που αυτοί παρουσιάχουν άνετα πρώτο δηλαδή το μονίμως μιντιακά ευνοούμενο ΘΑΣΟΚ?
Ρε για ξυπνήστε και στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους όσους γνωρίζετε γιατί μάλλον δεν καταλάβατε τα λόγια του Πρωθυπουργού καλά.....
Είπε χαρακτηριστικά ο Κων. Καραμανλής : " Αυτές οι εκλογές θα είναι οι κρισιμότερες της μεταπολίτευσης"

"Πολίτες του Μεσαίου Χώρου"

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Πάκη ,τι συλλογή είναι αυτή !
...Λίνα Χαζή , Τζένη Τζουμάνη...Άντε στις επόμενες και τη Μόνικα Β. αυτοπροσώπως !

F5PILOT είπε...

Ένας πολιτικός μικρού έως μετρίου βεληνεκούς που οφείλει όλη την πολιτική του παρουσία στην κληρονομιά του επιθέτου Καραμανλής.

Ένας άνθρωπος εμφανώς ρηχός και ράθυμος που δεν εμπνέει ακόμη και τους ίδιους τους οπαδούς της παράταξής του.

Άνθρωπος χωρίς άπόψη ακόμη και σε θέματα ιδιωτικά όπως το χασίς και ο γάμος ομοφυλοφίλων....

Πολίτης με συγκεχυμένες απόψεις τόσο για την οικονομία όσο και για τη δημόσια διοίκηση.

Πολιτικός επικίνδυνος χωρίς θέσεις για τα τόσο ευαίσθητα εθνικά μας θέματα.... όταν τον ακούς νομίζεις ότι μιλάει για Γιαουρτλού στου Μπαιρακτάρη..

Τον διακρίνει βλαχο-επαρχιώτικη κατωτερότητα όπου οτιδήποτε ξένο και εισαγόμενο του δημιουργεί ανασφάλεια λόγω άγνοιας.... Φεύ...!!!

Κλασικός τεμπέλης που άγεται και φέρεται από τις υποδείξεις πατρόνων και των νταβατζήδων στις οποίες ΧΡΩΣΤΑ όλη του την πολιτική παρουσία στη χώρα μας.

Άνθρωπος που δεν ασχολείται με χόμπυ εκτός από Ηλεκρονικά παιγνίδια και αυτό και μόνο αρκεί για να τον κατατάξει στους ανίικανους και ξεκούραστους πολιτικούς της χώρας μας....

Μότο του: "ΦΑΓΑΜΕ ΛΕΦΤΑ" και όταν τον ρωτάνε ΠΟΥ??? σφυρίζει αδιάφορα και απαντά με αοριστίες πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Γνήσιο τέκνο της μαφίας των ΗΠΑ.... προχώρησε στην μεγαλύτερη ενεργειακή συμφωνία που σύναψε η χώρα μας με την Ρωσσική μαφία, υποστηρίζοντας ότι έτσι εξυπηρετεί και τα αισχρά συμφέροντα της ελληνικής διαπλοκής.

Υβριστής, αλαζόνας, δημαγωγός και λαικιστής όσο κανείς άλλος, προσπαθεί να εκμεταλευτεί το γνήσιο ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ αίσθημα που διακατέχει την ελληνική κοινωνία διαστρωμματικά σε όλο της το φάσμα.

ΕΡΩΤΗΜΑ:
Αυτόν θέλετε συνΈλληνες για πρωθυπουργό;;;;
Σας εκφράζει;;
Σας εμπνέει σιγουριά;;;
Σας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας;
Είστε υπερήφανοι που θα εκπροσωπηθείτε από ένα τέτοιο φαινόμενο εξυπνάδας και πολιτικής φαφλατολογίας;;;

Ή μήπως
Έτσι απλά σας είναι συμπαθής επειδή το κακόμοιρο τον λυπάστε;
Επειδή μετά τις εκλογές θα το διώξουν από τη ΝΔ ως Βαρίδιο;;;
Ή επειδή ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ αντιλαμβάνεστε ότι υποχρεώνεται να λέει αυτά τα ψέμματα;
Ή μήπως επειδή έχει κάνει βαθειά ανανέωση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και έχει ι ΚΑΘΑΡΟΥΣ συνεργάτες όπως ο Σουφλιάς, ο Μπασιάκος, ο Κοντός, η Ευγενία Τσουμάνη, ο Παναγιώτης Λιαργκόβας και τόσοι άλλοι κορυφαίοι της εξαετίας Καραμανλή;;;

Έως πότε θα τρώμε τον άχρηστο ανεύθυνο Καραμανλή στη μάπα φίλες και φίλοι????
Δεν βλέπετε την αήθη προπαγάνδα του στην προεκλογική εκστρατεία που δεν έχει προηγούμενο?
Τις επιθέσεις εναντίον των δήθεν παραπλανητικών δημοσκοπήσεων που ανεβάζουν τη διαφορά ακόμη και σε διψήφια νούμερα ?
Τις αήθεις και βρόμικες επιθέσεις εναντίον του Πατριωτισμού του Γ, Παπανδρέου....

"Πολίτες του Μεσαίου Χώρου"

Ανώνυμος είπε...

"Πιλότε", ελπίζω να μη στηρίζουμε την άμυνα της Πατρίδος μας σε "μυαλά" σαν αυτά που κουβαλάς... Γιατί μόνο ξεφτιλισμένοι και διανοητικά ανάπηροι μπορούν να επενδύουν το μέλλον αυτής της Χώρας σε Ανίκανους Αμερικανοεβραιοσπορίτες Αχυρανθρώπους των Εχθρών της Ελλάδος, όπως ο τραγικός και μοιραίος αρχηγός σας!
Ένα να γνωρίζετε, λαμόγια, που μπροστά στο φαγοπότι δεν σας νοιάζει αν κάνετε πρωθυπουργό και τον Αμερικάνο Τζέφρυ! Ότι στην περίπτωση, ο μη γένοιτο, που τελικά ορκισθεί πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ: ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ!!! ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΠΙΛΟΤΑΚΟ;

ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ
ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ;
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ,
ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!

Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

DeFreJus 10:37

Να θέσουμε ΑΜΕΣΑ σε εφαρμογή το σχέδιο "ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ"...
Έως πότε θα μας κυβερνούν οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

F5PILOT είπε...

@DeFreJus
Νομίζεις ρε βρυκόλακα ότι μπορείς να μου κάνεις μαθήματα φιλοπατρίας. Πάω στοίχημα πως ούτε φαντάρος έχεις πάει κι αν έχεις πάει έχεις υπηρετήσει δίπλα στο σπίτι σου με βύσμα η την πήδηξες γιατί Βγήκες Ι4. Ξέρεις πόσοι σαν και εσένα έχουν περάσει από τα χέρια μου; Ρε παιδί μου και όλοι αυτοί οι δήθεν φιλοπάτριδες ήταν ή άχρηστοι ή βυσματούχοι που ζητούσαν με πλάγια μέσα να περνούν καλά.
Άστα λοιπόν τα μαθήματα φιλοπατρίας σε μένα φουκαριάρικο.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 2:35 πμ
Τα έχουμε πει αυτά μην επαναλάμβάνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

"Πιλότε", μην παρεκτρέπεσαι... Τι έγινε; Πάθατε "στέρηση" από τις "φουσκωμένες" δημοσκοπήσεις και αρχίσατε να σκέφτεστε τι θα γίνει αν...;

Όσο για τα προσβλητικά ερωτήματά σου, ρώτησε καλύτερα τον Αμερικανοεβραιοσπορίτη που υποστηρίζεις πότε, πού και πώς φόρεσε την τιμημένη χλαίνα του Έλληνος Φαντάρου, και άσε εμένα... Εγώ δεν ζητώ να κυβερνήσω την Ελλάδα, φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

@DeFreJus

Μεγάλε πατριώτη, αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενά σου, ψάχνεις "πεφωτισμένους" αξιωματικούς για να ανατρέψουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου μας, που από ότι δείχνουν ΟΛΕΣ οι εκτιμήσεις, θα είναι αυτή του Γιώργου Παπανδρέου.
Από μεριάς μου, όσο και αν απεχθάνομαι κάθε στυλ διακυβέρνησης δεξιάς απόκλισης, ουδέποτε -ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ- μου πέρασε από το μυαλό να αμφισβητήσω τη ΒΟΥΛΗΣΗ του ΛΑΟΥ μας. Εσύ, από την άλλη, υπερθεματίζεις το αντίθετο...
Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα, έχε υπόψη σου τα εξής:
Όπως ο F5PILOT έτσι και εγώ, είμαστε μαχητές του αέρα, με τη διαφορά ότι εγώ δεν πετάω αλλά πέφτω (στατικά και ελευθέρας, αν καταλαβαίνεις). Και όταν έδινα τον όρκο μου, ορκιζόμουν πρώτα από όλα, στο Σύνταγμα της χώρας. Εκεί, στο ακροτελεύτιο άρθρο το 120 (το παλιό 114), αναφέρεται ρητά η υποχρέωση ΚΑΘΕ έλληνα πατριώτη να υπερασπίζεται με οποιοδήποτε κόστος την τήρηση του Συντάγματος από κάτι "σταγονίδια" σαν και του λόγου σου...
Γι΄αυτό αντράκι μου, συμμαζέψου και ηρέμησε. Η Δημοκρατία, παρέχει ελευθερίες και δικαιώματα, αλλά έχει και κάτι δοντάρες και δαγκώνει ΑΣΧΗΜΑ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ

F5PILOT είπε...

@DeFreJus

Άρα δεν έχεις πάει στρατιώτης. Σας ξέρω εσάς που έχετε μάθει να καπηλεύεστε την πατρίδα για το συμφέρον σας σαν τον ανικανοανεύθυνο πρώην πρωθυπουργό.
Όσον αφορά το ερώτημά σου να σου πω ότι είμαι περήφανος που τον είχα κάτω από τις διαταγές μου σμηνίτη στην 130ΣΜ στη Λήμνο. και παρόλο που είχε Πατέρα πρωθυπουργό ποτέ δεν απέφυγε τις αγγαρείες και τις υπηρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ F5PILOT:

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ (1η ΜΑΛ), ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ (BAND OF BROTHERS ένα πράμα)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ F5PILOT:

ΑΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ http://defrejus.blogspot.com/

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ...
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ, ΜΠΕΣ ΣΤΟ
http://defrejus-mitsotakis.blogspot.com
ΜΑΖΙ ΜΕ 100 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ (...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ και Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΑΖΙ)

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 21, 2009 11:15 πμ
Τα ξέρω οπαδός της Αγίας Οικογένειας είναι ο γελοίος. Τα έχω φάει στη μάπα για χρόνια κάτι τέτοια μόμολα.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε: Οι δημοσκοπήσεις τέλειωσαν και έχετε πάθει στέρηση αυτοπεποίθησης! Εξ ου και οι ακρότητές σας, όπως και η αλαζονεία σας.

Ναι, για τον γιο του Γιωργάκη πληροφορήθηκα από φίλο μου, γιατί είναι εδώ στην Κρήτη, στο Μάλεμε, ότι κάθε φορά που πέφτουν με αλεξίπτωτο παίρνει τον... daddy τηλέφωνο και βάζει τα κλάματα!!! Τέτοιο παλληκάρι ο δικός σου!

Όσο για τους γελοίους ισχυρισμούς σας ότι παρακινώ αξιωματικούς σε πραξικόπημα, τι να πω; Αυτά τα έκαναν τα δικά σας "ινδάλματα" με τον ΑΣΠΙΔΑ και τις άλλες εξωθεσμικές παρανομίες τους! Το Σύνταγμα κατά σύστημα και κατά κόρον το παραβιάζει το κόμμα σας, όπως και τελευταίως με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως αποφάνθηκαν οι μεγαλύτεροι Έλληνες Συνταγματολόγοι (οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι "δεξιοί", αλλά παλαιοί συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου!!!)

Εγώ λοιπόν δεν μιλώ για πραξικοπήματα, αλλά για ανατροπή από το ΛΑΟ, μόλις αντιληφθεί την εξαπάτηση και το ξεπούλημα των Εθνικών Δικαίων που κατεργάζεται ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης σας, υπακούοντας στις εντολές των Διεθνών και Εγχώριων Νταβατζήδων του!!! Και αυτή η ανατροπή θα γίνει κατ' επιταγήν του Ακροτελεύτιου Άρθρου του Συντάγματός μας και όχι κατά παράβασιν!

Όσο για τον Γιωργάκη σας, φάτε στα μούτρα από το Πατριωτικό Αντίβαρο την "προσήλωσή" του στα Ιδανικά του Γένους μας:

Ανώνυμος είπε...

Πηγή: http://ww.antibaro.gr/index.php/articles/identity/templates/feel_free/images/components/com_yvcomment/assets/index.php?option=com_content&view=article&id=5768:0909-gap&catid=55:politics&Itemid=89

Το εκλογικό σώμα προ των ευθυνών του. Σταχυολόγηση παλιών δηλώσεων του Γιώργου Παπανδρέου. Για να ξέρουμε τι μας περιμένει.

Αρθρογραφία - Πολιτική
Συντάκτης: Τηλέμαχος Μ.
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει νέα κυβέρνηση. Φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Καλό είναι λοιπόν να θυμηθούμε ορισμένες από τις δηλώσεις του τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να τεθεί ο κάθε ψηφοφόρος προ των προσωπικών του ευθυνών για την επιλογή που προβλέπεται να κάνει.

Άξονας εξωτερικής πολιτικής;

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»
[Εφημερίδα Πατρίδες του Καναδά. Η δήλωση έγινε από τον κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στον εκδότη της εφημερίδας κ. Θωμά Σάρα, σε δημόσια εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου και μαρτύρων, όπως για παράδειγμα ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Γιάννης Θωμόγλου]

Ανώνυμος είπε...

Σχέδιο Ανάν

«Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το «ναι» στο κοινό μέλλον των δυο Κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό. Λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα... Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος»

[Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Κυπριακή Κυβέρνηση, 8/4/2004]

Η δήλωση αυτή έγινε 2 ώρες πριν το προγραμματισμένο διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου. Γεγονός διπλωματικά και πολιτικά απρεπέστατο διότι επιχείρησε να προκαταβάλει την τοποθέτηση του Προέδρου της Κύπρου. Απόσπασμα από την Καθημερινή 8.4.2004

Nα σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του προέδρου του ΠAΣOK κ. Γιώργου Παπανδρέου υπέρ του «ναι», προκαλώντας αντιδράσεις στην Kύπρο κυρίως για τον χρόνο εκδήλωσής της.

Ανώνυμος είπε...

Αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

Δυσαρεστημένος από τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Ρωσίας για τον αγωγό ρωσικού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ευθέως ότι «...η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς» (σ.σ.: της Ρωσίας).
[Ελευθεροτυπία 10 Σεπτεμβρίου 2009 με τίτλο «Παγώνει τον αγωγό»]

Αξίζει να δούμε την δήλωση αυτή σε συνδυασμό με τη δήλωση του Αμερικανού υφυπουργού των εξωτερικών επί Μπους
Aποτελεί στρατηγικό λάθος το 80% του φυσικού αερίου της χώρας σας να προέρχεται από την Gazprom. H πρακτική αυτή πλησιάζει σε αυτό που λέμε μονοπώλιο, είπε και εξαντλώντας τα όρια πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης Kαραμανλή στη Mόσχα στα τέλη Aπριλίου, συμπλήρωσε, «αναρωτιέμαι ποια πολιτική ηγεσία δεν βλέπει ότι μια τέτοια εξάρτηση είναι επικίνδυνη».
[Καθημερινή 11 Απριλίου 2008 – φαίνεται πως οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν αυτήν την πολιτική ηγεσία που ζητούσαν από τότε οι Αμερικάνοι]

Παρένθεση, ίσως όχι και τόσο άσχετη με το παραπάνω θέμα

Επίσκεψη στη Νέα Υόρκη στις 23 Σεπτεμβρίου 2009, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές!

Κατά την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, μία μόνο ημέρα μετά την τηλεμαχία με τον κ. Καραμανλή και 9 ημέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές της ζωής του, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!
[Είδηση από το i-live.gr, 17 Σεπτεμβρίου 2009]

Ανώνυμος είπε...

Θράκη

Βεβαίως, οι Συνθήκες μιλάνε για μουσουλμάνους. Kατά καιρούς, το θέμα της μειονότητας τίθεται παράλληλα με το θέμα της διεκδίκησης εδαφών. Εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ’ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος.
[Περιοδικό ΚΛΙΚ, Αύγουστος 1999.

Η συνέντευξη η οποία οδήγησε στο πρωτοσέλιδο BRAVO YORGO από την Hurriyet στις 28 Ιουλίου 1999, ΜΙΑ μόνο ημέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού]

Καραχασάν και Πομάκοι

Δεν είναι μόνο ότι η εκλεκτή του υποψήφια για την υπερνομαρχία της Θράκης, μουσουλμάνα κ. Καραχασάν υπήρξε από τα πλέον δραστήρια μέλη της περιβόητης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλά και ότι η κ. Καραχασάν καλεί ανοιχτά τους Πομάκους της περιοχής να χαρακτηρίζονται Τούρκοι!!
[Το Παρόν, 25 Μαρτίου 2007]

Ανώνυμος είπε...

Βαφτίζει Τούρκικα τα στενά(!)

Ύστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτε-ρικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936 ονομασία των ''Στενών'' σε ''Τουρκικά Στενά''. Το τουρκικό αυτό αίτημα έχει έρθει πιεστικά στους κόλπους του ΝΑΤΟ εδώ και ένα χρόνο με την Αθήνα μα ην συναινεί στην αλλοίωση της ορολογίας της διεθνούς Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά μέχρι πριν από λίγες μέρες''.
[Ελευθεροτυπία 7 Ιουνίου 2002 – είδηση υπ’ αριθμόν 6 στην επισκόπηση του ελληνικού τύπου]

Τουρκία και ΕΕ

«Θα σύρουμε το κάρο της Τουρκίας στην Ε.Ε.»
[Καθημερινή, 19 Δεκεμβρίου 1999]

Αυτόκλητος εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου των Εξωτερικών(!)

Σχόλιο του κ. Παπανδρέου για τη δημοσίευση στον Τούρκικο τύπο «μαύρης λίστας» Ελλήνων για την είσοδό τους στην Τουρκία
"Tέτοιες πράξεις προέρχονται από ακραίους κύκλους της Τουρκίας οι οποίοι θέλουν να φρενάρουν την ελληνοτουρκική προσέγγιση", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό "Flash" και σχολιάζοντας το δημοσίευμα της "Σαμπάχ", σύμφωνα με το οποίο οι τουρκικές αρχές έχουν απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα 56 προσωπικοτήτων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής από χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
[Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 26 Μαρτίου 2000]

Άδειασμα την επόμενη ημέρα, αφού ο (πραγματικός) εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών παραδέχθηκε την ύπαρξη της μαύρης λίστας!!

Ανώτατος αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών φέρεται ότι δήλωσε στην εφημερίδα πως "κατά καιρούς το υπουργείο Εσωτερικών θέτει περιορισμούς εισόδου στη χώρα, αλλά η συγκεκριμένη λίστα με τα άτομα των οποίων η είσοδος στην Τουρκία απαγορεύεται αναθεωρήθηκε το 1999
[Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 27 Μαρτίου 2000]

Ανώνυμος είπε...

Ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον Γ. Παπανδρέου

Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι είναι «σοβαρή έλλειψη φρόνησης να λέει κάποιος, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι χρειάζονται υποχωρήσεις από Ελλάδα και Τουρκία για να τα βρούμε και ότι άλλαξε το κλίμα». Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών, είπε ο κ. Πάγκαλος ¬ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού ¬ και δεν πρέπει να την υιοθετούμε και να την κάνουμε δική μας θέση. Χαρακτήρισε μάλιστα την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου απαράδεκτη, ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί πολιτική ίσων αποστάσεων, μια τακτική που είναι αδιέξοδη και που δεν οδηγεί πουθενά στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
[Τα Νέα 19 Οκτωβρίου 1999]

Ο Ισμαήλ Τζεμ για τον Γ. Παπανδρέου

Κάποτε είπα στον Γιώργο Παπανδρέου πειράζοντάς τον: "Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς. Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως..."

["ΕΨΙΛΟΝ"-25/1/2004. Αναφορά σ’ αυτή τη δήλωση, και σε άλλες σχετικές με τον Γ.Α.Π. από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]

Ανώνυμος είπε...

Λευκά κελιά στην Τουρκία (Ο γελοιογράφος Στάθης για τον Γ. Παπανδρέου)

Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.
[Απόσπασμα και πάλι από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]

Προς τη σωστή κατεύθυνση προχωρεί η Τουρκία» όχι μόνον γενικώς, αλλά και εις ό,τι αφορά στα λευκά κελλιά!
Ποιος το δήλωσε αυτό (το φρικώδες); ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου! Ενώπιον ποίων; Των άλλων 14 υπουργών Εξωτερικών της Ενωσης! Μάλιστα αυτόκλητος!! Διευκολύνοντας έτσι την Τουρκία να αποφύγει επίσημη Ευρωπαϊκή κριτική και ίσως καταδίκη.
Πότε όλα αυτά; Την ίδια στιγμή που στα λευκά κελλιά πεθαίνουν άνθρωποι! Που το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο καταδικάζει σφόδρα την Τουρκία δίνοντας ένα όπλο στην Κύπρο, το οποίον η ελληνική κυβέρνηση διά του κ. Ρέππα πετάει στα ψάρια.
Το «στοίχημα» του Γιωργάκη να γίνει καλός άνθρωπος ο Τζεμ ή να γίνει ο Αγιος Φραντζέσκο της Ασίζης ο Ετζεβίτ, θα 'ταν μια δική του απλώς ελαφρότης, αν ο «κατευνασμός» δεν ήταν μια πολιτική που, ιστορικώς, οδηγεί ασφαλώς στον πόλεμο...
Αλλά εξ ίσου τρομερό είναι αυτό που συμβαίνει με τους πολιτικούς κρατουμένους στην Τουρκία. Ο θάνατος και η τρομοκρατία δεν σηκώνουν αστεία όπως οι δηλώσεις του Γιωργάκη!
Οταν η ελληνική χούντα βασάνιζε Ελληνες πολιτικούς κρατουμένους, ουδείς Ευρωπαίος ή άλλης καταγωγής πολιτικός βρέθηκε να δηλώσει ότι η Ελλάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
Είναι ντροπή για την Ελλάδα, ντροπή για την κυβέρνηση, ντροπή για τους Ελληνες αυτή η δήλωση του κ. Παπανδρέου. Ντροπή που δυστυχώς φαίνεται να περνά απαρατήρητη απ' τον πολύ λαό...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 16.V.2001, Ελευθεροτυπία 16 Μαΐου 2001

Ανώνυμος είπε...

Εκ πεποιθήσεως άθεος - απόσπασμα από βιβλίο της πρώην συζύγου του Γ. Παπανδρέου

«Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».

[Πηγή: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17. Σημείωση: δεν παρατίθεται το απόσπασμα για να καταδικαστούν όλοι οι εκ πεποιθήσεως άθεοι, αλλά επειδή πρέπει οι Έλληνες να γνωρίζουν τις πεποιθήσεις του πρωθυπουργού που πρόκειται να εκλέξουν]

Ανώνυμος είπε...

Οικονομική πολιτική

Κανένας δεν πιστεύει ότι ο Παπανδρέου θα δώσει του χρόνου αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις μεγαλύτερες από τον πληθωρισμό, επειδή ο Αλμούνια παραμονεύει στη γωνία και περιμένει τέλη Οκτωβρίου στο νέο προϋπολογισμό τα μέτρα που έχει προτείνει για την οικονομία. Δύο από τις προτάσεις του κ. Παπανδρέου στις αρχές του 2004 ήτανε οι εξής

«Δικαίωμα» στους εργοδότες να διατηρούν ανασφάλιστους τους νέους για πέντε χρόνια
«Ευκαιρία» στους συνταξιούχους να κάνουν «baby sitting» για να συμπληρώνουν το εισόδημά τους.

Έτσι για να έχουμε μία ιδέα τι μας περιμένει... [Ανεμολόγιο, Φεβρουάριος 2004]

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να έχουν γνώση και μνήμη πριν διαμορφώσουν γνώμη και δώσουν ψήφο.

Ο Ελληνικός λαός τίθεται προ των ευθυνών του.

F5PILOT είπε...

@DeFreJus
Άντε ρε προδότη ρίψασπη που έχεις μούτρα και μιλάς. Άντε πήγαινε να υπηρετήσεις την πατρίδα πρώτα.

Ανώνυμος είπε...

Πανικός! Πανικός! Πανικός! Τι να πείτε, λαμόγια, για τον Εθνοπροδότη που γλύφετε και θέλετε να μας κυβερνήσει! Εσείς δεν υπηρετείτε την Πατρίδα, αλλά το Φαύλο Σύστημα Πασοκικής Κομματικοκρατίας στο Στρατό! Το ότι υπάρχετε ακόμη αποδεικνύει πόσο αξιοκρατική και δημοκρατική (δυστυχώς για την περίπτωσή σας) είναι η Κυβέρνηση Καραμανλή. Έπρεπε να σας είχε... μετατάξει στην Ιπποκράτους! Είναι η μόνη αληθινή ικανότητα που έχετε: να δημαγωγείτε, να συκοφαντείτε, να παροξύνεσθε! Εγώ χρησιμοποίησα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για τον ΠΡΟΔΟΤΗ Αμερικανοεβραιοσπορίτη σας και εσείς απαντάτε με ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ! Αυτοί ήσαστε, αυτοί είστε και αυτοί θα είστε! Γι' αυτό και το μέλλον σας είναι κοντό, πολύ κοντό! Ακόμη και εάν ξεγελάσετε τώρα τους Πολίτες, σύντομα θα σας ξεράσουν στο ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Όχι στα "χρονοντούλαπα", γιατί από κει μπορεί να ξαναβγείτε και να καταμολύνετε τον τόπο, αλλά στο ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ...

Όσο για το αν έχω ή όχι υπηρετήσει την Πατρίδα μου, μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς! Εγώ και υπηρέτησα και θα υπηρετώ πάντοτε με αυτοθυσία αυτόν τον Ευλογημένο Τόπο! Στο πλαίσιο αυτής της Υψηλής Υπηρεσίας είναι και η ενημέρωση του Λαού για τον Άθλιο Αμερικανάκι που θέλετε να του καθίσετε στο σβέρκο, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

F5PILOT είπε...

@DeFreJus
Μπράβο είσαι τόσο βλαμένο που νομίζεις ότι έτσι υπηρετείς την πατρίδα.
Ρε στρατιώτης θα πας ή έχεις πάρει αναβολή λόγω ψυχασθένειας.

ΠΕΧΛΙΒΑΝ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ :
ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ
ΟΠΩΣ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ( ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΥΛΑ - ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2004)!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΟΑ ΤΟΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ,ΚΑΛΟ ΤΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ!!!!!!!!!
ΟΛ0Σ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΤΛ.ΚΤΛ.!!!!!!!!!

Α ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο Γ.Α.Π. ΥΠΟ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη τσαντίζεσθε:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ-ΠΡΟΣΦΑΤΑ-ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ'

Αντε να τα διαβάσεις πιλότε της συμφοράς και μετά κάνε κήρυγμα για πατρίδα , αφού πρώτα κάνεις κήρυγμα στον αρχηγό σου mister Jeffrey George Papandreou! Αντε και μας τάπρηξες.

προς DEFREJUS: Φίλε μην αναλίσκεσε με τα (αληθή και σωστά)επιχειρήματά σου προς στόκους. Αυτοί και τον ήλιο να δούν (έδυσε γι΄αυτούς προ πολλού)θα πούν ότι είναι βράδυ!

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

@ΠΕΧΛΙΒΑΝ

Γιώργο πάντα είχες πρόβλημα με τη Μιλένα. Μου φαίνεται τη γουστάρεις.

Πάντως αν είσαι ο Πεχλιβάνης ο συνάδελφος τότε γνωρίζεις πολύ καλά που και με ποιόν υπηρέτησε.

stefanos είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ
ΤΟΝ κ.Κ.Κ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ
ΤΟΝ DeFreJus?
ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την αναγνώριση Stefanos!

Να είσαι σίγουρος ότι Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΊΤΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

Διάβασε και εδώ, να δεις τα... καλύτερα!

http://defrejus.blogspot.com/2009/09/blog-post_5831.html

F5PILOT είπε...

@Stefanos

Τι λες; Μπορεί να γίνει αργηγός κόματος κάποιος που δεν έχει πάει φαντάρος;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έγινε ο Ανδρέας Παπανδρέου, και μάλιστα και Πρωθυπουργός!!! Τι λες τώρα, "σύντροφε"; Στο σπίτι των κρεμασμένων μιλάνε για σχοινί; ΟΙ μισοί και πλέον από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν πάει ποτέ φαντάροι!!! Τι λες τώρα; Από το ΠΑΣΟΚ άλλου... πλανήτη προέρχεσαι...;

ΠΕΧΛΙΒΑΝ είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ,
ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑ, ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΛΑΖΟΝΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΛΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ:ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@DeFreJus
Άρα καλή σου επιτυχία.

F5PILOT είπε...

@ΠΕΧΛΙΒΑΝ

Να της τον ρίξουμε εννοείς;

ΠΕΧΛΙΒΑΝ είπε...

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2004. ΑΥΤΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!

Υ.Γ.

ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ: ΑΝ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΑ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ΠΕΧΛΙΒΑΝ

Άστα αυτά. Σε κάθε περίπτωση θα εκμεταλευόσουν την κατάσταση.

ΠΕΧΛΙΒΑΝ είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΕΝΑ ,ΟΧΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΝΑΙ, ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Βρε αλητήριοι 6 χρόνια υπομείναμε τα πάνδεινα με τον σεμνά και ταπεινά. Eσεις θέλετε να λέγεστε έλληνες , μόνο οι προδότες φέρονται έτσι ακόμα δεν έγινε πρωθυπουργός του σκάβετε το λάκκο. Βρε αχάριστοι βρε ντενεκέδες αγάνωτοι βρε τσανακογλείφτες να σαμποτάρετε την επερχόμενη κυβερνήσει μόνο και μόνο επειδή είσαστε μισεροί. Ποιος σας είπε ότι μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα να αποφασίζετε για την πατρίδα μου. Εγώ έχω φυλακιστεί επί δικτατορίας για να παραδώσω σε εσάς κάτι καλύτερο δεν ξέρω αν τα κατάφερα, αλλά εσείς δεν βγήκατε από αρχήδια ελλήνων;; μισεροί ακάματες ρουφιάνοι. Όποιος έχει κόλο να ανοίξει διάλογο στην δική μου ιστοσελίδα επώνυμα λαμόγια μάγκες της πλάκας ξευτίλες τοκογλύφοι μαυραγορίτες ιδιοκτήτες με χρυσόβουλα, σας πόνα μην τυχόν και σας κόψη τη μάσα, και έχετε λυσσάξει, να σας δω επώνυμα μαγκάκια του γλυκού νερού τσανακογλείφτες.

Ανώνυμος είπε...

@ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το γνωστό αποκρουστικό και αβυσσαλέο ΗΘΟΣ και ΥΦΟΣ της Πασοκικής Φαυλότητας! Σα... Νεκρανάσταση του Κουτσόγιωργα: "Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε"... Οι παμπεράκηδες, οι νταβατζήδες μιλούν για... μάσες! Οι λεηλάτες της Ελλάδος και Ολετήρες του Έθνους μιλούν για "αγώνες". Εάν σε έβαλαν επί δικτατορίας στη φυλακή, πολύ καλά έκαναν! Γιατί τότε έβαζαν μέσα τους Εχθρους του Έθνους και τους κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου! Διάλεξε και πες μας τι από τα δύο ήσουν... Θα ξεράσω!!!