Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

«Επιχείρηση εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών από το ΠΑΣΟΚ» στα μέτρα για τους δανειολήπτες. 6+1 μεγάλα ψέματα!

Σημείο πρώτο: Το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ λέει: «Προστατεύουμε την κύρια κατοικία απαγορεύοντας κατασχέσεις για οφειλές μέχρι 20.000 ευρώ».

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει το ακατάσχετο της μοναδικής κατοικίας για χρέη μέχρι 10.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια, καθώς επίσης έχει αυξήσει το όριο του ακατάσχετου της μοναδικής κατοικίας από 10.000 σε 20.000 ευρώ.

Σημείο δεύτερο:
Το ΠΑΣΟΚ εξαγγέλλει ότι «απαγορεύουμε να βγαίνει το ακίνητο σε πλειστηριασμό σε αξία χαμηλότερη από την αντικειμενική όσες φορές και αν πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός».

Η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό από το 2008 με το νόμο 3714, ο οποίος ορίζει ότι ως τιμή προσφορά για τον πλειστηριασμό ακινήτων ορίζεται η αξία που προκύπτει από τον προσδιορισμό του με αντικειμενικά κριτήρια.

Σημείο τρίτο: Το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ λέει: «Βάζουμε φραγμούς στις απαράδεκτες πρακτικές των εισπρακτικών εταιριών.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς αντιμετωπίσαμε την αυθαιρεσία των εισπρακτικών εταιριών με το νόμο 3758 το 2009.

Μεταξύ άλλων, είπε, προβλέπει ότι απαγορεύεται ρητά η είσπραξη χρηματικών απαιτήσεων από τις ιδιωτικές εταιρίες, οριοθετούνται αρχές βάσει των οποίων οι εταιρίες αυτές δρουν, απαγορεύεται η όχληση των οφειλετών για χρέη που απορρέουν από παράνομες και καταχρηστικές ρήτρες ενώ καταγράφεται και μια ενδεικτική σειρά αθέμιτων και παραπλανητικών πρακτικών. Με τον ίδιο νόμο απαγορεύεται η πρόσβαση στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ ή σε άλλα αρχεία για τα στοιχεία του οφειλέτη.

Σημείο τέταρτο:
Το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ λέει: «Καταργούμε οριστικά τον ανατοκισμό».

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε το θέμα των ανατοκισμών και των πανωτοκίων με το νόμο 3259/2004.

Σημείο πέμπτο: Το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ λέει: «Βάζουμε τέλος στις αθέμιτες χρεώσεις και την παραπλανητική διαφήμιση».

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα αυτό αντιμετωπίστηκε με το νόμο 3587/2007 επί τη βάσει του οποίου εκδόθηκε υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η αναγραφή γενικών όρων συναλλαγών (ψιλά γράμματα) που έχουν κριθεί καταχρηστικοί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις. Σε συμβάσεις που συνάπτουν πιστωτικά ιδρύματα με δανειολήπτες και αφορούν 1. συμβάσεις στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου, 2. Συμβάσεις χορήγησης πιστωτικών καρτών και 3. συμβάσεις λογαριασμού καταθέσεως. Παρά το γεγονός ότι οι τράπεζες προσέφυγαν στο Συμβούλιο Επικρατείας πετύχαμε την απόρριψη της προσφυγής τους.
Στο φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται επίσης: «παγώνουμε τις δανειακές υποχρεώσεις ως το τέλος του 2009 και δίνουμε δυνατότητα αναχρηματοδότησης οφειλών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα αποπληρωμής».

Η αλήθεια είναι ότι με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης παγώνουν όλοι οι πλειστηριασμοί για χρέη έως 200.000 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου στην ομιλία του στην ΔΕΘ είχε πει ότι παγώνουν οι δανειακές υποχρεώσεις για έναν χρόνο, ενώ το φυλλάδιο του που μοιράζεται πόρτα- πόρτα σε όλους τους πολίτες μιλάει για πάγωμα μέχρι το τέλος του χρόνου.

40 σχόλια:

Παραπολιτικά είπε...

Είναι αργά για την απόσυρση του φυλλαδίου

Φοβερή φαγωμάρα επικρατεί από το μεσημέρι στο ΠΑΣΟΚ μετά από την αποκάλυψη του Γιώργου Κουμουτσάκου ότι τα έξι από τα επτά μέτρα που προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομία και την τόνωση των νοικοκυριών, έχουν ήδη νομοθετηθεί και εφαρμόζονται τον τελευταίο χρόνο! Πρόκειται για ρυθμίσεις σχετικά με την υπερχρέωση των νοικοκυριών, το πάγωμα των κατασχέσεων και τη χορήγηση επιδομάτων στις ασθενείς ομάδες του πληθυσμού τα οποία επιδόματα ύψους 500 ευρώ έχουν ήδη δοθεί από τα περασμένα Χριστούγεννα και κατόπιν το Πάσχα. Μες στον πανικό ο Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι ο Κουμουτσάκος διάβασε φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ το οποίο είχε εκδοθεί πέρυσι. Αμέσως ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. επανήλθε και ανέφερε συγκεκριμένα ότι το φυλλάδιο που παρουσίασε το πήρε σήμερα από το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και πως το ίδιο φυλλάδιο διανέμεται από τα κομματικά στελέχη πόρτα - πόρτα σε όλη την Ελλάδα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγη ώρα δόθηκε κεντρική εντολή από την Ιπποκράτους να αντικατασταθεί το φυλλάδιο αλλά μάλλον είναι αργά καθώς η διανομή του έχει ξεκινήσει από την Τρίτη.

Παπουτσάκης είπε...

6+1 ψέματα του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες

• Το φυλλάδιο ΠΑΣΟΚ λέει:
«Προστατεύουμε την κύρια κατοικία απαγορεύοντας κατασχέσεις για οφειλές μέχρι 20000 ευρώ».
Η αλήθεια είναι ότι εμείς θεσμοθετήσαμε το ακατάσχετο της μοναδικής κατοικίας δανειολήπτη για χρέη μέχρι 10000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια (παρ. 4 του αρ 18 του Ν 3587/2007) .
Επίσης, αυξήσαμε το όριο του ακατάσχετου της μοναδική κατοικίας από 10.000 σε 20.000 ευρώ (Άρθρο 5 του ν 3714/2008) .
Από το 2008 αυτό που το ΠΑΣΟΚ εξαγγέλει ότι θα κάνει, είναι νόμος του κράτους.

• Το φυλλάδιο ΠΑΣΟΚ λέει:
«Απαγορεύουμε να βγαίνει το ακίνητο σε πλειστηριασμό σε αξία χαμηλότερη από την αντικειμενική όσες φορές και αν πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός».
Η αλήθεια είναι ότι εμείς αντιμετωπίσαμε το ζήτημα αυτό από το 2008, με το Άρθρο 2 του Ν 3714/2008, το οποίο αναφέρει:
«Ως τιμή πρώτης προσφοράς για τον πλειστηριασμό ακινήτου ορίζεται η αξία που προκύπτει από τον προσδιορισμό της αξίας του με αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τις διατάξεις των αρ 41 και 41α του Ν 1249/1982 όπως εκάστοτε ισχύουν ...».
Για άλλη μια φορά, αυτό που το ΠΑΣΟΚ εξαγγέλει ότι θα κάνει είναι νόμος του κράτους από το 2008.

• Το φυλλάδιο ΠΑΣΟΚ λέει:
«Βάζουμε φραγμό στις απαράδεκτες πρακτικές των εισπρακτικών εταιρειών»
Η αλήθεια είναι ότι εμείς αντιμετωπίσαμε την αυθαιρεσία των εισπρακτικών εταιρειών με το Ν 3758/2009, σύμφωνα με τον οποίο μεταξύ άλλων:
-Απαγορεύεται ρητά η είσπραξη χρηματικών απαιτήσεων από τις Εταιρίες που δραστηριοποιούνται με αυτό το αντικείμενο.
-Οριοθετούνται οι αρχές, βάσει των οποίων οι υπό ρύθμιση Εταιρίες οφείλουν να δρουν.
-Απαγορεύεται ρητά η όχληση των οφειλετών για χρέη που απορρέουν από παράνομες και καταχρηστικές ρήτρες.
-Καταγράφεται μία ενδεικτική σειρά αθέμιτων και παραπλανητικών πρακτικών, από τις οποίες οι Εταιρίες Ενημέρωσης οφείλουν να απέχουν κατά την άσκηση της δραστηριότητάς τους. Ειδικότερα, απαγορεύεται στις τελευταίες να μετέρχονται μέσων και παραπλανητικών μεθόδων σε βάρος των οφειλετών, υιοθετώντας συμπεριφορές που προσβάλλουν κατάφωρα την προσωπικότητα των τελευταίων ή διαταράσσουν το οικείο ή εργασιακό περιβάλλον τους με απρόβλεπτες συχνά συνέπειες.
-Απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση σε αρχεία οικονομικής συμπεριφοράς, στην «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε» ή σε άλλα αρχεία για την διακρίβωση της πιστοληπτικής ικανότητας του οφειλέτη.
-Θεσπίζονται προϋποθέσεις για τον αυστηρό έλεγχο της σχέσης των δανειστών με τις εν λόγω Εταιρίες, ώστε να υπάρχει σαφές πλαίσιο συνεργασίας αυτών αλλά και σαφής επιμερισμός των ευθυνών.

• Το φυλλάδιο ΠΑΣΟΚ λέει:
«Καταργούμε οριστικά τον ανατοκισμό»
Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίσαμε το θέμα των ανατοκισμών και των πανωτοκίων με το Άρθρο 39 του Ν 3259/2004.

Παπουτσάκης είπε...

• Το φυλλάδιο ΠΑΣΟΚ λέει:
«Βάζουμε τέλος στις αθέμιτες χρεώσεις και την παραπλανητική διαφήμιση»
Η αλήθεια είναι ότι με το Ν 3587/2007 προχωρήσαμε στη θέσπιση ειδικής εξουσιοδοτικής διάταξης σύμφωνα με την οποία ο Υπουργός Ανάπτυξης μπορεί, με απόφαση του, να δίνει καθολική εφαρμογή σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που αφορούν σε παράνομες και καταχρηστικές χρεώσεις.
Στο πλαίσιο υλοποίησης της παραπάνω εξουσιοδοτικής διάταξης, προχωρήσαμε στην έκδοση Υπουργικής Απόφασης με αριθμό ΥΑ Ζ1-798/2008 (ΦΕΚ 1353/Β/11.07.2008) σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η αναγραφή Γενικών Όρων Συναλλαγών (ψιλά γράμματα) που έχουν κριθεί καταχρηστικοί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις στις συμβάσεις που συνάπτουν τα πιστωτικά ιδρύματα με τους δανειολήπτες και αφορά σε :
3 κατηγορίες τραπεζικών προϊόντων
- συμβάσεις στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου
- συμβάσεις χορήγησης πιστωτικών καρτών
- συμβάσεις λογαριασμού καταθέσεως
και
15 συνολικά καταχρηστικούς όρους συναλλαγών
Παρά το γεγονός ότι οι τράπεζες προσέφυγαν στο ΣτΕ πετύχαμε την απόρριψη της προσφυγής τους.
Με γραπτή τους επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή οι εκπ όλων των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, ενημερώνουν ότι μετά και την απόρριψη της προσφυγής τους στο ΣτΕ διαγράφουν από τις συμβάσεις τους όλες τις καταχρηστικές προμήθειες και χρεώσεις (ψιλά γράμματα) που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της απόφασης.
Όλο το προηγούμενο διάστημα είτε μετά από καταγγελίες καταναλωτών, είτε μετά από αυτεπάγγελτους ελέγχους επιβάλλαμε πρόστιμα σε τράπεζες (συνολικού ύψους περίπου 13 εκ ευρώ) για παραβάσεις σχετικά με τα ψιλά γράμματα. (κάτι που ποτέ δεν έκαναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ)
Παρακολουθούμε στενά τη δικαστική εξέλιξη σε ότι αφορά την καταχρηστικότητα και άλλων όρων και μόλις έχουμε αμετάκλητες αποφάσεις χάρη στο νόμο που ψηφίσαμε αυτές θα αποκτήσουν καθολική εφαρμογή.

• Το φυλλάδιο ΠΑΣΟΚ λέει:
«Παγώνουμε τις δανειακές υποχρεώσεις ως το τέλους του 2009 και δίνουμε δυνατότητα αναχρηματοδότησης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα αποπληρωμής».
Η αλήθεια είναι ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης παγώνουν όλοι οι πλειστηριασμοί για χρέη έως 200.000 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου.
Σε ότι αναφορά την αναχρηματοδότηση και το πρόγραμμα των 2 δις του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και τα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ έδωσαν και δίνουν ακόμα τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες να ενισχύσουν τη ρευστότητα τους.

Δηλαδή ό,τι παρουσιάζουν ως δήθεν προτάσεις για τους δανειολήπτες γίνεται ήδη, έχει ήδη δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση της ΝΔ.
Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, έχει μόνον προπαγάνδα.
Δεν είναι σοβαροί. Είναι μόνον πονηροί.
Μάλιστα, το αστείο της υπόθεσης παίρνει διαστάσεις φαρσοκωμωδίας με μια απλή σύγκριση.
Σύγκριση των αναφερόμενων στο φυλλάδιο για το πάγωμα των δανειακών αναγκών – με όσα είπε για το ίδιο θέμα ο κ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.
«Παγώνουμε τις δανειακές υποχρεώσεις ως το τέλος του 2009», γράφει το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ.
«Παγώνουμε για ένα χρόνο τις δανειακές υποχρεώσεις», είπε ο αρχηγός του.
Αν δεν είναι ακόμα μια γκάφα υψηλού επιπέδου, είναι σκοτεινή προπαγάνδα.
Αν δεν είναι σκοτεινή προπαγάνδα, είναι μεγάλο ψέμα.
Είναι κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών. Και των δανειοληπτών.
Οφείλουν σήμερα να τους ζητήσουν συγνώμη.
Οφείλουν να αποσύρουν το προπαγανδιστικό αυτό φυλλάδιο.

Ανώνυμος είπε...

Μαυρο στους πασοκους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ

stefanos είπε...

Σας κατανοούμε
(μετά συμπαθείας)
Τα έχετε χαμένα…
(ε, πως να γίνει)
Τραβάτε πολύ ζόρι
και είσαστε και ασυνήθιστοι,
Κακομοίρικα…
Που είναι μωρέ η παλιά αρχοντιά σας,
τότε που περνάγατε πολύ «χάϊ»
και αριστοκρατικοί?
Αλλά καιροί φέρνουν τα λάχανα,
καιροί τα παραπούλια…
Τώρα πολύς αχός ακούγεται,
πολλά κανόνια πέφτουν…
Χαχαχαχα…
Βλέπω η Ρηγίλλης
σε πλήρη παραγωγή
Ψευδών και Κοπράνων...
Μπράβο-μπράβο…
Όμως φάγατε σήμερα την τάπα σας
από Παπακωνσταντίνου στον ΑΝΤ1
και ησυχάσατε...
(τι στυγνός φονιάς:
Κακόμοιρο Κου-μου-τσακ)
Πάντως για τη βρώμικη δουλειά
η ΝΔ βρήκε το σωστό πρόσωπο...
Το κοιτάς το Κου-μου-τσακ
και με αποστροφή θυμάσαι
τον Αρτέμη Μάτσα
στο ρόλο του Πήλιου Γούση...
;o))

boys...
keep up the good job
...

F5PILOT είπε...

Στις αρχές του 21ου αιώνα, δεκαπέντε χρόνια μετά την κατάρρευση του “υπαρκτού σοσιαλισμού”, η διεύρυνση της παγκοσμιοποίησης, η ραγδαία εξέλιξη των νέων τεχνολογιών (ιδίως στους τομείς της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και του διαδικτύου) έχουν αλλάξει ριζικά το οικονομικό περιβάλλον σ’ ολόκληρη την υφήλιο και έχουν επιτείνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των οικονομιών. Tο οικονομικό σύστημα της ελεύθερης αγοράς έχει επικρατήσει παντού. Tα σοσιαλιστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα στις αναπτυγμένες χώρες του δυτικού κόσμου, για να επιβιώσουν στη σύγχρονη πραγματικότητα, έχουν αναγκαστεί εδώ και χρόνια να εγκαταλείψουν τις σοσιαλιστικές τους υπερβολές και να υιοθετήσουν, με αδέξιο τρόπο συχνά, τις αρχές της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς.

Είναι το οικονομικό πρόγραμα της ΝΔ. Αν διαβάστε την πρώτη σειρά θα διαπισρώσετε ότι είναι το πρόγραμα του 2004. Γιατί 15 χρόνια μετα την πτώση του κουμουνισμού κάνουν 1989+15=2004

Και για του λογου το αληθές ορίστε

http://www.nd.gr/programma/index1.html

Ρε ψευταράδες και θέλετε από το ΠΑΣΟΚ να σας πει που θα βρει και το ένα ευρώ απατεώνες;

F5PILOT είπε...

Ρε βασίλη τα γεγονότα σας πήραν παραμάζεμα. Στο αντ1 βγήκε ο Παπακωνσταντίνου με τον Κουμουτσάκο και τα πήρε πίσω αυτός για τα φυλάδια γιατί ήταν προπέρσυνα.

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_9722.html

F5PILOT είπε...

Καλά πόσο γκαγκα είναι τα παιδιά; Από γκάφα σε γκάφα πάνε.

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=55214&Itemid=151

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_9722.html

Παπουτσάκης είπε...

Και πως βρέθηκε και στα χέρια μου το φυλλάδιο;
Το μπέρδεψαν με τα φετεινά και το μοίρασαν κατά λάθος;

Το φυλλάδιο το μοιράζουν. Πρέπει να το αποσύρουν είτε φετεινό, είτε περσινό!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν σχέδιο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Αποσύρουν άρον-άρον το "περυσινό φυλάδιο"!!!

Όπως ήδη έχουμε γράψει εδώ: http://atithasos.blogspot.com/2009/09/61.html ο Εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. παρουσίασε τα 7 σημεία του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ όπως παρουσιάζονται σε σχετικό έντυπο, που όμως ήδη τα έχει νομοθετήσει η ΝΔ!!!


Αμέσως ο κ. Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το φυλλάδιο που παρουσιάστηκε είναι περυσινό!

Ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε παρουσιάζοντας το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας ότι είναι φετινό!!!

Μετά την απίστευτη αυτή γκάφα του ΠΑΣΟΚ αποσύρθηκε το έντυπο όμως ήδη έχει μοιραστεί σε χιλιάδες πολίτες!!!

Πανικός!!!

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

stefanos είπε...

Μαργαριτάρια στη Λάσπη στο 1klik-aristera

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι κύριοι!
Ο λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ πρωθυπουργό κάποιον που εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα, μόνο και μόνο επειδή τον στηρίζουν οι 6 καναλο-επιχειρηματίες, που είτε τους κυνηγά ο εισαγγελέας (Κοντομηνάς, Κυριακού) είτε θέλουν να ξεκοκκαλίσουν τα 24 δις του Δ ΚΠΣ (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Βρυώνης).
Με το αζημίωτο βέβαια.

stefanos είπε...

Ένας Ψεύτης Πρωθυπουργός

Η διακυβέρνησή του ήταν τραυματική για τον τόπο: Κατακρήμνιση των δημοσιοοικονομικών, αντιλαϊκοί έμμεσοι φόροι και εφάπαξ εισφορές σε βάρος των μικρομεσαίων νοικοκυριών, φορολογικές ρυθμίσεις υπέρ των λίγων και πλουσίων, ακρίβεια, κλπ, κλπ, κλπ, και βέβαια καθημερινά σκάνδαλα και κυρίως διάλυση των Θεσμών… Σήμερα που καλείται να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για τα πεπραγμένα του, όχι μόνο δεν προσέρχεται να πει την αλήθεια, αλλά επιχειρεί με λυσσώδη τρόπο να συγκαλύψει την αλήθεια και να κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ. Το κάνει προσπαθώντας να μας πείσει ταχυδακτυλουργικά ότι το διάστημα 2004-2009 κυβερνούσε η αντιπολίτευση (και όπου αυτό δεν πιάνει, επιχειρεί κριτική που φτάνει μέχρι το 1981)!!! Κάθε βράδυ, οι τηλεθεατές παρακολουθούν μια απίστευτη λασπολογία και αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν η χώρα να κυβερνήθηκε από έναν Ψεύτη Πρωθυπουργό. Έναν πολιτικό που στην «τετ-α-τετ» τηλεμαχία είπε Ψέματα εναντίον του κ. Παπανδρέου, τον όποιο «κατηγόρησε» ότι συνυπόγραψε ρύθμιση για τον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης στην περιοχή της Ανθούσας! Κοιτάξτε εδώ την απόδειξη του Ψέματος, με την αποκαλυπτική τοποθέτηση στη Βουλή του κ. Γ. Βλάχου (βουλευτή της ΝΔ το 2002).

Βουλή των Ελλήνων – 25/7/2002 – Τοποθέτηση Γ. Βλάχου, βουλευτή της Ν.Δ.

"Έρχομαι στα δυο θέματα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Έρχομαι στην Ανθούσα, μια κοινότητα σήμερα, μια κωμόπολη που αύριο πιθανόν θα είναι δήμος, η οποία σχεδόν στο σύνολό της δεν υπάρχει για το κράτος! Διότι όλοι είναι παράνομοι! Και όμως έχει εκκλησία, έχει σχολείο, έχει Πρόεδρο Κοινότητας, έχει υπηρεσίες, έχει πολίτες! Κι εμείς λέμε ότι στην Ανθούσα υπάρχει δάσος! Επιτέλους, ας σταματήσουμε να βλέπουμε εικονική πραγματικότητα! Επιτέλους, ας "ακουμπήσουμε" τα προβλήματα!
Και βεβαίως έρχεστε σήμερα και φέρνετε λύση. Και φέρνετε λύση κατόπιν εορτής! Mε πολύ μεγάλη καθυστέρηση! Και μας λέτε ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες! Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω τι ωρίμασε από πέρυσι, διότι την ίδια τροπολογία που φέρνετε εσείς την είχα φέρει με το συνάδελφο, το Θανάση Κατσιγιάννη. Τι ωρίμασε από πέρυσι; Τι ωρίμασε την τελευταία εικοσαετία που τιμωρείτε τους πολίτες της Ανθούσας; Και πείτε μου ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι' αυτή την τιμωρία, γι' αυτή την ομηρία των πολιτών της Ανθούσας!
Και δεν φθάνει μόνο αυτό. Εδώ ξεπερνάμε και τα όρια! Υπάρχει και θράσος από ορισμένους να βγαίνουν στην Ανθούσα και να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν στηρίζει την Τροπολογία για την επίλυση του θέματος! Δηλαδή, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το δίκιο μας!"


Πηγή: http://www.vouli.gr/ergasies/showfile.asp?file=es0725.txt

Ψεύτης ο Πρωθυπουργός? Ψεύτης ο κ. Βλάχος? Πρακτικά από μια Συνεδρίαση που δεν έγινε ποτέ? Βγες έξω Κουμουτσάκο και μίλα… Και, έ, που είσαστε: Τα «γκαιμπελίστικα» κομμένα!

F5PILOT είπε...

Η πραγματική κατάσταση της οικονομίας την οποία επιμελώς αρνείται να αποκαλύψει η κυβέρνηση της Ν.Δ. προκαλεί έντονο προβληματισμό στο οικονομικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγουν, η οικονομική κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που θέλει να δείξει η κυβέρνηση. Αυτό δημιουργεί, όπως λένε... στελέχη της Ιπποκράτους, νέα δεδομένα για τη διαπραγμάτευση που θα ακολουθήσει με τις Βρυξέλλες, εφόσον το ΠΑΣΟΚ αναλάβει τα ηνία της χώρας στις 4 Οκτωβρίου. Κοινοτικές πηγές που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες κάνουν λόγο για τη χειρότερη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ποτέ η ελληνική οικονομία, που απειλεί τη δυνατότητα παραμονής της στον λεγόμενο σκληρό πυρήνα της Ένωσης. Το δημοσιονομικό έλλειμμαπου αποτελεί το υπ΄ αριθμόν ένα κριτήριο για να τεθεί μια χώρα της ευρωζώνης σε επιτήρηση- έχει εκτοξευθεί στο 9%10% του ΑΕΠ, έναντι 6% που μετά βίας παραδέχεται- μέσω... Βloomberg- ο κ. Παπαθανασίου ότι θα μπορούσε να κλείσει στα τέλη της χρόνιας. (Σημειώνεται ότι πηγές της Εurostat, που πρόκειται να έχουν νέα διαβούλευση με τις ελληνικές αρχές τον Οκτώβριο για τα στοιχεία του 2008, μιλούν για 7% έλλειμμα το περασμένο έτος, κάτι που ούτως ή άλλως επηρεάζει και το τρέχον έτος). Αδικαιολόγητο έλλειμμα Το πρωτοφανές έλλειμμα του 10% αποτελεί ρεκόρ για την ελληνική ιστορία και, σύμφωνα με τις Βρυξέλλες, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την οικονομική κρίση, δεδομένου ότι επισήμως η Ελλάδα μόλις εισήλθε σε ύφεση- σύμφωνα με την ΕΣΥΕ, αυτή ήταν της τάξεως μόλις του-0,3%. Βέβαια, κατά τα φαινόμενα η ύφεση στην Ελλάδα θα κινηθεί τελικώς κάπου μεταξύ-1% και-2%, γεγονός τραγικό μεν για την ανάπτυξη στη χώρα μας αλλά πολύ καλύτερο σε σχέση με τις λοιπές χώρες της ευρωζώνης. Ακόμη πιο βαρύ γίνεται το έλλειμμα μαμούθ αν προστεθούν τα χρεωστούμενα του Ελληνικού Δημοσίου προς ποικίλους ιδιώτες (εργολάβοι, εμπόροι, φαρμακέμποροι κ.ά.), τα οποία έχουν συσσωρευτεί από προηγούμενα χρόνια και υπολογίζονται σε 12-13 δισ. ευρώ, δηλαδή 5%-6% του ΑΕΠ! Πιο «μυστικοπαθής» είναι η κυβέρνηση όσον αφορά το δημόσιο χρέος, όπου έχει παραμείνει στα στοιχεία του Προγράμματος Σταθερότητας το οποίο είχε υποβάλει στην Ένωση και οι Βρυξέλλες είχαν χαρακτηρίσει υπεραισιόδοξο. Έτσι, κατά την εκδοχή της Πλατείας Συντάγματος ο δημόσιος δανεισμός ανέρχεται στο 97,2%, αλλά η πραγματικότητα «μιλά» για ένα δυσθεώρητο 115%.

F5PILOT είπε...

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και στέλνουν οι Φαυλόπουλοι και Καρούμπαλοι τους εισαγγελείς στα blog γιατί επιβεβαιώνουν την κατάρευση της ΝΔ.
Περίομενε κανείς τίποτα αλλό απο τους χουντοφασίστες;

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ καθόλου αθώα τα ψέματα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τις προεκλογικές προσλήψεις σε προγράμματα stage, ούτε και το ψηφοθηρικό σκάνδαλο του τέως διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργου Βερναδάκη, ο οποίος λίγο πριν παραιτηθεί μετά την προκήρυξη των εκλογών, για να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία, έδωσε εντολή να γίνουν 7.000 προσλήψεις, παραμερίζοντας τη σχετική απαγόρευση του νόμου 2190/1994.

ΕΧΟΥΝ ΤΑ πρωθυπουργικά ψέματα ως θύματα όλους αυτούς που...

...τον άκουσαν στην τηλεμαχία, πίστεψαν και παραπλανήθηκαν. Λογικό ήταν, οι ψηφοφόροι όχι μόνον της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των άλλων κομμάτων να πιστέψουν τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος σε έντονο ύφος, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Μια λέξη για τα stage. Μιλούμε για μια απόλυτα νόμιμη (σ.σ. παράνομη) διαδικασία με κοινοτικούς πόρους (σσ. αυτό είναι το ψεύδος), που δίνει ευκαιρία σε ανθρώπους. Τώρα, από εκεί και πέρα, εάν διάφοροι πράσινοι συνδικαλιστές σάς τροφοδοτούν με στοιχεία, τα οποία είναι ανεπίτρεπτα (sic!) αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να κοιτάτε πιο προσεκτικά».

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο κ. Καραμανλής δεν κοίταξε προσεκτικά ή εν γνώσει του δεν είπε την αλήθεια, για να παραπλανήσει και να προσελκύσει ψηφοφόρους, ώστε να αντιστρέψει έστω την τελευταία στιγμή το ρεύμα. Και πέτυχε το χειρότερο, αφού τα θύματα του ψεύδους οργίστηκαν, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, πάντως, δείχνουν, ότι η όλη επιχείρηση ψηφοθηρικής φαυλότητας με τα stage έγινε εν ψυχρώ. Το ομολόγησε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου διοικητής του ΟΑΕΔ και εν συνεχεία υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βερναδάκης.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό, ο κομματικός διοικητής από τις 4 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, ώς την ημέρα παραιτήσεώς του στις 10 Σεπτεμβρίου, έδωσε εντολή, όπως γράφει σε ανακοίνωσή του «να διεκπεραιωθούν από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όλα τα αιτήματα φορέων για τοποθετήσεις stage, που εκκρεμούσαν έως την προκήρυξη των εκλογών, και μόνον αυτά, παρ' ότι κατέφθασαν και άλλα». Δεν καθόταν ακόμη μερικές μέρες να προωθήσει «και τα άλλα», ώστε να ολοκληρώσει το ψηφοθηρικό του έργο;

ΕΝΗΡΓΗΣΕ φαυλοκρατικά, παράνομα ο πονηρός πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Βερναδάκης. Αποκαλύπτεται με στοιχεία από το έγγραφο που έστειλε μόλις προχθές (23-9-2009) η Γενική Διεύθυνση Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, στο οποίο αναφέρονται οι διατάξεις των νόμων που απαγορεύουν τις προσλήψεις και τις μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων κατά την προεκλογική περίοδο.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ στο έγγραφο, ότι τα προγράμματα stage «του ΟΑΕΔ δεν είναι χρηματοδοτούμενα ή συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά από πόρους του ΟΑΕΔ» και ερωτάται ο υπουργός Εσωτερικών, αν οι πρόσφατες προσλήψεις του κ. Βερναδάκη εμπίπτουν στις διατάξεις που «ρυθμίζουν την απαγόρευση των προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο». Ρητορικό το ερώτημα. Εμπίπτουν.

F5PILOT είπε...

Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε 3 blogs...
Με το χέρι στη σκανδάλη. Οι εχθροί των blogs παραμονεύουν και κάθε λίγο και λιγάκι τρέχουν στους Εισαγγελείς και στους Φαρισαίους. Αυτή τη φορά ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Νόμου περί εκλογών στα...

...blogs troktiko, fimotro, papatzides.

Στην Ελλάδα τους νόμους τους εφαρμόζουν όπου θέλουν, όπως θέλουν κι εναντίον όποιων γουστάρουν. Δεν το συζητάμε.

Είμαστε μαζί με τους bloggers που αυτή την ώρα δέχονται επίθεση...

F5PILOT είπε...

Είμαστε μαζί με τους bloggers που αυτή την ώρα δέχονται επίθεση...

Είσαστε μαζί ή όχι;

socrates είπε...

Όσο παίζεις αυτό το βρώμικο ρόλο θα στα χώνω:

ΑΛΛΟΣ ΚΑΣΕΤΑΚΙΑΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤΟΥ-ΣΟΥ-ΠΑΡΕ-ΠΕΝΤΕ.
Ρε ανεγκέφαλο προβατάκι, πώς μπορεί ένα άτομο να επιλέξει τέτοιο ρόλο στη ζωή του;
Όταν σε ρωτάνε τί δουλειά κάνεις, εσύ τί λές;
Διανέμω στα διάφορα blogs αυτά που μου δίνουν από την Ιπποκράτους;
Δεν τα γράφω εγώ, μου τα δίνουν οι άλλοι, ξέρεις, οι έξυπνοι από το κόμμα.
Εγώ είμαι ο κουβαλητής, κάνω τη λάτρα.
Ο ταχυδρόμος, ρε παιδίμου, πώς να στο πώ;
Είναι δουλειά, φίλε μου, αυτή ή η ανθρώπινη ξεφτίλα;
Και, σε τελική ανάλυση, νομίζεις ότι επηρεάζεις κανένα με αυτές τις αηδίες.
Είναι σαν να διαβάζεις το Πρώτο Ψέμμα, ξέρεις τί θα διαβάσεις παρακάτω ΠΡΙΝ καλά-καλά γυρίσεις την επόμενη σελίδα.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο άνθρωπος δεν έχει αυτο-εκτίμηση.
Μπέε!!

F5PILOT είπε...

@ Μαλάκα με τα πολλά ονόματα

Τελικά πόσο γελοίος και άρωστος είσαι. Ρε σε καταλάβαν και οι πέτρες έχεις ξεβρακωθεί και εσύ συνεχίζεις να ξεφτυλίζεσαι.

F5PILOT είπε...

νέα δημοσκόπηση του troktikou
Παρά τα μέτρα που έχει βάλει ο Σακελάκος και η πολιτική παρέα εμεις βάζουμε μια δημοσκόπηση της εταιρείας "pata search"

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ έχει 41 % η Ν.Δ έχει 35%, ΚΚΕ 8%, ΛΑΟΣ(και Κολωνάκι μαζί) 6%, ΣΥΡΙΖΑ 4%, Οικολόγοι- στάχτη 1,5%, Λεβέντης 007%, Παλικάρης 008%.

Πότε θα μας συλλάβετε; Σήμερα ή αύριο; Να κανονίσουμε τις δουλειές μας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ Τον μαλάκα με τα πολλά ονόματα που κάπου κάπου γράφει και ως ανώνυμος

Ρε ξεφτίλα πόσο γελοίος και άρρωστος είσαι για να τα κάνεις αυτά. Μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς βρε ανισσόροπε; Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜAΝΛΗ Η ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...

Ο Λούλης δίνει στον Καραμανλή νίκη του ΠΑΣΟΚ με διαφορά από 5,0%-5,5%. Ξέρει ότι η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη και γι αυτό έχουν ρίξει το βάρος στους Οικολόγους. Προσέξτε όμως τι θα μπορούσε να συμβεί : Εάν τελικά οι Οικολόγοι εισέλθουν στη Βουλή (οι πιθανότητες είναι 70%-30% να μην εισέλθουν, γιατί τώρα βρίσκονται στο 2,5%-2,7% και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τα μεγαλύτερα κόμματα θα αυξάνουν την... συσπείρωσή τους) θα είναι το χειρότερο σενάριο για τη Ν.Δ. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, εάν για 1 ή 2 έδρες το ΠΑΣΟΚ δεν σχηματίσει αυτοδυναμία, στις επαναλαμβανόμενες εκλογές που σίγουρα το ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα θα θελήσει να προσφύγει, ο Γιώργος Παπανδρέου με τη δυναμική που θα έχει αναπτύξει συν το νόμο Παυλόπουλου με το επιπλέον μπόνους εδρών να τίθεται σε ισχύ, θα κυβερνήσει με περισσότερους από 160 βουλευτές και ποσοστά άνω του 43%! Κατά το κοινώς λεγόμενο, μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Καραμανλή!

Ανώνυμος είπε...

4 ΟΚΤΩΒΡΗ ........10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.......ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ........ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Α.Π.::
ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ.......ΟΥΠΣ ΣΟΡΥ.. ΕΙΜΑΙ Ο Γ.Α.Π. ........ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....................
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ << ΧΑΛΑΣΑΝ>>!!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΙΤΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΗΦΗΝΑ;

ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2009
Σέ πανικό πλέον στό ΠΑΣΟΚ. Αρον άρον αποσύρουν τά φυλλάδια με τά ψέματα απο τα προεκλογικά τους περίπτερα. Προλάβετέ τα...


Λίγο οι δημοσκοπήσεις, λίγο η παροιμειώδης γκαφατζίδικη ροπή τού επιτελείου τού συστήματος Παπανδρέου, λίγο ο Χρυσόγελος, λίγο ο Τσίπρας (λίγο το κρασί, λίγο η γλυκιά νυχτιά κλπ), πέφτουν λόγω πανικού απο την μία γκάφα στήν άλλη....
Από εκεί πού έλεγαν ότι η ΝΔ κάνει λάθος με το θέμα τών φυλλαδίων (τα είχαμε εκδώσει παλιότερα κλπ) τώρα τρέχουν πανικόβλητοι να τα αποσύρουν...
Συλλεκτική αξία θα έχουν σέ λίγο τα φυλλάδια με τα ψέματα...
Προλάβετε ...

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική...
Συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης του λαού και αναξιοπιστία καταλόγισε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επανερχόμενος στο θέμα με το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έκανε λόγο για γκάφα της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως το φυλλάδιο αυτό είναι περσινό, σημείωσε: «Σας συνιστώ αυτό το φυλλάδιο να το κρατήσετε γιατί αποκτά συλλεκτική αξία, καθώς σήμερα το ΠΑΣΟΚ το απέσυρε μαζικά από τα προεκλογικά του περίπτερα».

Ανέφερε ακόμη πως τα φυλλάδια στο πίσω μέρος έχουν διεύθυνση Ιπποκράτους 22, που σημαίνει ότι εκδόθηκαν μετά την μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ, που έγινε πριν από μερικούς μήνες και σίγουρα όχι πριν από ένα χρόνο. Πρόσθεσε επίσης ότι το θέμα δεν είναι τα φυλλάδια ή ο χρόνος έκδοσης, αλλά ότι η δήθεν εξειδικευμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ψευδής.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε αναφορά και σε άλλο ένα φυλλάδιο του κόμματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το οποίο, όπως ανέφερε, περιέχει την πρόταση για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του 2009. «Ο κ. Παπανδρέου είχε μιλήσει για πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για ένα χρόνο. Πού είναι η αλήθεια; Ποιός λέει ψέμματα; Γνωρίζουν τι λένε;» συμπλήρωσε

Και καταλήγοντας, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόγραμμα, αλλά μόνο προπαγάνδα».

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Τι έχουμε νευράκια νευράκια ξεβράκωτε. Πόσο μ΄αρέσει όταν ξεφτιλιζω έναν φασίστα. Γράψε ως ανώνυμος τώρα ανώμαλε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ , ΞΕΦΤΙΛΟΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΚΑΚΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΟ ΓΚΑΒΛΙ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Στις 17 Σεπτεμβρίου στο ευρωπαικό κοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές συζήτησαν στο Στρασβούργο για τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πηγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το προσχέδιο κειμένου (draft) πάνω στο οποίο ζητήθηκε να ψηφίσει το ευρωκοινοβούλιο γινόταν μνεία μόνο του αγωγού φυσικού αερίου "Nabucco" και του έργο "Desertec".
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για να συπεριληφθούν στο ψήφισμα και οι αγωγοί "South Stream" και "IPGI" δεδομένου ότι οι αγωγοί αυτοί διασχίζουν την ελλήνική επικράτεια.
Η παραπάνω τροπολογία συνάντησε την άρνηση του δεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού συμπεριλαμβανομένων και των ευρωβουλευτών της ΝΔ.
Το ψήφισμα βέβαια πέρασε με την ψήφισή του κατά πλειοψηφία από το ευρωκοινοβούλιο με την βοήθεια των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Δεδομένης της προσπάθειας που γίνεται από την ΝΔ να παρουσιαστεί ως ο μοναδικός πολιτικός χώρος που προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας στρατηγικής σχέσης Ελλάδος - Ρωσσίας ερωτήματα υπάρχουν για την στάση των ελλήνων ευρωβουλευτών.
1. Γιατί δεν υπερψήφισαν την τροπολογία για μνεία στο ψήφισμα των Ρωσσικών συμφερόντων αγωγών "South Stream" και "IPGI" οι οποίοι διασχίζουν την χώρα μας και την τοποθετούν στο παζλ του ενεργειακού παιγνιδιού;
2. Γιατί υπερψήφισαν το κείμενο το οποίο κάνει μνεία μόνο τον Αμερικανικών συμφερόντων "Nabucco";

Η ΝΔ θα πρέπει να δώσει μια πειστική απάντηση. Την χρωστάει στον ελληνικό λαό. Το χρωστάει στους ψηφοφόρους της. Αλλά κυρίως σε αυτούς που παραπλανήθηκαν από την πατριδοκαπηλευτική και λαικιστική ρητορία της ηγεσίας της ΝΔ για τον Μπουρκγάς Αλεξανδρούπολη.

F5PILOT είπε...

Αυτή είναι η Τουρκάλα υποψήφια της Ν.Δ - Δείτε πως διαφημίζεται στα Τούρκικα



Ε, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Υποψήφια με το κόμμα της Yeni Demokrasi (Τι; Δεν ξέρετε τούρκικα;; Οοοκ, της Νέας Δημοκρατίας), η αγαπητή Αϊσέλ θέτει υποψηφιότητα στο νομό της Ισκετσέ (της Ξάνθης, ντε!) Θαυμάστε την! Δεν είναι χαριτωμένη; Τουλάχιστον, δε φοράει μαντήλα.. Μην ξεχάσω, είναι φίλη της φίλης μου της Γκιουλμπεϊάζ (Καραχασάν - πρώην υποψήφιας Υπερνομάχη Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ) και όπως θα διαπιστώσετε, μοιράζονται τις ...
ίδιες ιδέες περί τουρκικής (τάχα μου) μειονότητας στη Θράκη, περί εκλογής των μουφτήδων από τη μειονότητα και λοιπών ωραίων...

Το φυλλάδιο της υποψήφιας αναφέρει εύγλωττα:

«Το όραμά μας:

-Να αποκτηθούν τα βασικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που πηγάζουν από Διεθνής Συμφωνίες και το κεκτημένο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

-Η άρση του συνόλου των εμποδίων στην εκπαίδευση και ομιλία στην δεύτερη επίσημη μητρική γλώσσα της Μειονότητας, την Τουρκική.

-Η βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των μελών της τουρκικής μειονότητας.

-Να αναγνωρισθεί η εθνική ταυτότητα της μειονότητας.

-Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκλέγει τον θρησκευτικό της ηγέτη.

-Δεσμεύομαι να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησα το 1997 που είχε ως αποτέλεσμα την
κατάργηση του άρθρου 19, για την επανάκτηση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ανιθαγενών.

-Υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα όσον αφορά τη γυναίκα της μειονότητας, με την απόφασή μου με τον πολιτευτώ προσδοκώ να αλλάξω την εικόνα αυτή και να ενεργοποιηθούμε πιο δυναμικά
στα κοινωνικά προβλήματα.»

Κι αυτοί στην Αθήνα, κοιμούνται ύπνον βαθύ!
http://darkkmaiden.blogspot.com/2009/09/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΓΩΓΟΣ (ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (ΝΑΜΠΟΥΚΟ) ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙ!!!!!!!!!

Α, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΤΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Η μπίλια έκατσε ο κύβος ερίφθει. Άσε τη Ρηγίλλης να διαρέει και να ζητά debate. Πάπαλα τετέλεσθαι. Πάμε γιάλα.
Την Δευτέρα η Κατσέλη καταθέτει προϋπολογισμό.

To bwin έριξε την απόδοση για το ΠΑΣΟΚ από 1,03 σε 1,02 και ανέβασε την απόδοση για τη ΝΔ από 9,0 σε 10,0

https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

Επίσης το unibet για τον αριθμό εδρών του ΠΑΣΟΚ απόδοση 1,6 για πάνω από 153,5 Έδρες και 2,2 για κάτω από 153,5 Έδρες

Επίσης για αυτοδύναμη κυβέρνηση δίνει απόδοση

Ναι 1,1 Όχι 5,75

Ένα άλλο αξιόλογο είναι

Βουλευτικές εκλογές - Αρνητικό Ρεκόρ Νέας Δημοκρατίας

Για κάτω από 35,86 δίνει
1,58 και για πάνω 2,20
Που σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι και αυτοί τι πρόκειται να γίνει.

https://gr.unibet.com/betting/grid/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2009/2000051756.odds#

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ , ΠΙΛΟΤΑΚΟ ,ΖΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ,ΟΜΩΣ , ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!