Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

O Δασκαλόπουλος μας κάνει πλάκα!

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος συνεχίζει να απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία, με την ψευδαίσθηση ότι έχει απέναντί του ανθρώπους μειωμένης αντίληψης.
Σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ζήτησε να έχει και ο ΣΕΒ εκπρόσωπο στη νέα Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μα είναι δυνατόν;
Η Επιτροπή λέγεται «Ανταγωνισμού», ενώ ο ΣΕΒ και ο κύριος Δασκαλόπουλος τείνουν να καταγραφούν στο ασυνείδητο της κοινής γνώμης ως... φίλοι των παντός είδους καρτέλ.
Που μόνο τον ανταγωνισμό δεν προωθούν φυσικά, ούτε και την προστασία των καταναλωτών.
"Καθημερινές Πινελιές"

3 σχόλια:

Μάνος Οικονομίδης είπε...

Ξεπέρασαν κάθε όριο

Η αντιπολιτευτική βουλιμία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί εσχάτως σε λεκτικές και νοηματικές ακρότητες. Ίσως να συμβάλλει σε αυτό και η αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει μετά τη νίκη στις ευρωεκλογές, προσδοκώντας να επιστρέψουν στην εξουσία για να... συνεχίσουν τη λεηλασία της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, προέβησαν σε δημόσιες καταγγελίες για κυβερνητική παρεμβατικότητα στην ΕΡΤ. Ναι, ναι, στην ίδια ΕΡΤ που επί 20 χρόνια ήταν το γραφείο Τύπου ακόμη και του συμπαθούς καφετζή της τότε Χαριλάου Τρικούπη. Ας ρίξουν μια ματιά στις ενδοσυνδικαλιστικές ισορροπίες της ΠΟΣΠΕΡΤ. Θα τους θυμίσουν ότι το «πράσινο κάστρο» του Ραδιομεγάρου δεν έπεσε ποτέ. Αποδείχτηκε ανθεκτικό, όσο και η Κρήτη.

Μάνος Οικονομίδης είπε...

Μίλησε... ο βράχος

Ο Πέτρος Τατούλης έσπευσε να προσυπογράψει την αποστροφή του δημοσκόπου Κώστα Παναγόπουλου, ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί βαρίδι για τη Νέα Δημοκρατία. Ο ανεξάρτητος εδώ και έναν χρόνο βουλευτής Αρκαδίας δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τον κακό εαυτό του. Ο βουλευτής... blogger που εδώ και πολύ καιρό έχει σταματήσει να ενημερώνει δικτυακά τον ελληνικό λαό για τις πολιτικές πρωτοβουλίες του, επιβεβαίωσε την προσωπική εμπάθειά του απέναντι στον Κώστα Καραμανλή. Φυσικά, ο μόνος που ευθύνεται για την περίπτωση Τατούλη είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Έπρεπε να μην αλλάξει την απόφασή του να διώξει τον Πέτρο Τατούλη από τη Νέα Δημοκρατία, το 1997. Αν το είχε κάνει, ίσως ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού είχε βρει νωρίτερα τον επαγγελματικό προορισμό της ενασχόλησης με το διαδίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Μάνο λίγα τα λόγια σου για τον Πετράν 20 χρόνια πρώτος βουλευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία σε έναν νομό κάστρο της δεξιάς δέν σου λέει τίποτα αυτό?
Ο Πετράν έχει ήθος, πολύ μυαλό κάτι που έχουν εκτιμήσει όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει εννοείται πάντα προσεκτικός σε αυτά που λέει γιατί είναι οι μεγαλύτερες αλήθειες.