Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ας βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τη διάλυση της αντιτρομοκρατικής!

Οι υπεύθυνοι για τον τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας του Πασόκ βγαίνουν και καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα για τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα. Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους για να κρύψουν την προσωπική τους ανευθυνότητα. Ζητούν και παραιτήσεις υπουργών γιατί αυτοί είχαν πάντα ευθιξία και σε κάθε χτύπημα της 17Ν πάντα παραιτούνταν και πάντα ζήταγαν συγνώμη για πράξεις και παραλείψεις τους!!! Προσέξτε. H μάρτυρας που φύλαγε ο δολοφονημένος αστυνομικός υπήρξε μάρτυρας-κλειδί στη δίκη του «ΕΛΑ». Είχε καταθέσει κατά του κατηγορούμενου Αγγελέτου Κανά αν και μετέβαλε διαρκώς την κατάθεσή της, αφού η μνήμη της ξεθώριασε και δεν θυμόταν πλέον τόσο καλά τα γεγονότα!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξέρετε από πότε η κυρία αυτή βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας; Από τις αρχές του Ιουνίου 2002. Ξέρετε πότε έσκασε η βόμβα στα χέρια του Ξηρού; Στις 29 Ιουνίου 2002!!! Κ. Χρυσοχοΐδη μήπως κάτι σημαίνει αυτό; Γιατί κάτι λέγανε τότε για συγκοινωνούντα δοχεία και για βόμβα που δεν έσκασε, αλλά την έσκασαν στα χέρια του Ξηρού, από παρακείμενο αυτοκίνητο που εξαφανίστηκε αμέσως μετά. Κάτι μας λείπει έτσι;
Επίσης ξέρετε γιατί κατηγορούν την κυβέρνηση όταν αναφέρονται σε ελλείψεις και παραλείψεις; Για να δούμε και την ισχυρή αντιτρομοκρατική επί Πασόκ, που διέλυσε ο Καραμανλής. Ας δούμε τα δεδομένα:
-Η βασική μάρτυρας βρίσκονταν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από τον Ιούνιο του 2002.
-Ενώ βασικές υποχρεώσεις ενός προγράμματος προστασίας είναι η αλλαγή διεύθυνσης, εργασίας και ονόματος, ο «τελειομανής» Χρυσοχοΐδης δεν έκανε τίποτε από αυτές τις βασικές υποχρεώσεις του. Γι’ αυτό φωνάζει πιο δυνατά! Για να μη φανούν τα λάθη του! Φυσικά και επί ΝΔ δεν έπρεπε να αρκεστούν στον εφησυχασμό και θα έπρεπε να θέσουν την μάρτυρα σε πραγματικό καθεστώς προστασίας. Κάτι που δεν έγινε, αλλά όχι και να διαμαρτύρεται ο ….. Χρυσοχοΐδης;
-Οι πάντες στη γειτονιά γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα τελούσε υπό ειδικό καθεστώς και ότι φυλάσσονταν από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής! Ένας την ημέρα, δύο τη νύχτα. Εφτά χρόνια τώρα!
-Οι αστυνομικοί γνωρίστηκαν σιγά σιγά με τους περίοικους ….. βασικός κανόνας αποτυχίας ενός προγράμματος προστασίας
Τελικά ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης που απλά έκανε τα ίδια λάθη με τον κλέφτη»! Eίναι εκπληκτικό πως διαμαρτύρεται το σύστημα Πασόκ και πως φορτώνει (και) τα δικά του λάθη, χωρίς κανένα ενδοιασμό στους άλλους για να δημιουργήσει εντυπώσεις, να καπηλευτεί καταστάσεις και να επιχειρηματολογήσει υπέρ της καταστροφής και του χάους!!! Το θέμα είναι απλό τελικά. Η ΝΔ συνέχισε μια «χαλαρή» πολιτική που παρέλαβε στο θέμα προστασίας μαρτύρων, θεωρούμενη ως επιτυχημένη, ενώ στην πράξη αποδείχτηκε, σουρωτήρι και θανατηφόρα…..

2 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Ομολογία με ερωτηματικά
Παρασκευή, 19.06.09
Ομολογία με ερωτηματικά Κάντε κλικ για μεγέθυνση
* Το άρθρο ανήκει στο φάκελο:
"Τρομοκρατία στην Ελλάδα"
Νέες εξελιξεις στο θέμα της τρομοκρατίας μετά την άιφνιδιαστική παράδοση και ομολογία νεαρού ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση της θανατηφόρας επίθεσης σε βάρος του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη στις 31 Δεκεμβρίου του 2004.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στις αρχές, αναφερόμενος στο περιστατικό της δολοφονίας, είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του ήθελαν μόνο το όπλο του ειδικού φρουρού και δεν είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν.

Για το λόγο αυτό, όπως υποστήριξε, αποφάσισαν να μην συγκροτήσουν τρομοκρατική ομάδα.

Φέρεται να υποστήριξε ότι παραδόθηκε γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Ο άνδρας ομολόγησε, επίσης, τη συμμετοχή του σε ληστεία σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στα Εξάρχεια τον Μάρτιο του 2009.

Ο δράστης παραπέμπεται στον εισαγγελέα.

Ο 32χρονος ειδικός φρουρός το 2004 υπηρετούσε ως σκοπός στο σπίτι του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου στην Κηφισιά. Οι δράστες τον είχαν πυροβολήσει με πιστόλι των 9 χιλιοστών τουλάχιστον εννέα φορές μέσα στη σκοπιά.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση αυτή είχε παραμείνει «ορφανή», καθώς καμία οργάνωση δεν είχε αναλάβει την ευθύνη.

City 99,5, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Ο μόλις προχθές αποφυλακισμένος με... 3000 ευρώ εγγύηση Νίκος Κουνταρδάς -που πραγματοποιούσε μάλιστα επναλαμβανόμενες απεργείες πείνας και δίψας προς τον σκοπό αυτό- ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ σήμερα το μεσημέρι στην αντιτρομοκρατική ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη πριν από πέντε χρόνια. Για την αποφυλάκιση του Κουνταρδά είχε στηθεί τις τελευταίες μέρες επικοινωνιακή εκστρατεία από τον "γνωστό χώρο" με κύριο μοχλό το ιντυμίντια. Ο Κουνταρδάς αυτή τη στιγμή καταθέτει λεπτομέρειες -φοβούμενος για την ζωή του- που αφορούν πρόσωπα και κινήσεις εξτρεμιστών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΣΕΧΤΑΣ" ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΙΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ...

(Υ.Γ. Θεωρούμε κομβικής σημασίας την πληροφορία για το που ίσως να βρίσκεται και που μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί το αποσπασμένο MP-5 του δολοφονημένου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη)