Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Το Πασόκ ελεύθερο με εγγυοδοσία και περιοριστικούς όρους

Όταν λέμε φυσικά Πασόκ εννοούμε τον κάποτε ισχυρό στρατηγό του, Θεόδωρο Τσουκάτο, που ήταν και "κόμμα και κράτος". Αυτός που κουβαλούσε χρήματα στα ταμεία του Πασόκ και το Πασόκ ποτέ δεν ρώτησε, δεν είδε από πού ακριβώς τα έπαιρνε ο πανίσχυρος τότε παράγοντας της δημοκρατίας, του σοσιαλισμού και του κινήματος! Το Πασόκ δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες και πολλά μπλα μπλα, δέχονταν όμως με ανοιχτές αγκάλες τα «τούβλα»….

Σήμερα μετά την απολογία του ο κ. Τσουκάτος στον τέταρτο ειδικό ανακριτή κ. Ζαγοριανό, αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για συνέργεια σε δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Αυτό που ζητά ο ελληνικός λαός είναι «Όλα στο φως» χωρίς κανένα δισταγμό. Καμιά σκιά πάνω στην πολιτική σκηνή της χώρας. Και επιτέλους να επιβληθούν ποινές. Ίσως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να αμβλύνουν τις αρνητικές εντυπώσεις που υπάρχουν εις βάρος τους και τους κατατάσσουν καθ’ ολοκληρίαν σε μια ειδική κατηγορία πολιτών των οποίων τα εγκλήματα παραγράφονται άσχετα αν έκλεψαν, εξαπάτησαν ή δωροδοκήθηκαν!

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Οι σχέσεις στοργής Μητσοτάκηδων – Siemens»

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης της «Siemens», την οποία χειρίζεται ο ανακριτής κ. Νίκος Ζαγοριανός. Τα στοιχεία αυτά είναι εντελώς διαφορετικά από όσα είχαν δημοσιευτεί πέρυσι στις 6 Ιουλίου του 2008 (από το «ΘΕΜΑ») και έκαναν λόγο και πάλι για αγορές ηλεκτρικών συσκευών από την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, την κυρία Κατερίνα Μητσοτάκη και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη (αφορούσε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του γραφείου του).
Από τα νέα έγγραφα ντοκουμέντα προκύπτουν στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι:
α) Σε ταξίδι που διοργανώνει η κυρία Μπακογιάννη στο Μόναχο το 2005 κινητοποιείται ολόκληρη η «Siemens Γερμανίας». Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος του πολυεθνικού κολοσσού, με πωλήσεις εκείνη την εποχή πάνω από 100 δις ευρώ, «κάνει»... στην κυρία Μπακογιάννη μια εταιρική παρουσίαση για κάποια ηλεκτρονικά συστήματα για τον Δήμο της Αθήνας, αξίας μόλις 2,2 εκατ. ευρώ. Παρών στη συνάντηση ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, με τον οποίο διέμεναν και στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο.
β) Η νυν υπουργός Εξωτερικών ζητά επιτακτικά μεγάλες εκπτώσεις για ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες προορίζονται για την κατοικία του υιού της, Κωνσταντίνου. Μάλιστα, ενώ της δίνουν έκπτωση από την εταιρεία 30%, δεν μένει ικανοποιημένη και ζητάει ακόμα μεγαλύτερες. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για μπλέντερ, λεμονοστύφτες και φρυγανιέρες.
γ) Ο κ Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε και έλαβε για το καινούριο του σπίτι που αγόρασε στο Κεφαλάρι οικιακές συσκευές με μεγάλες εκπτώσεις. Μάλιστα, αγοράζει και μια ηλεκτρική σκούπα Siemens και ζητάει έκπτωση μόλις 40 ευρώ, ενώ στην παραγγελία περιλαμβάνεται και μια μεγάλη τηλεόραση 40 ιντσών, για την οποία η έκπτωση ανέρχεται σε 250 ευρώ. Οι στενές σχέσεις μεταξύ «Siemens » και οικογένειας Μητσοτάκη αποδεικνύονται ακόμα και από το γεγονός ότι
δ) στον γάμο της εγγονής του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. κ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, της κυρίας Μαρίκας Δημητριάδου, εκτός από τον Χριστοφοράκο παραβρέθηκε και ο παντοδύναμος πρόεδρος της «Siemens Γερμανίας» εκείνη την εποχή κ. Καρλ Χέρμαν Μπάουμαν. Μάλιστα, την κράτηση σε ξενοδοχείο στα Χανιά της Κρήτης για τον Χριστοφοράκο και την οικογένεια Μπάουμαν την έκανε η γραμματέας του πολιτικού γραφείου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
ε) Επιπρόσθετα, όμως, τις στενές σχέσεις της οικογένειας και του Χριστοφοράκου εκμεταλλεύεται και ο σύζυγος της υπουργού Εξωτερικών, κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος ζητάει και λαμβάνει φυσικά για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Ιππασίας, μεγάλες και χρήσιμες χορηγίες από τη «Siemens». Ομως το γεγονός ότι Χριστοφοράκος και οικογένεια Μητσοτάκη ήταν σχεδόν ένα... αποδεικνύεται και από ένα άλλο γεγονός. στ) Οταν ήθελε να πάρει διαζύγιο ο Μ. Χριστοφοράκος (η σύζυγός του είναι τουρκικής καταγωγής) ζήτησε από τον βουλευτή της Β' Αθηνών, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να του συστήσει καλούς Τούρκους δικηγόρους με ειδικότητα στα διαζύγια
.
(Απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - 21/6/09)

Ανώνυμος είπε...

Έσκασαν μύτη οι μαύρες σακούλες του Θέμου!!!!
Ρε παιδιά στη Mayo βρίσκονται τα κλεμμένα που κουβαλούσε ο Τσουκάτος και ο Πάγκλαλος (και νάτανε μόνο αυτοί) στο κίνημα! Μην το παιδεύεται και μας κουράζετε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Θα σας διαβάσω τώρα έναν κατάλογο με ονόματα πολιτικών προσώπων
Και θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμη έχετε γι αυτούς. Αρνητική ή Θετική?

Γ. Παπανδρέου : Αρνητική 44% - Θετική 52%
Κ. Καραμανλής : Αρνητική 52% - Θετική 45%
Γ. Καρατζαφέρης : Αρνητική 52% - Θετική 43%
Α. Παπαρήγα : Αρνητική 56% - Θετική 38%
Α. Τσίπρας : Αρνητική 60% - Θετική 33%


Public Issue / ΣΚΑΪ / Καθημερινή - Βαρόμετρο 20/6/09

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή ή σε λάθος κατεύθυνση?

Σε λάθος 79%
Σε σωστή 14%
Ούτε λάθος, ούτε σωστή 5%
ΔΓ / ΔΑ 2%


Public Issue / ΣΚΑΪ / Καθημερινή - Βαρόμετρο 20/6/09

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
(Αυθόρμητες πολλαπλές απαντήσεις)

Οικονομικό 63%
Ανεργία 42%
Μετανάστευση 18%
Παιδεία 12%
Υγεία-Ασφάλιση-Κοινωνικό Κράτος 10%
Τάξη-Ασφάλεια 10%
Λειτουργία Δημόσιας Διοίκησης 9%
Λειτουργία Κυβέρνησης, κλπ 8%
Ακρίβεια-Κόστος ζωής 7%
Εισοδήματα 6%


Public Issue / ΣΚΑΪ / Καθημερινή - Βαρόμετρο 20/6/09

Agg3los είπε...

ο Τσουκατος δεν ηταν ποτε βουλευτης?
γιαυτο δεν εγινε παραγραφη των αδικηματων του?
αν ο τσοχατζοπουλος πχ δεν ειναι τωρα βουλευτης ,ισχυει παλι η παραγραφη,γιατι εκανε τα δικηματα επι βουλευτικης εδρας?

Agg3los είπε...

και μη συγκρινουμε τις φιλιες και τις οικοσυσκευες με τα εκατονταδες εκατομμυρια μιζες για καθε εργο καθε υπουργειου...επι 10τουλαχιστον χρονια...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ Αgg3los
ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,
ΕΠΙ ΕΡΕ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ"
ΕΠΙ ΝΔ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ" και πάλι
ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ 05-09
ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
ΠΑΙΖΑΤΕ ΑΜΑΔΕΣ
Ή
ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΛΑΤΣΙΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ?

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ
ΩΣ ΔΕΞΙΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΤΕ
ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ?
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
ΧΑΧΑΧΑ...

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Στον Agg3los μήν του δίνετε σημασία είναι ένα σιχαμένο φασιστόμουτρο.
Σε κάποιο δεξιό blog τον είδα προ ημερών να γράφει "Σκ@τ@ στον τάφο της Μελίνας Μερκούρη"
Άν τολμάει ας με διαψεύσει ο τρισάθλιος.

Ανώνυμος είπε...

Για πιάστε άλλο ένα!
.........................
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟ
Χέρι - χέρι με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο η τότε δήμαρχος Αθηναίων, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε στο Μόναχο τον πρόεδρο της γερμανικής πολυεθνικής, κ. Κλάους Κλάινφελντ, για μια δουλειά ύψους 2,2 εκατ. ευρώ.
Ακόμα και ο πιο καλόπιστος δεν μπορεί να διανοηθεί ότι το αφεντικό ενός κολοσσού, όπως είναι η «Siemens», ο οποίος καθημερινά κλείνει δουλειές πολλών εκατομμυρίων ευρώ, θα τον ενδιέφερε να παρουσιάσει ο ίδιος μία μικρή δουλειά (συστήματα κυκλοφορίας) για τον Δήμο Αθηναίων.
Η παρουσίαση αυτή, σύμφωνα με τα έγγραφα-ντοκουμέντα που έχει στη διάθεση του το «ΘΕΜΑ», έγινε στις 23/02/2005, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης που είχε η πρώην δήμαρχος Αθηναίων στη βαυαρική πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος της γερμανικής εταιρείας είχε στείλει προηγουμένως προσωπική επιστολή στην κυρία Μπακογιάννη και αφού τη χαρακτηρίζει «αγαπημένη» (κάτι που αποδεικνύει την οικειότητα μεταξύ τους), της πλέκει το εγκώμιο και της ζητά να τον επισκεφτεί στο γραφείο του για να της παρουσιάσει τα θέματα «Υψηλή Τεχνολογία - Θέσεις Εργασίας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες» και «Τεχνολογικές Προοπτικές για Μητροπόλεις του Μέλλοντος».
Τη συνάντηση αυτή, όπως λεπτομερώς περιγράφεται στην εσωτερική αλληλογραφία της «Siemens», οργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Μάλιστα, για να αποφευχθούν τυχόν χρονικές αποκλίσεις, το γραφείο της δημάρχου έστειλε ήδη από τις 15 Φεβρουαρίου στον τότε ισχυρό άντρα της εταιρείας στην Ελλάδα το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης της κυρίας Μπακογιάννη στη Γερμανία.

(Απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - 21/6/09)

GEORGE είπε...

ΣΟΚ ΣΟΚ στη πασοκ! χαχαχαχαχαχαχα ΄...οι παπαγάλοι ΄σκασαν απο την κακία τους...
...θα κλεισει επιτέλους αυτο το παλιομάγαζο????
ότι έσπειρε το πασοκ θερίζει, αλλα οι παπαγάλοι του πασοκ σκρα, τίποτα! ...χαμπάρι δεν παίρνουν και γελιοποιούνται με τις ψευτιές του θέμου....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

Εκλογές τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό μονολογούσαν για βλακείες ηθικής, φυσικά για όλους τους άλλους πλην των πασόκων.
Τώρα που καταλαβαίνουμε ότι η ανηθικότητα χαρακτηρίζει κάθε πτυχή της πασοκικής ιστορίας και συνδυάζεται πάντα με πολύ χρήμα,
τόσκασαν
ή τόριξαν σε οικοσκευές(βλέπε λεμονοστύφτες) Ντόρας και ξυριστικές μηχανές Κυριάκου.
Παιδιά,
αυτό είναι το Πασόκ.
Αυθάδεια, Θράσσος και αλαζονεία.
Ποτέ μα ποτέ δεν άλλαξε.
Αντιθέτως αποδεικνύεται ότι με το Γιωργάκη που φωνάζει "όλα στο φως" βαδίζει στην χειρότερη φάση της ιστορίας του.
Καταλαβαίνετε ότι μαθαίνουμε τώρα εγκλήματα και μαφιόζικες τακτικές που έκλεισαν δεκαετία και με Γιωργάκη αρχηγό;
Τόχετε συνειδητοποιήσει;
Τίποτα δεν άλλαξε με Γιωργάκη Τζέφρι αρχηγό.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ
ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΜΟ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ?
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ Ο ΓΑΠ:
ΕΛΑΤΕ, ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ,
ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ...
ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ...
ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ.
(ΣΤΗ MAYO ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ
ΤΗΣ SIEMENS – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ SPOTS!
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΙΣΗ
ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ?
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ…
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο Κος ΖΟΡΜΠΑΣ
ΔΕΞΙΟΣ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
(ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΟΣ!)
ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 4 ΕΚΑΤ.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?
ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ "ΓΡΑΦΙΚΟ"!
ΠΟΙΟΙ? ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ...
ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ?
ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..
* ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ
ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ,
* ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΤΕ
ΤΟ ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΤΩΝ 4,5%
* ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ
ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,
ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ – ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ,
ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
* ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ
ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ?)
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ
ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ..
* ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ – ΕΔΕ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ…
ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!
* ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ) ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΣΑΝΙΔΑ: ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ
(ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ» ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..
Η’ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΩΡΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ…
ΟΥΣΤ ΦΑΥΛΟΙ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΙ
ΟΥΣΤ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ OFF-SHORE
ΟΥΣΤ ΡΕ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…
ΑΝΙΚΑΝΟΙ…

Ανώνυμος είπε...

• Ο Μ. Χριστοφοράκος χορηγός της Ντόρας στο Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων, ειδικά επί δημαρχίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, αποτελούσε «υψηλής διαβάθμισης ζήτημα» για τη «Siemens» και προσωπικά για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, κυρίως όσον αφορά στο θέμα των χορηγιών αλλά και τις εκπτώσεις που δίνει στις διάφορες υπηρεσίες του δήμου. Ομως το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος ενημερώνεται πολλούς μήνες πριν για τα χορηγικά προγράμματα του δήμου, και μάλιστα δίνει εντολές στις συνεργάτιδές του να «κρατηθούν στην άκρη» σημαντικά ποσά προκειμένου όταν έρθει η ώρα αυτά να δοθούν. Αποκαλυπτική είναι η αλληλογραφία μεταξύ της ιδιαιτέρας γραμματέως του Μ. Χριστοφοράκου κυρίας Κατερίνας Τσακάλου, της επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της γερμανικής εταιρείας, κυρίας Σίλκε Πανωρίου και της υπεύθυνης του Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Αθήνας στην «Τεχνόπολη» του Δήμου των Αθηναίων κυρίας Μυρτώς Παπαχαριλάου. Για την ακρίβεια, σε επιστολή της προς τη «Siemens» στις 7 Απριλίου του 2004 η κυρία Παραχαριλάου αναφέρει: «Σχετικά με τη χορηγία του Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Αθήνας από την εταιρεία «Siemens», σας αναφέρω ότι το ύψος της χορηγίας είναι 30.000 ευρώ και θα διατεθεί για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και διαμονής των διεθνών προσκεκλημένων».
Σε εσωτερική αλληλογραφία στις 20 Απριλίου 2004, η επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, κυρία Πανωρίου αναφέρει στην ιδιαιτέρα γραμματέα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, την κυρία Τσακάλου: «Καίτη, μου είπε η κυρία αυτή (εννοεί την κυρία Παπαχαριλάου) στο τηλέφωνο ότι ο κ. Χριστοφοράκος έχει ήδη πει το ΟΚ γι' αυτή τη χορηγία ύψους 30.000 ευρώ. Ο ίδιος πριν από αρκετό καιρό μου είχε πει, όντως, στο τηλέφωνο να κρατήσω αυτό το ποσό στην άκρη για κάποια χορηγία το καλοκαίρι με τον Δήμο Αθηναίων. Σε παρακαλώ πολύ, για να μη γίνει κάποιο λάθος, ρώτησέ τον εάν είμαστε ΟΚ και εάν είναι, να προχωρήσω στην υλοποίηση»."

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μας πει τι θα γίνει με το νέο χαράτσι 10% για τους ημιυπαίθριους; Από ότι λέγεται ισούται με 1000, 1500, 2000 και βάλε ευρώ. Μπορούνε οι οπαδοί της κυβέρνησης να μας πούνε αν εγκρίνουν και από πού θα βρούμε τα χρήματα;

Ανώνυμος είπε...

Δε μας παρατάς εσύ με τη Ντόρα σου

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αυτός με την Ντόρα τί έπαθε; Τον ισοπέδωσε η ψηλή κι έχει τόση εμμονή;

Φίλε πές αλεύρι το 1 εκατομύριο μάρκα του Τσουκάτου σε γυρεύει.
Βρε αντε να μου χαθείτε που θέλετε να ξαναβγείτε με το καθυστερημένο σας για να φάτε κι άλλο ένα Χρηματιστήριο κι άλλη μια Ζήμενς, κι αλλη μια Ολυμπιακή, κι άλλα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά....Ουφ, μας κουράσατε να απαριθμούμε τις αρπαχτές σας.

Να φύγετε, να πάτε αλλού, πρασινοσκώληκες του κερατά!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με την Public Issue . Τώρα ησύχασα. Αφού τα λέει η εγκυρότερη εταιρεία δημοσκοπήσεων. Σαν την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών που έκανε ότι θα φτάσει η διαφορά περίπου 8%...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Και στις ευρωεκλογές δεν βγάζαμε κυβέρνηση. Στις βουλευτικές εκλογές να α δούμε πόσοι θέλουν να κυβερνά -έστω και με συνεργασίες- του κουτορνίθι της Μάργκαρετ των ΗΠΑ. Ο μικρός ήρως ο Γιωργκάκης the smurf!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Agg3los είπε...

" Σε κάποιο δεξιό blog τον είδα προ ημερών να γράφει "Σκ@τ@ στον τάφο της Μελίνας Μερκούρη"
Άν τολμάει ας με διαψεύσει ο τρισάθλιος "

ειμαι φασιστας επειδη συχαινομαι τη μελινα?το ιδιο λεω και για τον Ανδρεα Παπανδρεου...

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανδρέα Παπανδρέου λέγε οτι θέλεις. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολιτικός αλλά η Μελίνα Μερκούρη ήταν πολιτιστικό μας σύμβολο, άν βρίζεις την Μελίνα Μερκούρη είσαι όχι μόνο φασίστας αλλά και μισέλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:45 βρείτε πρώτα μεταξύ σας που κοντεύετε να σκοτωθείτε Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί ιδιαίτερα μετά το τελευταίο φιάσκο του "Μακεδονικού" αεροσκάφους στην Κέρκυρα ύστερα έλα να μας πείς για την ψηλή.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΙΚΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΑ...
ΑΝΟΙΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
(ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ,
ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ)
ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ..
ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ!
ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟΝ "ΤΣΟΥΚΑΤΟ"
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΝΙΑΙΑ..
"ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
ΠΑΛΗΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΛΑΤΣΗΔΕΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,
ΜΑΜΙΔΑΚΗΔΕΣ (καιρό είχα
να ακούσω αυτό το ονομα)
ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
(αντε σας μαρτυράω τον τόπο μου)
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
1200 - 2500 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ...
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΛΗΘΟΣ
ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ....!!!!
ΤΟ "ΑΛΗΤΕΣ" ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ
ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ EXASTAL
ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ CIA...
ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ...
ΚΛΑΨΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ...
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ...
ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!
ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ!
ΧΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

GEORGE είπε...

τελικά εσείς οι "προοδευτικοί" έχετε και πολύ πλάκα...ειδικά αυτοι που ονομάζουν τον Α. Παπανδρέου "πολιτικό" και την Μερκούρη "πολιτιστικό" σύμβολο!!!
...ε όχι ρε παιδιά οι τσόντες να είναι και σύμβολα!
ο Μπερλουσκόνι και ο καντάφι θα ζήλευαν να φτάσουν την ηλικία του Ανδρέα και να έχουν μία μιμή γκόμενα ...όσο για τη Mελίνα...αναρωτηθήτε που χάσατε την παρθενιά σας μπας και γίνεται και σεις σύμβολα...
15 χρόνια μόνιμη υπουργός πολιτισμού και ένα Μουσείο Ακρόπολης δεν έκανε...