Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Κλείνει η ψαλίδα ...... Γι' αυτό λύσσαξαν τα γιουσουφάκια!

Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβουν οι δημοσκοπήσεις που καθημερινά περιέρχονται στα κόμματα.
Σύμφωνα με αυτές η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώνεται διαρκώς, ενώ αυξάνεται το ποσοστό του Καραμανλή στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.
Θετικό εύρημα ότι οι Οικολόγοι διεκδικούν δυναμικά την είσοδο τους στη Βουλή ενώ ο Τσίπρας κερδίζει διαρκώς από το ΠΑΣΟΚ.
Τα μηνύματα αυτά προκαλούν ανησυχία στην Ιπποκράτους γι΄ αυτό και ο Παπακωνσταντίνου σήμερα έστειλε σαφές μήνυμα ότι «ο εφησυχασμός είναι εκείνος που μας φοβίζει». Στην ουσία εκείνο που φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι αν ο Καραμανλής τους πάει σε δεύτερο γύρο, ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να αντέξει ούτε την πίεση ούτε τα ντιμπέιτ που αναπόφευκτα θα διεξαχθούν πάλι.
Ήδη έχουν ματαιωθεί πολλές από τις προεκλογικές του ομιλίες καθώς στο «μπαλκόνι» χαρακτηρίζεται αρκετά νωθρός ενώ το βάρος θα δοθεί στις τρεις τελευταίες συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα για τις οποίες από τώρα ετοιμάζονται στον κομματικό μηχανισμό.
Από την άλλη πλευρά ο Καραμανλής βάζει παραπάνω ομιλίες στο πρόγραμμα του όντας πεπεισμένος ότι μπορεί να ανατρέψει ολοσχερώς το κλίμα έστω και την τελευταία στιγμή και τούτο προκύπτει από το γεγονός ότι μετά τις δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις, η συσπείρωση αυξήθηκε κατά δέκα μονάδες.

30 σχόλια:

stefanos είπε...

Η ψαλίδα δεν κλείνει καθόλου.
Η Κρήτη πέφτει μακριά Βασιλάκη μου
Για να ξέρεις πράγματα και αλήθειες…
Ψάχνω να βρω τρόπο
να δω πως μπορώ να σου στείλω
το πραγματικά score
για να μη σου έρθει πανταχούσα
στις 4 Οκτώβρη...
Θα δούμε!
Όπως κι αν έχει,
κοντός ψαλμός αλληλούια!
Όσο για τη γκαιμπελιστικη ομάδα
προπαγάνδας και λάσπης
που στήθηκε σε Ρηγίλλης
και τη μανιασμένη υποστήριξη
που σας δίνει η ΝΕΤ και η ΕΤ3
(οι γκαζοντενεκέδες, δηλαδή,
του Παναγόπουλου)
σας κοροϊδεύουν όπως ακριβώς
σας το κάνανε & στις Ευρωεκλογές.
Η μόνη διαφορά τότε ήταν
ότι παρά το αποτέλεσμα
η κυβέρνηση έμενε στα χέρια σας,
ενώ τώρα?
Πα-πα-λα….

F5PILOT είπε...

@Stefanos
Σε ποιά ρηγίλλης ρε στέφανε. Στη ρηγίλης έχουν σβύσει τα φώτα και έχουν κατεβάσει τα τηλέφωνα. Κάποιοι αποκομένοι ακόμα που έχουν χάσει τις επικοινωνίες αγωνίζονται από φιλότιμο και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο κλείνει αλλά προβλέπεται και έκπληξη μεγάλη. Ογιωργάκης ήδη τα έχει παίξει και δεν αντέχει άλλο την πίεση των εκλογών. Κρύβεται στην χώρα του και δεν θέλει να επικοινωνήσει με τους Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που το πάτε το μπουζούκι ρε παιδιά;
Δεν το βλέπετε ότι είναι λειψό;
Δεν βλέπετε το ψεύτικο «πλαστικό» αμερικάνικο χαμόγελο;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ;
Έτσι είναι η ζωή Γιωργάκη, ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει τα όριά του!
Εσύ νόμιζες ότι επειδή έχεις διάσημο επώνυμο σου το έχει τάξει ο θεός να κυβερνήσεις τη χώρα. Κάτι σαν Μεσσίας κάτι.
Αφού σου τόπε η mummy, δεν μπορεί, έτσι θα είναι!
Γιωργάκη, εάν θέλεις να ζείς στο κόσμο σου είναι δικαίωμά σου.
Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι πιό έξυπνοι, πιό μορφωμένοι, πιό έντιμοι και πιό καπάτσοι από σένα.
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι είσαι μισός εξ' αίματος Αμερικάνος, όπου γεννήθηκες και πέρασες τα παιδικά σου χρόνια;
Νομίζεις ότι ξεχάσαμε ότι οι Αμερικάνοι ακούνε Καραμανλή και βγάζουν αναφυλαξία;
Άσε λοιπόν τις αερολογίες και τα ταξίματα, ο λαός δεν τσιμπάει πια.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαι μαριονέτα των καναλαρχών που βγάζουν μαϊμού δημοσκοπήσεις καθημερινά για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.
Άλλαξαν όμως οι εποχές.
Σε λίγες μέρες θα πέσουν οι μάσκες.
Να τελειώνουμε πιά με το πολιτικό ανέκδοτο που λέγεται Γιωργάκης.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει αμερικάνικη αποικία, να είσαι σίγουρος!

F5PILOT είπε...

Τα όνειρα είναι δωρεάν

Ανώνυμος είπε...

oi oikologoi pws pame?Dwste sti nea aristera mia eukairia!O laos apaitei ton Tremopoulo sti bouli!

Ανώνυμος είπε...

Μικρά πρασινοφρουράκια, λάστιχο την κάνατε την καρδερίνα σας με τις ατέλειωτες μπούρδες που πιπιλάτε κάθε μέρα, όλη μέρα.
Εάν συνεχίσετε έτσι θα σας ψοφήσει το πουλάκι.
Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να μας βγάλει από την παγκόσμια κρίση.
Με το Γιωργάκη θα μείνουν οι μισοί Έλληνες άνεργοι.
Το Vlako-giorgo δεν ξέρει να ξεχωρίσει τα εκατομμύρια από τα δισεκατομμύρια.

F5PILOT είπε...

@ Σεπτέμβριος 25, 2009 8:40 πμ

Πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι; Σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες βρε ξεφτίλα leonidas.

stefanos είπε...

Ένας Ψεύτης Πρωθυπουργός

Η διακυβέρνησή του ήταν τραυματική για τον τόπο: Κατακρήμνιση των δημοσιοοικονομικών, αντιλαϊκοί έμμεσοι φόροι και εφάπαξ εισφορές σε βάρος των μικρομεσαίων νοικοκυριών, φορολογικές ρυθμίσεις υπέρ των λίγων και πλουσίων, ακρίβεια, κλπ, κλπ, κλπ, και βέβαια καθημερινά σκάνδαλα και κυρίως διάλυση των Θεσμών… Σήμερα που καλείται να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για τα πεπραγμένα του, όχι μόνο δεν προσέρχεται να πει την αλήθεια, αλλά επιχειρεί με λυσσώδη τρόπο να συγκαλύψει την αλήθεια και να κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ. Το κάνει προσπαθώντας να μας πείσει ταχυδακτυλουργικά ότι το διάστημα 2004-2009 κυβερνούσε η αντιπολίτευση (και όπου αυτό δεν πιάνει, επιχειρεί κριτική που φτάνει μέχρι το 1981)!!! Κάθε βράδυ, οι τηλεθεατές παρακολουθούν μια απίστευτη λασπολογία και αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν η χώρα να κυβερνήθηκε από έναν Ψεύτη Πρωθυπουργό. Έναν πολιτικό που στην «τετ-α-τετ» τηλεμαχία είπε Ψέματα εναντίον του κ. Παπανδρέου, τον όποιο «κατηγόρησε» ότι συνυπόγραψε ρύθμιση για τον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης στην περιοχή της Ανθούσας! Κοιτάξτε εδώ την απόδειξη του Ψέματος, με την αποκαλυπτική τοποθέτηση στη Βουλή του κ. Γ. Βλάχου (βουλευτή της ΝΔ το 2002).

Βουλή των Ελλήνων – 25/7/2002 – Τοποθέτηση Γ. Βλάχου, βουλευτή της Ν.Δ.

"Έρχομαι στα δυο θέματα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Έρχομαι στην Ανθούσα, μια κοινότητα σήμερα, μια κωμόπολη που αύριο πιθανόν θα είναι δήμος, η οποία σχεδόν στο σύνολό της δεν υπάρχει για το κράτος! Διότι όλοι είναι παράνομοι! Και όμως έχει εκκλησία, έχει σχολείο, έχει Πρόεδρο Κοινότητας, έχει υπηρεσίες, έχει πολίτες! Κι εμείς λέμε ότι στην Ανθούσα υπάρχει δάσος! Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βλέπουμε εικονική πραγματικότητα! Επιτέλους, ας "ακουμπήσουμε" τα προβλήματα!
Και βεβαίως έρχεστε σήμερα και φέρνετε λύση. Και φέρνετε λύση κατόπιν εορτής! Mε πολύ μεγάλη καθυστέρηση! Και μας λέτε ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες! Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι ωρίμασε από πέρυσι, διότι την ίδια τροπολογία που φέρνετε εσείς την είχα φέρει με το συνάδελφο, το Θανάση Κατσιγιάννη. Τι ωρίμασε από πέρυσι; Τι ωρίμασε την τελευταία εικοσαετία που τιμωρείτε τους πολίτες της Ανθούσας; Και πείτε μου ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι' αυτή την τιμωρία, γι' αυτή την ομηρία των πολιτών της Ανθούσας!
Και δεν φθάνει μόνο αυτό. Εδώ ξεπερνάμε και τα όρια! Υπάρχει και θράσος από ορισμένους να βγαίνουν στην Ανθούσα και να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την Τροπολογία για την επίλυση του θέματος! Δηλαδή, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας!"


Πηγή: http://www.vouli.gr/ergasies/showfile.asp?file=es0725.txt

Ψεύτης ο Πρωθυπουργός? Ψεύτης ο κ. Βλάχος? Πρακτικά από μια Συνεδρίαση που δεν έγινε ποτέ? Βγες έξω Κουμουτσάκο και μίλα… Και, έ, που είσαστε: Τα «γκαιμπελίστικα» κομμένα!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κλεισιμο της ψαλιδας απο 1 εως και 1.5 ομως το νεο στοιχειο δεν ειναι αυτο.Το νεο στοιχειο ειναι οτι το Πασοκ δεν παιρνει αυτοδυναμια

F5PILOT είπε...

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και στέλνουν οι Φαυλόπουλοι και Καρούμπαλοι τους εισαγγελείς στα blog γιατί επιβεβαιώνουν την κατάρευση της ΝΔ.
Περίομενε κανείς τίποτα αλλό απο τους χουντοφασίστες;

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ καθόλου αθώα τα ψέματα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τις προεκλογικές προσλήψεις σε προγράμματα stage, ούτε και το ψηφοθηρικό σκάνδαλο του τέως διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργου Βερναδάκη, ο οποίος λίγο πριν παραιτηθεί μετά την προκήρυξη των εκλογών, για να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, έδωσε εντολή να γίνουν 7.000 προσλήψεις, παραμερίζοντας τη σχετική απαγόρευση του νόμου 2190/1994.

ΕΧΟΥΝ ΤΑ πρωθυπουργικά ψέματα ως θύματα όλους αυτούς που...

...τον άκουσαν στην τηλεμαχία, πίστεψαν και παραπλανήθηκαν. Λογικό ήταν, οι ψηφοφόροι όχι μόνον της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των άλλων κομμάτων να πιστέψουν τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος σε έντονο ύφος, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Μια λέξη για τα stage. Μιλούμε για μια απόλυτα νόμιμη (σ.σ. παράνομη) διαδικασία με κοινοτικούς πόρους (σσ. αυτό είναι το ψεύδος), που δίνει ευκαιρία σε ανθρώπους. Τώρα, από εκεί και πέρα, εάν διάφοροι πράσινοι συνδικαλιστές σάς τροφοδοτούν με στοιχεία, τα οποία είναι ανεπίτρεπτα (sic!) αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να κοιτάτε πιο προσεκτικά».

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο κ. Καραμανλής δεν κοίταξε προσεκτικά ή εν γνώσει του δεν είπε την αλήθεια, για να παραπλανήσει και να προσελκύσει ψηφοφόρους, ώστε να αντιστρέψει έστω την τελευταία στιγμή το ρεύμα. Και πέτυχε το χειρότερο, αφού τα θύματα του ψεύδους οργίστηκαν, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, πάντως, δείχνουν, ότι η όλη επιχείρηση ψηφοθηρικής φαυλότητας με τα stage έγινε εν ψυχρώ. Το ομολόγησε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου διοικητής του ΟΑΕΔ και εν συνεχεία υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βερναδάκης.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό, ο κομματικός διοικητής από τις 4 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, ώς την ημέρα παραιτήσεώς του στις 10 Σεπτεμβρίου, έδωσε εντολή, όπως γράφει σε ανακοίνωσή του «να διεκπεραιωθούν από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όλα τα αιτήματα φορέων για τοποθετήσεις stage, που εκκρεμούσαν έως την προκήρυξη των εκλογών, και μόνον αυτά, παρ' ότι κατέφθασαν και άλλα». Δεν καθόταν ακόμη μερικές μέρες να προωθήσει «και τα άλλα», ώστε να ολοκληρώσει το ψηφοθηρικό του έργο;

ΕΝΗΡΓΗΣΕ φαυλοκρατικά, παράνομα ο πονηρός πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βερναδάκης. Αποκαλύπτεται με στοιχεία από το έγγραφο που έστειλε μόλις προχθές (23-9-2009) η Γενική Διεύθυνση Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, στο οποίο αναφέρονται οι διατάξεις των νόμων που απαγορεύουν τις προσλήψεις και τις μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων κατά την προεκλογική περίοδο.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ στο έγγραφο, ότι τα προγράμματα stage «του ΟΑΕΔ δεν είναι χρηματοδοτούμενα ή συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά από πόρους του ΟΑΕΔ» και ερωτάται ο υπουργός Εσωτερικών, αν οι πρόσφατες προσλήψεις του κ. Βερναδάκη εμπίπτουν στις διατάξεις που «ρυθμίζουν την απαγόρευση των προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο». Ρητορικό το ερώτημα. Εμπίπτουν.

F5PILOT είπε...

Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε 3 blogs...
Με το χέρι στη σκανδάλη. Οι εχθροί των blogs παραμονεύουν και κάθε λίγο και λιγάκι τρέχουν στους Εισαγγελείς και στους Φαρισαίους. Αυτή τη φορά ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Νόμου περί εκλογών στα...

...blogs troktiko, fimotro, papatzides.

Στην Ελλάδα τους νόμους τους εφαρμόζουν όπου θέλουν, όπως θέλουν κι εναντίον όποιων γουστάρουν. Δεν το συζητάμε.

Είμαστε μαζί με τους bloggers που αυτή την ώρα δέχονται επίθεση...

F5PILOT είπε...

Είμαστε μαζί με τους bloggers που αυτή την ώρα δέχονται επίθεση...

Είσαστε μαζί ή όχι;

socrates είπε...

Όσο παίζεις αυτό το βρώμικο ρόλο θα στα χώνω:

ΑΛΛΟΣ ΚΑΣΕΤΑΚΙΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
Ρε ανεγκέφαλο προβατάκι, πώς μπορεί ένα άτομο να επιλέξει τέτοιο ρόλο στη ζωή του;
Όταν σε ρωτάνε τί δουλειά κάνεις, εσύ τί λές;
Διανέμω στα διάφορα blogs αυτά που μου δίνουν από την Ιπποκράτους;
Δεν τα γράφω εγώ, μου τα δίνουν οι άλλοι, ξέρεις, οι έξυπνοι από το κόμμα.
Εγώ είμαι ο κουβαλητής, κάνω τη λάτρα.
Ο ταχυδρόμος, ρε παιδίμου, πώς να στο πώ;
Είναι δουλειά, φίλε μου, αυτή ή η ανθρώπινη ξεφτίλα;
Και, σε τελική ανάλυση, νομίζεις ότι επηρεάζεις κανένα με αυτές τις αηδίες.
Είναι σαν να διαβάζεις το Πρώτο Ψέμμα, ξέρεις τί θα διαβάσεις παρακάτω ΠΡΙΝ καλά-καλά γυρίσεις την επόμενη σελίδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο άνθρωπος δεν έχει αυτο-εκτίμηση.
Μπέε!!

F5PILOT είπε...

@ Μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Τελικά πόσο γελοίος και άρωστος είσαι. Ρε σε καταλάβαν και οι πέτρες έχεις ξεβρακωθεί και εσύ συνεχίζεις να ξεφτυλίζεσαι.

F5PILOT είπε...

νέα δημοσκόπηση του troktikou
Παρά τα μέτρα που έχει βάλει ο Σακελάκος και η πολιτική παρέα εμεις βάζουμε μια δημοσκόπηση της εταιρείας "pata search"

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ έχει 41 % η Ν.Δ έχει 35%, ΚΚΕ 8%, ΛΑΟΣ(και Κολωνάκι μαζί) 6%, ΣΥΡΙΖΑ 4%, Οικολόγοι- στάχτη 1,5%, Λεβέντης 007%, Παλικάρης 008%.

Πότε θα μας συλλάβετε; Σήμερα ή αύριο; Να κανονίσουμε τις δουλειές μας.

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜAΝΛΗ Η ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...

Ο Λούλης δίνει στον Καραμανλή νίκη του ΠΑΣΟΚ με διαφορά από 5,0%-5,5%. Ξέρει ότι η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη και γι αυτό έχουν ρίξει το βάρος στους Οικολόγους. Προσέξτε όμως τι θα μπορούσε να συμβεί : Εάν τελικά οι Οικολόγοι εισέλθουν στη Βουλή (οι πιθανότητες είναι 70%-30% να μην εισέλθουν, γιατί τώρα βρίσκονται στο 2,5%-2,7% και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τα μεγαλύτερα κόμματα θα αυξάνουν την... συσπείρωσή τους) θα είναι το χειρότερο σενάριο για τη Ν.Δ. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, εάν για 1 ή 2 έδρες το ΠΑΣΟΚ δεν σχηματίσει αυτοδυναμία, στις επαναλαμβανόμενες εκλογές που σίγουρα το ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα θα θελήσει να προσφύγει, ο Γιώργος Παπανδρέου με τη δυναμική που θα έχει αναπτύξει συν το νόμο Παυλόπουλου με το επιπλέον μπόνους εδρών να τίθεται σε ισχύ, θα κυβερνήσει με περισσότερους από 160 βουλευτές και ποσοστά άνω του 43%! Κατά το κοινώς λεγόμενο, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Καραμανλή!

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ;

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Σέ πανικό πλέον στό ΠΑΣΟΚ. Αρον άρον αποσύρουν τά φυλλάδια με τά ψέματα απο τα προεκλογικά τους περίπτερα. Προλάβετέ τα...


Λίγο οι δημοσκοπήσεις, λίγο η παροιμειώδης γκαφατζίδικη ροπή τού επιτελείου τού συστήματος Παπανδρέου, λίγο ο Χρυσόγελος, λίγο ο Τσίπρας (λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά νυχτιά κλπ), πέφτουν λόγω πανικού απο την μία γκάφα στήν άλλη....
Από εκεί πού έλεγαν ότι η ΝΔ κάνει λάθος με το θέμα τών φυλλαδίων (τα είχαμε εκδώσει παλιότερα κλπ) τώρα τρέχουν πανικόβλητοι να τα αποσύρουν...
Συλλεκτική αξία θα έχουν σέ λίγο τα φυλλάδια με τα ψέματα...
Προλάβετε ...

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική...
Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε

Και καταλήγοντας, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 25, 2009 10:57 μμ

Ποιό κατάλαβα ρε ξεφτίλα; Ποιό; Πάλι μόνος σου καρφώθηκες πανηλίθιε.

Είσαι ντροπή όχι μόνο για το κόμμα σου αλλά και για το σύνολο των συμμετεχόντων στο blogging.

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Ο κόσμος το έχει τούμπανο βρε ανισσόροπε κι εσύ κρυφό καμάρι. Τι επιδιώκεις ρε νούμερο; Γυρνοβολάς σε όλα τα Blogs κάνεις copy paste τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες με διαφορετικά ονόματα και ανώνυμα γιατί ρε νούμερο; Για να φαίνεστε πολλοί ρε κοπρίτη; Δεν έχεις καν το θάρρος να κάνεις αυτά που κάνεις ρε θρασύδειλο ρεμάλι με ένα όνομα; Ρε καθυστερημένε νομίζεις ότι μπορείς να κοροιδέψεις κανέναν εδώ μέσα ηλίθιε. Σπάμε πλάκα μαζί σου κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις ή το ποιός είσαι.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος πανηλίθιο απόβρασμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΕ;!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ;

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΙ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Αυτή είναι η Τουρκάλα υποψήφια της Ν.Δ - Δείτε πως διαφημίζεται στα Τούρκικα



Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποψήφια με το κόμμα της Yeni Demokrasi (Τι; Δεν ξέρετε τούρκικα;; Οοοκ, της Νέας Δημοκρατίας), η αγαπητή Αϊσέλ θέτει υποψηφιότητα στο νομό της Ισκετσέ (της Ξάνθης, ντε!) Θαυμάστε την! Δεν είναι χαριτωμένη; Τουλάχιστον, δε φοράει μαντήλα.. Μην ξεχάσω, είναι φίλη της φίλης μου της Γκιουλμπεϊάζ (Καραχασάν - πρώην υποψήφιας Υπερνομάχη Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ) και όπως θα διαπιστώσετε, μοιράζονται τις ...
ίδιες ιδέες περί τουρκικής (τάχα μου) μειονότητας στη Θράκη, περί εκλογής των μουφτήδων από τη μειονότητα και λοιπών ωραίων...

Το φυλλάδιο της υποψήφιας αναφέρει εύγλωττα:

«Το όραμά μας:

-Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνής Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.

-Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.

-Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.

-Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.

-Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την
κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.

-Υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά τη γυναίκα της μειονότητας, με την απόφασή μου με τον πολιτευτώ προσδοκώ να αλλάξω την εικόνα αυτή και να ενεργοποιηθούμε πιο δυναμικά
στα κοινωνικά προβλήματα.»

Κι αυτοί στην Αθήνα, κοιμούνται ύπνον βαθύ!
http://darkkmaiden.blogspot.com/2009/09/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ(ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ )

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!