Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

«Βολικές δικαιολογίες» του Μαξίμου ή «θεωρίες συνωμοσίας»; Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στο Γραμματικό! Αυτός που δεν έσκασε!

Πόσοι άλλοι άραγε έσκασαν; Στα ψιλά γράμματα των πράσινων εντύπων η απόδειξη των εμπρησμών!
Όταν λέγαμε ότι και οι πρόσφατες φωτιές ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου εμπρηστικού σχεδίου μας λοιδορούσαν οι ξοφλημένοι αγωνιστές της Ιπποκράτους. Στην μανία τους για εξουσία και διαχείριση του δημοσίου χρήματος φιλτράρουν μέσα από μικροκομματισμό και λαϊκισμό.
Οι φανατικότεροι του κινήματος ήταν απόλυτοι για το ποιος έβαλε τις φωτιές: ο Καραμανλής αυτοπροσώπως και ο Σουφλιάς στο πιο «κουρδιστό». Όσο για τους εμπρησμούς πρόκειται για «βολικές δικαιολογίες» του Μαξίμου και «απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας» για να κρύψει η Δεξιά την ανικανότητά της(έλεος πια μ’ αυτή την ανικανότητα της Δεξιάς και την ικανότητα της "χρεοκοπημένης" σοσιαλδημοκρατίας)! Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Καραμανλής είναι ο νέος Νέρωνας. Χειρότερος κι’ απ’ το Νέρωνα»!!! Ακόμα και ο Κακαουνάκης ωρύεται για την πυρομανία του Καραμανλή. Λίγο ακόμα και θα έλεγαν ότι είδαν με τα μάτια τους τον Καραμανλή να βάζει τις φωτιές! Λέτε να μην εμφανίζονταν «μάρτυρες»; Σίγουρα όταν υπάρχει κομματικό μίσος, πολιτική τύφλωση και βουλιμία για καρέκλες και εξουσία.
Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός, που δεν έσκασε στο Γραμματικό, ακριβώς στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε η φωτιά την περασμένη Παρασκευή. Φανταστείτε πόσοι μηχανισμοί έσκασαν και σκεφτείτε ότι η συνδεσμολογία τους δεν είναι τυχαία. Δείχνει γνώσεις και διασυνδέσεις σε πολλά επίπεδα. Οι εμπρησμοί εκτελούνταν με σχέδιο και ενδέχεται οι εμπρηστές να είχαν πρόσβαση ακόμα και σε δορυφόρο! Μάλιστα ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ανακρίσεις που ίσως έχουν σύντομα αποτελέσματα γρήγορα.
Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε δύσβατο σημείο όπου μόνο κάποιος πεζός ή εκτός δρόμου δίκυκλο θα μπορούσε να έχει πρόσβαση. Στο συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκε ο μηχανισμός, λόγω του γεωγραφικού ανάγλυφου αναπτύσσονται ανεξέλεγκτοι στροβιλισμοί ανέμων ιδιαίτερα όταν πνέουν ισχυροί στην ευρύτερη περιοχή. Το σημείο τοποθέτησης δείχνει ότι υπήρχε γνώση όχι μόνο των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούσαν, αλλά και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, ενώ δείχνει και ότι οι εμπρηστές δεν είχαν στόχο την επίμαχη περιοχή του ΧΥΤΑ και τα μηχανήματα αλλά τη δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου λόγω των στροβιλισμών η φωτιά θα έφευγε σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Γιατί βγάζει σήμερα ο Μπόμπολας στις δυό βρωμο-φυλλάδες του, το Έθνος και το Πρώτο Ψέμα πάλι τις μαϊμού δημοσκοπήσεις;
Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;
Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;
Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.
Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.
Έρχονται τα πάνω - κάτω.
Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.
Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (30-8-2009, 4 μμ)
Η πυρκαγιά που ξέσπασε βόρεια του Λος Άντζελες, την Τετάρτη, συνέχιζε να μαίνεται, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση.
Οι αρχές διέταξαν την υποχρεωτική, άμεση εκκένωση 3.000 κατοικιών.
Η πυρκαγιά ήδη κατέκαψε 28.000 εκτάρια και απειλεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές, περιλαμβανομένων αναμεταδοτών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών. Επεκτάθηκε προς κατοικημένες περιοχές στην Πασαντίνα και προς την Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Μαρκ Σάβιτζ, έως χθες είχε τεθεί υπό έλεγχο μόλις το 30% των μετώπων.
Την Παρασκευή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Μοντερέι λόγω των πυρκαγιών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν πάνω από 750 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων.
Το 2007 είχαν σημειωθεί οι χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας, όταν είχαν καταστραφεί 2.000 κατοικίες και είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους 640.000 πολίτες.

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

Μήπως δεν φταίνε αυτοί;