Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Αλήθεια πόσο κοστίζει αυτή η πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία Πασόκ;

Και από πού τα παίρνουν;
Προσέξατε τις απανωτές συγκεντρώσεις του Γιώργου, τις πολυέξοδες μετακινήσεις, τα πλαστικά σημαιάκια και τα αμέτρητα βεγγαλικά που συνοδεύουν τις ανούσιες και μερικές φορές ακατανόητες ομιλίες του Γιώργου στην περιφέρεια; Αυτός και ο τομέας επικοινωνίας του, δεν μας έλεγαν ότι φέτος αντιμετωπίζουν με διαφορετική αντίληψη την διεξαγωγή της προεκλογικής εκστρατείας; Πάλι μας κοροϊδεύουν και λένε ψέματα. Παντού ψέματα και υποκρισία. "Πονά" η καρδιά τους για τη μόλυνση του περιβάλλοντος και όπου πάνε αφήνουν πίσω τους σκουπίδια, βρωμιές και βουνά από πλαστικά. Άχρηστα και πανάκριβα πλαστικά! Επιμένουν όμως για «Καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες». Αν αυτές είναι οι καθαρές τους κουβέντες σκεφτείτε τι έχει να γίνει έτσι και κυβερνήσουν!
Επιμένουν ότι ο «αγώνας» τους σέβεται το περιβάλλον, τη διαφάνεια και την πράσινη ανάπτυξη! Τη στιγμή που έχουν πλημμυρίσει την Ελλάδα με σημαιάκια και τα ραδιοκάναλα με αμέτρητες διαφημίσεις. Επειδή οι τηλεοράσεις είναι γιωργοκάναλα ενδέχεται να είναι δωρεάν όλα αυτά τα spot! Προσφορά του καταστήματος. From the house! Θα ήταν και αυτό δείγμα του νέου ήθους Πασόκ. Όταν μιλάμε για διαπλοκή στο σύστημα Πασόκ ….. ποτέ δε θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτόν τον ορυμαγδό προεκλογικών spot!!!
Τώρα αποφάσισαν λέει να κόψουν και τις γιγαντοαφίσες! Τι να τις κάμεις τις γιγαντοαφίσες βρε Γιώργο όταν όλη μέρα σε λιβανίζει το κατεστημένο και σε υμνολογούν τα γιουσουφάκια του; Μέχρι και η κρατική ΝΕΤ καθυβρίζει τον Καραμανλή και πανηγυρίζει για τον θρίαμβό σου! Πρώτη φορά γίνονται εκλογές στην Ελλάδα και τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο τυφλά και λυσσαλέα τοποθετημένα εναντίον μιας κυβέρνησης και υπέρ μιας αντιπολίτευσης. Και πάλι μας λένε ότι προηγείται το Πασόκ 9 μονάδες!!!! Μόόόόνοο;;;;;;;; …. που έλεγε και ο Γιαννόπουλος, όταν η ΝΔ προηγούνταν σε γκάλοπ το 1999, 11 μονάδες!!!!
«Σε μια εποχή που η πολύπλευρη κρίση πλήττει τη μέση ελληνική οικογένεια, είναι χρέος των κομμάτων να διαφυλάξουν τόσο το πολιτικό σύστημα, όσο και την αξιοπιστία της πολιτικής». Η προεκλογική εκστρατεία του Πασόκ είναι πανάκριβη και προκλητική!!!!! Προκαλεί τους πολίτες, τις μικρές επιχειρήσεις που υποφέρουν και την ελληνική οικογένεια!!!

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν βγεί πρωθυπουργός ετοιμαστείτε να ακούσετε πως η κρίση τελείωσε και όλα είναι μια χαρά. Ενώ η Ελλάδα θα τεμαχίζεται ο Γιωργάκης θα παρουσιάζεται ως σωτήρας και καλός ηγέτης που αναγνώρησε έγκαιρα ότι η χώρα μπορεί και χωρίς μερικές επαρχίες της.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε όλες αυτές διαφημίσεις που παίζουν τόσες μέρες στα γιωργοκάναλα να είναι προσφορά του καταστήματος;

megaliellada είπε...

Εγώ καλά έθιξα το θέμα της παραπληροφόρησης και της μαύρης προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Είναι πολύ το ψέμα και μεγάλη η απάτη που προβάλεται καθημεριά στα ΜΜΕ που πραγματικά φτάνει στα όρια της υπερβολής. Φτάνει σε σημείο να μην γίνεται πιστευτό από κανέναν. Κατά τη γνώμη μου οι εταιρίες δημοσκοπήσεων πρέπει να κλείσουν διότι κάνουν μεγ'αλο κακό στην κοινωνία και το πολίτευμά μας.
Η κατάλυση της δημοκρατίας επιτυγχάνεται από τη σύγχυση και το καθεστώς ανακρίβειας που καλλιεργείται έντεχνα προς όφελος μεγάλων οικονομικών συμφερόντων , τα οποία κινούν τα νήματα αριστοτεχνικά παραμένοντας αόρατα στο παρασκήνιο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η διαμόρφωση της κοινής γνώμης με βάναυσο και ύπουλο τρόπο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του κοινωνικού ιστού και των θεσμών γενικότερα.
Ας αφυπνιστεί η κοινή γνώμη και ας αντισταθεί στη λαίλαπα του ψεύδους.
Η διαφορά στα δύο μεγάλα κόμματα είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο μικρή από αυτή που παρουσιάζεται.
Μακάρι να φανεί αυτό μετά τις εκλογές και να λάμψει η αλήθεια.
Ο πρωθυπουργός είναι και παραμένει ισχυρό χαρτί για τη ΝΔ και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εμετικά γίνονται τα ΜΜΕ με την ΠΑΣΟΚολατρεία? Στα πολιτιθστικά του ΜΕΓΑ αντί να ακούσουμε για την Μπάλτσα, ακούσαμε για τον Γιώργαρο. Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Tο σχέδιο της Ντόρας για εκλογές το Μάρτιο και ο Κοραντής που φέρνει κοντά ΝΔ και ΛΑΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ

Το σχέδιο είναι απλό: Ο Καραμανλής είναι αναγκασμένος ν αποδράσει σαν Τριανταφυλλίδης στη Ραφήνα το βράδι της 4ης Οκτωβρίου. Δεν έχει καν περιθώριο να ζητήσει έκτακτο συνέδριο του κόμματος και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.
Οι πληροφορίες θέλουν (σε περίπτωση που ο Καραμανλής, επιχειρήσει να γαντζωθεί στην ηγεσία της ΝΔ), να ξεσπά μια καταιγίδα με DVD τα οποία θα έχουν στόχο να πλήξουν τον ανηψιό του ιδρυτή. Δεν θα του αφήσουν κανένα περιθώριο να παραμείνει στην ηγεσία-πολλοί πιστεύουν οτι δεν θα τον χωρά ούτε η Ελλάδα. Η μετακόμισή του στην Αμερική φαντάζει πολύ πιθανό σενάριο.
Στο μεταξύ η Ντόρα έχοντας πάρει στα χέρια της το κόμμα, θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ. Ο Κοραντής, είναι ο άνθρωπος που φέρνει κοντά Ντόρα και Καρατζαφέρη.
Ετσι απο την 5η Οκτωβρίου, θ αρχίσει να ξετυλίγεται το σενάριο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Με την δυναμική που θα τους προσδώσει η εικόνα της ενότητας, η Ντόρα είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές τον Μάρτιο του 2010, με αφορμή της εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας!

F5PILOT είπε...

Καλά εγώ είδα στη τηλεόραση δεν θυμάμαι σε ποιό κανάλι ότι προηγείται η ΝΔ με 5,5% και αυτοδύναμη αλλά μετά ξύπνησα.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Ένας καλός τρόπος για να εκτονωθείται είναι να τρώτε μια μπανάνα κάθε μέρα για να την συνηθίσετε γιατί η μπανάνα των εκλογών θα σας πέσει μεγάλη

F5PILOT είπε...

@megaliellada
Δε μου λες κατά την διάρκεια του ονείτου σου ξύπνησες καθόλου για νερό ή το είδες μονορούφι.

stefanos είπε...

ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ!

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
Παρά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του από την Ρηγίλλης, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Κώστας Ζαγναφέρης αρνείται να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό Ξάνθης μαζί με τον Αλ. Κοντό. Δεν δέχεται να είναι συνυποψήφιος με κάποιον μπλεγμένο στο Σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Με το που γνωστοποιήθηκε η άρνηση Ζαγναφέρη, ξεκίνησε μία μαραθώνια αλλά άκαρπη τελικά προσπάθεια να μεταπειστεί, ενώ στην τοπική ΝΟΔΕ επικράτησε και συνεχίζει να επικρατεί ΠΑΝΙΚΟΣ…

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
Υδάτων ταραχή και στη Βοιωτία, όπου η Σοφία Πατσαντάρα – Μπουφούνου αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μόλις πληροφορήθηκε τη συμμετοχή του βατοπεδινού Ε. Μπασιάκου…

ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΝΔ…
Άντε και για το …ευρωπαϊκό!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη μάαααπα ο Γιωργάκης στη ΔΕΘ, γράφει στο γυαλί το παλληκάρι λένε τα Γιωργοκάναλα.
Ξέρετε ποιός Γιωργάκης, ο ηγέτης, ο παμμέγιστος, ο αϊνστάϊν, ο μεσσίας, ο οραματιστής, ο παιδαράς, ο αθληταράς, αυτός με τα σχέδια, ο επονομαζόμενος και Ο ΝΕΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.
Δεν είναι τυχαίο που τάζει τα πάντα όλα!
Λοιπόν, όταν τον είδα στη ΔΕΘ, τρελλάθηκα. Με το κοντό κουρεματάκι του, τις τεράστιες αυτάρες-ραντάρ, το πλαστικό χαμόγελο και το ψεύτικο σοβαροφανές ύφος, κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια.
Άνοιξαν οι επαγγελματικοί ορίζοντες του Γιωργάκη μετά το θάνατο του Ευγένιου Σπαθάρη.
Δεν θα πεινάσεις ποτέ αγόρι μου εσύ, δεν θα πεινάσεις.
Τόχεις έμφυτο το ταλέντο.

Ανώνυμος είπε...

Τα φασιστοπασοκάκια είναι σα να μας λένε, επειδή προηγούμαστε στις δημοσκοπήσεις βγάλτε το σκασμό, αφήστε την πράσινη Ελλάδα να περάσει και ξεκουμπιστείτε από μπροστά μας!
Καθόλου αλαζονεία!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 10:42 μμ
Δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Το είδες σήμερα σαν κηδεία ήταν. Άντε να τελειώνουμε. Δεν σου είπε κανείς να βγάλεις τον σκασμό και να μη μιλάς. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα πλέον.

Καλά κόλυβα. Νάστε γεροί να τον θυμάστε

KKE είπε...

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λαθρεμπόριο ελπίδας»

Ομιλία Αλ. Παπαρήγα σε συγκέντρωση γυναικών του ΚΚΕ.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση γυναικών υποστήριξε ότι «στις 4 του Οκτώβρη θα μετρηθεί ο ριζοσπαστισμός του λαού. Θα κριθεί το αν βάθυνε, αν μεγάλωσε και αν δυνάμωσε». Εξέφρασε, πάντως και τον φόβο της «η λαϊκή αγανάκτηση να μετατραπεί σε βαθιά απογοήτευση και να συμπαρασύρει ανθρώπους με ριζοσπαστική διάθεση».

Αναφερόμενη στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «η Νέα Δημοκρατία ισχυρίζεται ότι η κρίση ήρθε απέξω. Το ΠΑΣΟΚ τα ρίχνει στην καμπούρα της Νέας Δημοκρατίας. Ο ένας βλέπει την καμπούρα του άλλου και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα μικρά κόμματα λένε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν βλέπουν ότι η τάση είναι γενικευμένη, τόσο της κρίσης, όσο και της περικοπής των εργασιακών δικαιωμάτων».

Χαρακτήρισε «δικαιολογημένη» τη λαϊκή δυσαρέσκεια προς τη Νέα Δημοκρατία και ευχήθηκε η δυσαρέσκεια αυτή να καταδειχθεί και στην κάλπη με την καταδίκη της. Για δε το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «λένε ότι κάνει λαθρεμπόριο ελπίδας, αφού δεν μπορεί να δώσει ελπίδα» και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει μια δεύτερη εκλογική μάχη για να χρησιμοποιήσει έναν ωμό και «χυδαίο εκβιασμό».

Ακόμα υπογράμμισε ότι «κανένα άλλο κόμμα δεν υψώνει το ανάστημά του σε αυτή την πολιτική, επισημαίνοντας ότι είναι επικίνδυνο να πάει αλλού η ψήφος και όχι στο ΚΚΕ», υπογραμμίζοντας ότι «το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που εγγυάται πραγματική αντιπολίτευση και ηθική ανάταση του λαού».

Αναφέρθηκε και στα μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα για το ΛΑΟΣ είπε ότι είναι «ένα αντιδραστικό κόμμα σε όλα τα ζητήματα, που προσπαθεί να κρύψει την αντιδραστικότητά του. Για τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ότι «είναι και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ». Και για το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «είναι το πιο αφερέγγυο κόμμα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Εκφράζει τον έρωτά του μόνο προς το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα λάθος τις εκτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα ότι «ανατράπηκε το πολιτικό σκηνικό και κάτι νέο γεννιέται».

Ανώνυμος είπε...

Εσένα τι σε νοιάζει πόσο κοστίζει ο αγώνας του Πασόκ;
Λογαριασμό θα σου δώσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ "ΤΥΠΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΛΙΑ‏

Σας είπαμε για τα νεοδημοκρατικά καραγκιοζιλίκια στις Σέρρες. Το όνομα του θείου Αχιλλέα φιγουράρει πρώτο στην ανακοίνωση της ΝΔ, παρότι υπάρχει άλλη υποψήφια που αλφαβητικά προηγείται!
Ε, δεν είναι τα μόνα! Τα ίδια και με τον Φώλια, που τρέμει το φυλλοκάρδι του για την έδρα στα Γρεβενά. Και αυτόν, λοιπόν, η Ρηγίλλης τον κότσαρε πρώτο- πρώτο ( παρότι το όνομά του αρχίζει από ‘Φ’), ξεχνώντας το αλφάβητο !!!!! Δείτε τη λίστα των Γρεβενών:
ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ωραίοι τύποι έτσι;
VETO 300

Ανώνυμος είπε...

Τι τεράστια ονόματα έκλεισε για το ψηφοδέλτιο;


Όλοι οι μεγάλοι μουσικοί της νέας γενιάς θα είναι υποψήφιοι με την Ν.Δ. Ο Καραμανλής και οι συνεργάτες του κατάφεραν και έκλεισαν τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και τον Κώστα Τουρνά που όπως είναι γνωστό δεν βγαίνουν ποτέ σε πάνελ και είναι ...

ακριβοθώρητοι. Πως κατάφερε και τους έπεισε να μπούνε στο ψηφοδέλτιο αυτούς τους δύο τεράστιους σύγχρονους μουσικούς; Μάλλον απευθύνεται στο...νεανικό κοινό.
Μόνο η Ελπίδα λείπει και η Μπέσυ Αργυράκη...
Αυτοί είναι για ...επικρατείας και πάνω.

troktiko

Ανώνυμος είπε...

http://krisaion.pblogs.gr
/2009/09/ypatoi-ypaitioi
-gia-thn-hreokopia-ths
-ellados-o-andreas-
papandre.html

Ανώνυμος είπε...

Να μωρέ γιατί πάει κατά διαόλου η Ελλάδα. Διαφωνεί η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ το ΛάΟΣ (όχι ΛΑόΣ, ΛΑΟΣ είναι οι απανταχού Έλληνες, τα υπόλοιπα είναι λιακοπουλικές γελοιότητες), τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, για το ποιός είναι πιό άχρηστος από τον άλλο. Λες και ο καθένας από εσάς ζει σε ξεχωριστό κράτος από τους υπόλοιπους. Το μόνο που λέιπει είναι να έρθουν κάνα - δυο και να μας μας πουν ότι ο Παπαδόπουλος ή ο Στάλιν θα έπρεπε να κυβερνήσουν τη χώρα. Κι έλεγε ο έρμος ο Μακρυγιάννης, κι επέμενε: "Είμαστε στο εμείς κι όχι στο εγώ". Αλλά μικρόνοες εμείς οι Έλληνες, ξεχνάμε εύκολα. Καημένη Πατρίδα, ποιούς κατάντησες να έχεις για υπερασπιστές της τιμής σου...

Ανώνυμος είπε...

Πιλότε της διατεταγμένης υπηρεσίας, περίμενε λιγάκι και θα σας στίψουν σαν λεμονόκουπα, αυτοί που τώρα σας λιβανίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπάρες που έχετε τα Γιωργοκάναλα, έχετε ξεφτιλίσει τα μαγαζιά σας, τώρα ξεφτιλίζετε και την όποια, έστω μικρή, αξία, που είχαν οι δημοσκοπήσεις.

Τρείς φορές την ημέρα κάνετε μαϊμού δημοσκοπήσεις για να μας πείσετε ότι ο πονηρούλης γιός της κυρίας τσάντ έχει ρεύμα νίκης.

Μόνο ρεύμα αέρα ανάμεσα στα αυτιά του έχει ο κακομοίρης.

Εσάς μπορεί να σας βολεύει να έχετε πρωθυπουργό κάποιον του χεριού σας για να ξεκοκκαλίσετε το Δ’ ΚΠΣ αλλά ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ.

Η ΛΕΞΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ.

Νομίζετε ότι επειδή έχετε λεφτά και κανάλια θα ανεβοκατεβάζετε τις κυβερνήσεις;

Ζηλέψατε όλοι τη δόξα του Λαμπράκη;

Σιχαμένοι γερο-μπαμπαλήδες Κυριακού, Αλαφούζο, Μπόμπολα και Λαμπράκη, σας έχουμε χεσμένους πατόκορφα.

Θα ψηφίσουμε αυτό που νομίζουμε εμείς, όχι αυτό που συμφέρει εσάς.

Ο κόσμος σήμερα είναι μορφωμένος και καταλαβαίνει.

stefanos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε χουντοδεξιά καθίκια. Τελειώσατε. Έρχεται η μέρα της λευτεριάς. Όλοι συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα. Πλούσιοι και φτωχοί. ΄¨λοι προσφέρουν τον οβολό τους. Εσάς ρε καθίκια τι σας νοιάζει. Αφραγκίες, αφραγκίες;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Η διαφορά ανάμεσα στο 11% υπεροχής της Ν.Δ. το 1999 και το 9% σήμερα είναι ότι το πρώτο νούμερο ήταν πραγματικό και το ΠΑΣΟΚ κέρδισε χειραγωγώντας το χρηματιστήριο και κάνοντας νοθεία με τους Τσετσένιους, ενώ το δεύτερο νούμερο είναι φτιαγμένο από τους δημοσκόπους και αυτούς που... "τρέμουν" τον Παπανδρέου και τον γλύφουν...

Ανώνυμος είπε...

Θα μας κάνει ο Γιωργάκης Τσάντ, «Δανία του Νότου»;

1) Οι μαθητές που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία στη Δανία, επιδοτούνται από το κράτος.

2) Μια ομάδα γονέων μπορεί να προσλάβει δασκάλους (που πληρώνονται από το κράτος) και να δημιουργήσει το δικό της σχολείο.

3) Δεν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο.

4) Δεν υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές. Ενας φοιτητής που θα αποτύχει δυο συνεχόμενες φορές στις εξετάσεις, θα πρέπει να εγκαταλείψει τη σχολή.

5) Οι φοιτητές αγοράζουν τα πανεπιστημιακά εγχειρίδια - δεν τα παίρνουν δωρεάν.

6) Πολλές θέσεις στα πανεπιστήμια της Δανίας διαφημίζονται στα διεθνή επιστημονικά έντυπα. Στόχος είναι να προσελκύσουν τα καλύτερα μυαλά και όχι να βολευτούν τα «φιλαράκια».

7) Επιτρέπονται οι μαζικές απολύσεις χωρίς αποζημίωση. Μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει από τη μια ημέρα στην άλλη, όλο το προσωπικό.

8) Οι εργοδότες δεν πληρώνουν εισφορές.

9) Οι άνεργοι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν μαθήματα μετεκπαίδευσης και να στραφούν προς νέες μορφές απασχόλησης, αν ο κλάδος είναι κορεσμένος. Αν αρνηθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ή αν αρνηθούν να πάρουν τη θέση εργασίας, που θα τους υποδείξει το γραφείο ανεργίας, τερματίζεται το επίδομα ανεργίας.

10) Οι γιατροί δεν παίρνουν «φακελάκι».

11) Οι καθηγητές δεν κάνουν «ιδιαίτερα».

12) Οι δημοσιογράφοι δεν δουλεύουν παράλληλα με τα ΜΜΕ, και σε γραφεία τύπου υπουργείων ή επιχειρήσεων.

13) Οι εφοριακοί δεν τα «πιάνουν».

14) Οι δικαστικοί δεν λαδώνονται από τα «κυκλώματα».

15) Οι πολιτικοί δεν παρίστανται σε μεσαιωνικές τελετές, που έχουν ως αντικείμενο τη λατρεία «θαυματουργών εικόνων»!

16) Η Δανία δεν θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να επιβάλλει πώς θα ονομάζονται άλλες χώρες, άλλες εθνότητες. Αν μια χώρα ονομαζόταν «Γιουτλάνδη» (επαρχία της Δανίας) και αν οι κάτοικοί της, ισχυρίζονταν ότι προέρχονται από τους Βίκινγκς, οι Δανοί θα το θεωρούσαν πολύ ενδιαφέρον και θα έσπευδαν να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές ευκαιρίες, που τους δίνει αυτή η προνομιακή σχέση.

17) Το κεντρικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η διδασκαλία της ιστορίας στα σχολεία δεν είναι τα «επιτεύγματα του έθνους», αλλά οι αδυναμίες του ανθρώπου.

18) Στη Δανία αν διαφοροποιηθεί κάποιος στα «εθνικά θέματα», δεν χαρακτηρίζεται «αντι-Δανός». Στα Δανικά η έκφραση «αντι-Δανός» δεν υπάρχει.

19) Μια άποψη κρίνεται από τα εμπειρικά δεδομένα στα οποία στηρίζεται και όχι από το ποια «σκοτεινά» συμφέροντα εξυπηρετεί.

20) Ολοι οι νέοι έχουν εγκαταλείψει το σπίτι των γονιών τους και μένουν μόνοι τους όταν κλείσουν τα 18.

21) Με τα θέματα που αφορούν τη γερμανόφωνη μειονότητα του νότου, ασχολούνται οι δημοτικές αρχές και όχι η ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες.

22) Σε περίπτωση διαζυγίου, ισχύει κοινή επιμέλεια των τέκνων. Για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ανατροφή του παιδιού, συναποφασίζουν και οι δυο γονείς.

23) Οι Δανοί δεν θεωρούν ότι ο λόγος για τον οποίο έχασαν τον Τριακονταετή πόλεμο εναντίον των Σουηδών το 1625, οφείλεται σε «σκοτεινές ενέργειες» της CIA.

24) Στη Δανία η μπύρα έχει γεύση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά η Δανία είναι σοβαρή χώρα με σταθερή μοναρχία και προχωρημένες κοινωνικές ευαισθησίες ...... τι λέει πάλι ο ακατοίκητος;

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 11:00

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ IQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ!!!!!!!!!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΝΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!!!!
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ (ΤΗΣ (ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!!!!!!!!! ΜΗ ΧΕΣΩ!!!!)ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!

stefanos είπε...

Αν έχετε αντιληφθεί
τελευταία σταμάτησα να γράφω σοβαρά
-εδώ στο exastalistan- (Sorry Βασίλη)
όταν έχω να κάνω με υστερικά Νουδούλια
που αρνούνται να ανοίξουν καρδιά και νου
για να αντιληφθούν τα αυτονόητα
ή με υστερικά "πράσινα άλογα"
και ένας θεός ξέρει τι άλλο...
Κατά συνέπεια
για ποιό σοβαρή "βερσιόν" του Stefanos
πεταχτείτε μέχρι το 1KLIK-ARISTERA
Λοιπόν, για να μην περιαυτολογώ
το σύνθημά μου
για τις ημέρες που διανύουμε ήταν:
Lets have some fun...
(Άλλωστε ο Πιλότος και «ένας» Άγνωστος
βάζουν τα πράγματα στη θέση τους
και όταν προκαλούνται
έχουν καταπληκτικές απαντήσεις,
που σπάνε κόκαλα!)
Αλλά ας γυρίσω στο θέμα…
Περιφερόμενος λοιπόν στο YouTube
κάπως άλλαξα γνώμη.
Και έρχομαι σήμερα εδώ
Και λέω σοβαρότατα:
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΞΩ!

Βουλγαράκη, Ρουσόπουλο,
Μαγγίνα, Τσιτουρίδη, Δούκα
και ιδιαίτερα το Μιχαλάκη
που έβγαλε γλώσσα
και αμφισβητεί την αυθεντία σου!
Νομίζετε ότι λέω ψέματα?
Παρακολουθήστε
αυτό το βιντεάκι
και θα καταλάβετε!

(δείτε το όλο παρακαλώ
και ιδιαίτερα το τέλος)

F5PILOT είπε...

@ Όλα τα μικρά γαλάζια Στρουμφάκια

Έτσι όλοι μαζί με τον Τράγκα παρέα με μια φωνή.
"ΦΑΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΦΑΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ"

http://www.youtube.com/watch?v=yuuVap22KyY

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 11:10 πμ

Έτσι είναι πραγματικά. Για αυτό το στοίχημα είναι μεγάλο. Τώρα αν εκ των προτέρων προκαταλάμβάνουμε το αποτέλεσμα δεν συμαίνει ότι δεν θα πρέπι να το δοκιμάσουμε. Έλα λοιπόν μαζί μας να βοηθήσεις και συ στην αναμόρφωση μας. Πραγματικά χρειαζόμαστε ρεαλιστές με τις ιδέες σου.

F5PILOT είπε...

@Vassilis
Βασιλάκη θες να το πιστέψουμε γιατί το λες εσύ;

Ανώνυμος είπε...

H Δανία έχει σταθερή και αξιοσέβαστη μοναρχία από την οποία κατάγεται και η ελληνική βασιλική οικογένεια.
Θα μας φέρει και το βασιλιά;

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Κωνσταντίνου είναι πριγκίπισσα της Δανίας και εν δυνάμει βασίλισσα της Δανίας!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 11:37 πμ

http://www.youtube.com/watch?v=yuuVap22KyY

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΥΡΙΑ ΤΡΕΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!!!

socrates είπε...

Φτού-πέντε 9¨53,
Τί έχεις πάθει με αυτή τη μπανάνα τις τελευταίες μέρες;
Στο όνειρό σου τις βλέπεις;
Την είπες μία φορά την παιδική σαχλαμάρα, την είπες δύο, αλλά βαρεθήκαμε.
Καλά σου λένε ότι ανάμεσα στα αυτιά σου έχεις κασέτα.
Όχι τίποτε άλλο αλλά προκαλείς να σου μιλήσουν οι νεοδημοκράτες για αγγούρι.
Ξέρεις εσύ, εκεί που θα προσγειωθείτε στις τις 4 Οκτωβρίου, από εκεί ψηλά που έχετε ανέβει απο τις μαϊμού δημοσκοπήσεις του Μπόμπολα και του Λαμπράκη.
Και όχι τίποτε άλλο, αλλά τα αγγούρια είναι σκληρά και θα πονέσεις μικρούλη.
Θα πονέσεις πολύ, αλλά ίσως και όχι, αν με εννοείς τί εννοώ (αλλά ας κρατήσουμε ένα στοιχειώδες επίπεδο, παρόλο που δεν το αξίζεις).

F5PILOT είπε...

@leonidas

Έλα ρε που δε ξέρεις. Ξέρεις ξέρεις αλλά κάνεις πως δε ξέρεις.

0800 Real FM κάθε μέρα εκτός από το Σαββατοκύριακο.

Τώρα για δημοσκοπήσεις και σιγοριάς τα έχουμε πει χίλιες φορές αλλά δεν καταλαβαίνεις. Για να πώ την αλήθει ούτε εγώ πιστεύω τις δημοσκοπήσεις. Εγώ πιστεύω εκεί που παίζονται λεφτά.

PASOK - NEA DIMOKRATIA
to win most One-Seated prefectures Πολιτικά Ελλάδα 1.01 30.00

Απόδοση για νίκη ΝΔ 30

Βάλε 5000 ευρώ και θα πάρεις 150000

Τι κάθεσαι μοιράζουν λεφτά τρέξε.

Εγώ στα 5000 υπερ του ΠΑΣΟΚ θα πάρω 50 ευρώ δεν αξίζει τον κόπο.

http://www.expekt.com/index.jsp?lc=gre

Ανώνυμος είπε...

@leonidas τους περνάς για τόσο μαλάκες τους δημοσκόπους να βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία μπροστά και να δείχνουν 8 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ? δέν καταλαβαίνεις οτι άν κάνουν τέτοιες απατεωνιές την επόμενη μέρα θα χάσουν την δουλειά τους? 20 χρόνια τώρα δέν είχαν πέσει ποτέ έξω δέν είναι τυχαίο αυτό.

F5PILOT είπε...

@ Στρουμφάκια

Τελικά μη πιστεύετε τον Παπανδρέου, μην πιστεύεται τον Τσιτουρίδη, μην πιστεύεται την στρατιά των απογοητευμένων υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ, Μην πιστεύετε εμένα και τον στέφανο. Τον Βγενόπουλο τον πιστεύετε; Για διαβάστε τι είπε για την κυβέρνηση την Ολυμπιακή και την Agean. Aυτά δεν είναι απλές βόμβες είναι Ατομικές.

Ανώνυμος είπε...

Έσκασε και η άλλη βόμβα ο Σχοινάς το βίσμα του Exastal πάει στο ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΞΩ :
ΜΟΝΟ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΕΛΕΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ!!!!!!!!!1

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 5:05 μμ
Για να σου αποδείξω ότι λές ότι σου καπνίσει σου δίνω 4 σελίδες με τις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές και τη σελίδα του υπουργείου με τα αποτελέσματα.

Όχι γιατί πλέον η διαστρέβλωση έχει γίνει σπόρ σας για να δικαιολογήσετε την επερχόμηνη ήττα σας. Αλλά βρε κορόιδα σήμερα με ένα κλικ μπορείς να επιβεβαιώσεις ή όχι οτιδήποτε. Αλλά παρ' όλα αυτά λέτε ψέματα στα μπροστά στα μούτρα μας χωρίς καν΄έναν ενδιασμό. Ντροπή τσίπα δεν έχετε; Δεν κοκινίζετε που σα πιάνουν να λέτε ψέματα;

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1008412
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019473
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1001506&lngDtrID=244
http://www.in.gr/news/europeanelections/Article.aspx?lngEntityID=1021054


http://ekloges-prev.singularlogic.eu/e2009/pages/index.html

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 5:05 μμ

Προφανώς θα θέλεις να μας πείς οτι είναι η σειρά σας τώρα να κάνετε νοθεία με αλλοδαπούς, έχετε φέρει τόσους πολλούς που δέν θα διστάσουν καθόλου να σας ψηφίσουν για την φιλοξενία που τους δώσατε στην Ομόνοια και τον Άγιο Παντελεήμονα.
Υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα το σχολιο με τη μπανανα;αυτο ειναι το ηθος του ΠΑΣΟΚ.Βγαλτε κι αλλο χολη,ρεβανσισμο κι εξουσιολαγνεια.ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΠΙΛΟΤΕ:

7 ΚΑΙ 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΑΛΟΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ EXIT POLL;

ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ , ΠΙΣΤΟΣ
ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!!!!!!!!
IN.GR.-ΒΗΜΑ !!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 8:58 μμ

Το να λες μια μαλακία συγχωρητέο αλλά να λες δεύτερη για να καλύψης την πρώτη ενώ σου αποδεικνύουν πόσο μαλακία είπες είναι ασυγχώρητο.

Επαναλαμβάνω.
Στις ευρωεκλογές πέσαν έξω τα exit polls αλλά επιβεβαιώθηκαν οι δημοσκοπήσεις

Δεν κάνει τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 8:58 μμ

Ρέ βλάκα προπαγανδιστή τον Μάιο οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πρόθεση ψήφου 7 μονάδες για εθνικές εκλογές και 4 μονάδες για τις ευρωεκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 8:40 μμ

0800 real fm φάς τη μπανάνα

Πανηλίθιε όταν κάτι δεν καταλαβαίνεις βρίζεις παλιομαλάκα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΛΟΤΑΚΟ;
ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!

ΑΝΩΝΥΜΕ 1,57 ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΗΦΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 17, 2009 8:58 μμ
Ρέ βλάκα προπαγανδιστή τον Μάιο οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πρόθεση ψήφου 7 μονάδες για εθνικές εκλογές και 4 μονάδες για τις ευρωεκλογές.


ΡΕ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ:
ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ , ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1980, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ