Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για τον αδύναμο Παπανδρέου

Προβληματισμός κυριάρχησε στην Ιπποκράτους μετά το τέλος του debate, αφού οι συνεργάτες του Παπανδρέου δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του αρχηγού τους.
«Ήταν αναμενόμενος» αναφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι εκείνος που έπρεπε να κάνει την διαφορά ήταν ο Γιώργος και όχι ο Καραμανλής και ο Καρατζαφέρης. Οι ίδιοι μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η αδυναμία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώθηκε όταν ο πρωθυπουργός κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ για την συμπεριφορά του απέναντι στους αγρότες και στους συνταξιούχους. Σ' εκείνο το σημείο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε ότι θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον debate, αν ο Παπανδρέου είχε θυμίσει τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη.
Ο Γιώργος όμως για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε την αδυναμία του.
Γι'αυτό και ελήφθη η απόφαση να ξεκινήσει μεμονωμένες συνεντεύξεις στα κανάλια. Θα ξεκινήσει από το Alter και τον Νίκο Χατζηνικολάου και θα δώσει στο Mega και στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι εμπεριέχει «υψηλό ρίσκο» η υπερέκθεση του Γιώργου στα media. Βλέπετε, ακόμη και οι «δικοί» του, έχουν συνηδειτοποιήσει ότι το παλικάρι δεν μπορεί στα δύσκολα.
αναδημοσίευση από τα "Παραπολιτικά"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ EXASTAL
ΠΟΥ ΖΕΙΣ?
ΣΕ ΠΟΙΟ "ΤΡΙΠΑΚΙ"
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ?
ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ
ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΑ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ DEBATE..
ΤΙ
ΜΑΣ
ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ?