Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ο πρόεδρος Υοργο Ellada ο πεταλούδας


Σας έχουμε ξαναπεί ότι ο πρόεδρος με τα μπλοκάκια είναι χαρισματικός ηγέτης και φτυστός η Ελλάδα. Το λένε οι κάμποι τα βουνά και τα λαγκάδια. Το λένε τα «δημοκρατικά» έντυπα της διαπλοκής (άρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί) και το διαλαλεί η «δημοκρατική» μπλογκόσφαιρα της «φαιδράς και κουρδιστής πορτοκαλέας», που επίσης έχει πάντα δίκιο, δίνει τα ρέστα της σε ύβρεις και μπορεί να λοιδορεί ασύστολα αλλά δεν επιτρέπεται να λοιδορείται. Όποιος λοιδορεί τις «δημοκρατικές δυνάμεις» της μίζας, της αρπαχτής, της ελάχιστης προσπάθειας και του βολέματος, είναι φασίστας και επικίνδυνος και βρίσκει μπροστά του «κουρδιστά πορτοκάλια». Όποιος σατιρίζει το Γιώργο το Μεσσία, το Σωτήρα, το νούμερο ένα της Ελλάδας, είναι μίασμα και απόβλητος από την «αναδιανομή του πλούτου» και άλλα ηλίθια σοσιαλιστικά σχέδια της συμμετοχικής μασκαράτας. Τουτέστιν, έξω απ’ το χορό της αρπαχτής. Θα τα παίρνουν να τα δίνουν στους φτωχούς της παράταξης, δηλαδή όσους έχουν πράσινη κάρτα ή αποδεικνύουν εμπράκτως ότι εκφράζουν την ψυχή του κινήματος και καταπίνουν ανελλιπώς το πράσινο χαπάκι, ανά οχτάωρο! Δεν έχεις πράσινη κάρτα, δεν παίρνεις τίποτα! Τζάμπα κάνουν τον «αγώνα»;
Φύγε ανίκανε της Ραφήνας, άχρηστε, τεμπέλη, πάτε. Φύγε κουρασμένε να περάσει η Ellada (……αυτή η Ελλάδα που θέλουν όλοι οι Έλληνες να ξεχάσουν πλην των φίλων του κινήματος ….. για δικούς τους πελατειακούς λόγους).
Κοιτάξτε τις φωτογραφίες! Μη μου πείτε. Το τούτο τους, τα μάτια τους και η κοτσίδα τους ολόϊδια. Μόνο στο χρώμα των ματιών διαφέρουν και στ’ αυτιά. Επίσης συνήθως η Ελλάδα η σκέτη, η Ελλάδα μας, παρουσιάζεται με διάφορες τεχνοτροπίες αλλά πάντα με λιγάκι βυζί. Είναι συμβολισμός της αλήθειας και της παραγωγής ιδεών. Έννοιες θηλυκές. Πάντως Yorgo Ellada δεν έχει αυτό το απαραίτητο συμβολικό στοιχείο επάνω του. Είναι βέβαια λιγάκι αυταράς. Αλλά όλοι συμφωνούν ότι η σκέτη Ελλάδα πήρε απ’ το Τσαντέϊκο και δε γυρίζει πίσω.
Όσο για τα πεταχτά αυτάκια, κακοήθειες. Ο Γιώργος «τα πήρε» για ν’ ακούει τους συμβούλους του, καλύτερα. Μόλις έμαθε ότι τα κανάλια τον έχρισαν πρωθυπουργό, τους 60 συμβούλους, τους έκαμε 80 και έπεται συνέχεια. Στα διαλείμματα από τις καθημερινές προπονήσεις και τα μπανάκια έχει συνομιλίες με γκρουπάκια συμβούλων. Είναι από αυτούς τους αμερικανούς που μασάνε τσικ και χτυπάνε χρονοδιακόπτες μόλις σε δούνε γιατί πληρώνονται με το δευτερόλεπτο. Τικ τακ και κατοστάρικο. Χαλάλι τους, αν είναι η προεδράρα του Πασόκ να ξέρει τα πάντα. Και επειδή είναι μπλοκάκιας ,ο Γιώργος κρατάει και σημειώσεις για να τις επεξεργαστεί αργότερα, συζητώντας με τον εαυτό του τα σχέδια που έχει στο «υπέροχο» μυαλό του για την Ελλάδα τη σκέτη, αυτή που δεν ξέρει από γκάφες, πεταλούδες και σλάλομ με κανό στη μέση του αρχιπελάγους, μια και είναι το αρχιπέλαγος!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ-ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΩ ;)
ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως, ο ΓΑΠ πηγαίνει στο Παρίσι τα Σαβατοκύριακα, όπου έχει δικό του διαμέρισμα. Γι΄αυτό δεν πολυεμφανίζεται τα διήμερα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε και σήμερα (αλλά τώρα κάνει την πάπια παρουσιάζοντας τζάμπα ευχολόγια αντί πραγματικών σχεδίων);

Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
Η λύση για όλα τα προβλήματα.
Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
Σιγά το πρόβλημα.
Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
Την εξυπνάδα (δεν παίζεται ο μπαγάσας, δεν παίζεται).
That’s it!
Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
Εγώ βάζω την ψήφο και ο Γιωργάκης το πολυσχέδιο.

Γαλάζιος- Βορράς είπε...

1986 διαγωνισμός- συνέτευξη για σοφρωνιστικούς υπαλλήλους φυλακές Κασσάνδρας.
Πρώτο δικαιολογητικό η Πράσινη κάρτα με βεβαίωση του Δ.Σ.της Τοπικής για την προσφορά σου στο Κίνημα.(ομιλίες,γράψιμο,πανό,επιφυλακή,ξυλοδαρμοί.)ερώτηση τριμελής επιτροπής.Η Ρωσία είναι στην Ε.Ε.
-ΟΧΙ- Μπράβο πέρασες.
Εμένα και άλλους "αλόθρησκους" μας έστειλαν αδιάβαστους.Κατάλαβες φίλε Κώστα γιατί ακόμη και σήμερα τα πλοκάμια της Δημόσιας Διοίκησης είναι πράσινα.Κατάλαβες οτι το 1981 υπήρχαν 250.000 υπάλληλοι και μέχρι το 1989 έγιναν 1.000.000.
Κατάλαβες οτι χάθηκε μία γενιά παιδιών χωρις δικαίωμα στην εργασία.Και σήμερα ακούς τα πράσινα παπαγαλάκια να μιλούν για Γαλάζια παιδιά και ρουσφέτια,ενώ είνια εκλωβισμένα στα προγράμματα stace με 500 ευρώ το μήνα χωρίς ασφάλιση.Μη τυχόν και πάρουν την εξουσία γιατί τότε θα γίνουν χειρότερα απο το 1981.Να το θυμηθείς.Συχαρητήρια για τα κείμενά σου.Τάραξε τα νερά σε μερικούς δικούς μας.Όσο για το ΣΑΠΙΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ δεν αξίζει ούτε το σάλιο μου.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Δημοκρατία βιάζεται όσο το δυνατό συντομότερα να παραδώσει την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ.

Δήλωση Γιάννη Μανώλη

Ανώνυμος είπε...

Δέν πάμε καθόλου καλά έτσι όπως το πάμε άν δέν αλλάξουν πολλά πράγματα θα συντριβούμε στις εκλογές.

Δήλωση Γεράσιμου Γιακουμάτου

Ανώνυμος είπε...

me manoli kai giakoumato(kai arketous allous) stin omada tis nd, einai san na les ston vintra na min xanavalei aytogkol kai na min xanakanei gkela..toulaxiston sto pasok exoun ton "gkagkatsi tous" kai prostatevontai me tous diaitites ton mme..

Δήλωση enos politi tis xoras1