Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, ο Γιώργος γίνεται... άπαιχτος!

Άπαιχτος... Τα λέγαμε και χθες. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, ο Γιώργος γίνεται... περισσότερο Γιώργος. Μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, και τη διαφήμιση-καρικατούρα Ομπάμα με τα μανίκια σηκωμένα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έδωσε την κορυφαία παράστασή του στην κορυφαία σκηνή. Στο debate των πολιτικών αρχηγών. Και φρόντισε να μην απογοητεύσει κανέναν από εκείνους που είχαν προμηθευτεί δεκάδες μπλοκάκια σημειώσεων, για να καταγράψουν τα σαρδάμ. Όχι μόνο τα φραστικά, αλλά και τα... εννοιολογικά.
Είπε πολλά ο Γιώργος, που σίγουρα θα κάνουν τον Λάκη Λαζόπουλο να ξανασκεφτεί την απόφαση να σταματήσει το «Αλ Τσαντίρι Νιούς», καθώς του έδωσε υλικό για τουλάχιστον ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν. Πολλές λοιπόν οι ασυναγώνιστες στιγμές του. Θα σταθούμε μονάχα σε μια. Εκεί που, σφυρίζοντας αδιάφορα για το γεγονός ότι στέλνει σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, αφού πρώτα την έστειλε σε ελληνικό ιδιωτικό σχολείο, την κόρη του, αναφέρθηκε στον εαυτό του. Και μας αποκάλυψε ότι εκτός από... δεκάδες δουλειές που έχει κάνει ως μετανάστης στις χώρες όπου ο πατέρας του αναζητούσε την αγάπη και τις περιπέτειες, έχει περάσει και από δεκάδες σχολεία. Το συνειδητοποιείτε; Από τα χέρια πόσων δασκάλων πέρασε ο άνθρωπος, και παρόλαυτά έγινε... ο Γιώργος; Να ψάξουμε να βρούμε αυτούς τους δεκάδες δασκάλους. Για να καταλάβουμε αν ήταν... παραλίες, ή απλώς σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του γιου της Μαργαρίτας.

«Am I nice looking»;
ή, στα ελληνικά... «φαίνομαι ωραίος»;
Αυτό είπε, χαριτολογώντας, ο Γιώργος Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή, λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό debate. Πόσο ευγενής και εκτός πραγματικότητας παραμένει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ! Τι περίμενε δηλαδή από τον Καραμανλή; Να του επισημάνει μια αστοχία στην εμφάνισή του, ώστε να κερδίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πόντους; Σε βάρος του Καραμανλή; Ας είμαστε σοβαροί. Τσιμουδιά ο Καραμανλής. «Μια χαρά είσαι Γιώργο μου», του είπε. Ήταν απαραίτητο ώστε να πάρει θάρρος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο: Από το «μια χαρά» στο «και δυο τρομάρες», όπως ήταν στο τέλος του debate, οι εντυπώσεις όσων άκουσαν αυτά που είχε να πει ο πολιτικός που θέλει να μας κυβερνήσει.
"Καθημερινές Πινελιές" στα "Παραπολιτικά"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΡΕ EXASTAL
ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ
ΣΕ "ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ"
ΑΠΟ ΤΟ PARAPOLITIKA.GR
ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ
ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ BLOG ΣΟΥ
ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ...

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο site parapilitika.gr είναι τόσο γελοίοι που κατηγορούν τον Γιώργο Παπανδρέου οτι ξέχασε να υπενθυμίσει στον Καραμανλή τα γεγονότα του Δεκεμβρίου και τον φόνο του Αλέξανδρου. Ρέ τιποτένιοι τόσους μήνες κατηγορούσατε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ οτι καπηλεύονται για ψηφοθηρικούς λόγους τα Δεκεμβριανά και τον φόνο ενός 15χρονου απο έναν ψυχοπαθή αστυνομικό, τώρα μας λέτε γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου ξέχασε να υπενθυμίσει στον Καραμανλή το περιστατικό?
Τόσο πολύ έχετε σκοπό να μας τρελάνετε δηλαδή?