Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

η απάντηση δημοσιογραφικού site στις αήθεις επιθέσεις του Γιαννάκη Παπαγιάννη .....

αναδημοσίευση από το "Kolonaki-press"
Ο Γιάννης Παπαγιάννης, μέσα από το Pressmme.blogspot.com πραγματοποίησε μία αήθη επίθεση στο Kolonaki-Press, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς για το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με τίτλο: «Γιώργος Λεβέντης: Το νέο ισχυρό πρόσωπο του ΑΝΤ1». Ο δημοσιογράφος, εμπνευσμένος προφανώς από τις δικές του αναρτήσεις στο pressmme.blogspot.com χαρακτήρισε το ρεπορτάζ μας ως «Ρεπορτάζ του Κ…ου». Ορίστε τι έγραψε «Μιλάμε για πραγματικά γελοίο ρεπορτάζ. "Γιώργος Λεβέντης: το νέο ισχυρό πρόσωπο του ΑΝΤ1", γράφει το kolonaki. Τι λέτε ρε παιδιά; Σοβαρά; Τι θα κάνουμε τώρα εμείς; Πως θα κοιμηθούμε το βράδυ; Όταν η γελοιότητα συναντά τη μούφα και την δημοσιογραφική ξεφτίλα...». Ο Γιάννης Παπαγιάννης γράφει όλα τα παραπάνω, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιεί επιχειρήματα. Και πως θα μπορούσε να το κάνει ένας δήθεν ρεπόρτερ που έχει λάβει «διδακτορικό» στην γκάφα;

Ας φροντίσουν να τον μαζέψουν εκείνοι οι οποίοι τον πληρώνουν και τον απασχολούν. Να θυμίσουμε ότι η Google προειδοποιεί ότι το περιεχόμενο του Pressmme.blogspot.com είναι απρεπές και αυτό αποτελεί μοναδικό επίτευγμα στα χρονικά. Μόνο ένας Παπαγιάννης θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο. Ας δούμε, όμως, και μερικούς τίτλους από τις αναρτήσεις του Γιάννη Παπαγιάννη στο blog του, προκειμένου να πάρουμε μία γεύση από την δημοσιογραφία που πρεσβεύει ο ίδιος:

o Ο Δονητής της γιαγιάς …!
o Μπαλκονάτο
o Γαλαζιος ματάκιας σε δράση
o Γαλάζιος Σαβορ…μης σε δράση
o Τα σάλια του γκομενο-φοβικού
o Πήραν φωτιά οι κώλοι τους (παρουσιάζει και σχετικό βίντεο από την έρευνά του ο Γιάννης Παπαγιάννης)
o Ο … Οργασμός
o Ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση
o Ο κ. Μαλ…ας!
o Τον ξεπατώνεις τον Αργαλιό;
o Το Χέσιμο του σκύλου
o Μήνυμα χαλάρωσης προς γαλάζιους σαβουρογ…δες
o Ευθύγραμμος κώλος

Να θυμίσουμε ακόμη κάτι. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον είχε «σουτάρει» από το Real FM και τη RealNews, ο Γιάννης Παπαγιάνης περίμενε την
..... εκ νέου πρόσκληση υπακούοντας στις εντολές του αφεντικού. Μάλιστα είχε αναγγείλει, πριν απο κάποιους μήνες, ότι το pressmme δεν θα συνέχιζε τη λειτουργία του και είχε επικαλεστεί … φόρτο εργασίας. Μόλις, όμως, είχε λάβει το ΟΚ του αφεντικού, συνέχισε την δραστηριότητα του ως blogger. Ειδικές αποστολές δηλαδή. Θα τα πούμε εν καιρώ. Βέβαια ποτέ δεν πεισθήκαμε για την δήθεν σύγκρουση του δασκάλου με τον μαθητή, (αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία).

Τελικά ο Χατζηνικολάου περιμάζεψε τον Γιάννη Παπαγιάννη δηλώνοντας το εξής "Ξαναέρχεται στο σταθμό ο Παπαγιάννης με την προϋπόθεση ότι στην ιστοσελίδα του δεν θα ξανασχοληθεί με συναδέλφους του δημοσιογράφους και ειδικότερα με αυτούς που συνεργάζονται με το ραδιόφωνο, το ALTER και τις εφημερίδες του συγκροτήματος. Διαφορετικά θα ξαναφύγει μαζί με την καρέκλα του." Φυσικά ο Παπαγιάννης δεν ασχολήθηκε ξανά με συναδέλφους του (λέμε τώρα), υπακούοντας στο αφεντικό του. Δημοσιογραφία υπό όρους δηλαδή! Η απόλυτη υποταγή και η απόδειξη του επιπέδου της σχέσης των δύο δημοσιογράφων. Πώς να σε πείσει αυτός ο άνθρωπος ότι λειτουργεί αντικειμενικά; Πάνω από όλα πώς να σε πείσει ένας άνθρωπος που σκύβει το κεφάλι απλά για να συνεχίσει να υπάρχει έστω και στο περιθώριο. Να θυμίσουμε επίσης τις εμετικές δημοσιεύσεις για τον πρώην υφυπουργό υγείας και βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κωνσταντόπουλο με τίτλους «Γ(κ)αμάει ο υπουργός», ο «Λιγούρης υπουργός» και άλλα τέτοια αισχρά, για τον λόγο ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος περπατούσε σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών συνοδευόμενος από μία παλιά του φοιτήτρια.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι χαρακτήριζε αλήτες, τραμπούκους και ξεφτίλες, απεργούς, οι οποίοι είχαν συγκρουστεί με την αστυνομία.

Λοιπόν, Γιάννη Παπαγιάννη, περιμένουμε ρεπορτάζ το οποίο θα αναιρεί το ρεπορτάζ του «K-P». Διότι οι ύβρεις, χωρίς επιχειρήματα, δεν πείθουν κανέναν. Αν αυτά που έγραψες τα σκέφτηκες μόνος σου, κατανοούμε την τρικυμία που επικρατεί στο κρανίο σου, την παιδική σου αφέλεια και την κατάσταση που επικρατεί στον συναισθηματικό σου κόσμο. Για αυτόν τον λόγο έχεις τη συμπάθειά μας και ευχόμαστε … καλή ανάρρωση. Αν έγραψες ως εντεταλμένος κάποιου άλλου, απλά δικαιώνεις τη φήμη σου. Το έχεις καταλάβει, ακόμη και εσύ, ότι σε εκμεταλλεύονται. Αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να επιβιώσεις. Κατανοούμε την προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι κάνεις και κάτι άλλο εκτός από το να πίνεις καφέδες στην Βαλαωρίτου και να δημιουργείς αρχείο, φωτογραφίζοντας ανυποψίαστους θαμώνες των καφέ του Κολωνακίου.

Αν σε ενόχλησε κάτι το οποίο έχουμε γράψει, σε συμβουλεύουμε, αντί να εκνευρίζεσαι, να στείλεις μία επιστολή διαμαρτυρίας στο «K-P» (το συνηθίζεις εξάλλου για ψύλλου πήδημα), ακόμη και ως εξουσιοδοτημένος εκείνου που ενοχλήθηκε από κάποιο δημοσίευμα, αν δεν είσαι εσύ εκείνος ο οποίος ενοχλήθηκε.

Αν δεν διευκρινήσεις για ποιον λόγο το ρεπορτάζ του «K-P» είναι δείγμα «δημοσιογραφικής γελοιότητας» ή «μούφα», και επιδιώκεις, μόνο, επιπλέον, δημοσιότητα μέσα από το Kolonaki-Press.com, τότε να είσαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα την έχεις και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις. Ακριβώς όπως σου αξίζει!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην ασχολείστε με τον Παπαγιάννη. Είναι γελοίος και αδίστακτος. Είναι πολύ βρωμιάρης. Του δίνετε δύναμη αν ασχολείστε μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν "φωτογραφίζει" το ΚΡ, ως εκβιαστή. Και γι'αυτό κάνει επιθέσεις όπου βρεί μπάς και βγάλει κανένα φράγκο. Είναι πολύ λιγούρι.