Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Φουλ Πασόκ η «Καθημερινή». Σε λίγο θα κυκλοφορεί με πράσινα κορδελάκια!

Δεν κρύβει πλέον τα φιλοπασοκικά του αισθήματα ο όμιλος Αλαφούζου.
Στην επόμενη φάση θα χαρίζουν σημαίες του Πασόκ για να τις κρεμάσει ο λαός στα μπαλκόνια του, απαιτώντας "απελευθέρωση"!
Φαίνεται ότι τα πάρτι και τα «μυστικά δείπνα» στην περίπτωση Αλαφούζου είχαν αποτέλεσμα. Τα «show me the money George» ραντεβού σε αρκετές περιπτώσεις δεν κρύβονται. Και να πεις ότι ο Αλαφούζος είναι αδικημένος, τότε δικαιολογούνταν. Το κακό μ’ αυτούς είναι ότι θέλουν διαρκώς και περισσότερα. Ασταμάτητα και ανελέητα!
Εμφανίζει την κρατικίστικη άποψη Παπανδρέου για ανάμιξη του κράτους στις τράπεζες ως λύση και «μάνα εξ’ ουρανού»!. Ο λαός να αναλάβει τα τοξικά απόβλητα τραπεζών που έκαναν παιχνίδι στις πλάτες του κόσμου! Τη στιγμή που σήμερα οι ηγέτες της Ευρώπης απαρνήθηκαν τον προστατευτισμό ως αντίδοτο στην κρίση.
Η άλλοτε φιλελεύθερη εφημερίδα «ξεπέρασε» το «κακό» παρελθόν της και διαφημίζει ως κεντρική ιδέα της συνέντευξης Παπανδρέου τον κρατικισμό, ενώ θα μπορούσε να επιλέξει πολύ ηπιότερες και "λαϊκότερες" θέσεις-προσφορές της συνέντευξης!
Μερικές φορές δεν χρειάζεται ούτε το νιάου νιάου στα κεραμίδια …..
Και δίπλα η εφημερίδα παροτρύνει για δίδυμες εκλογές για να βγει ο πρόεδρος Γιώργος να εφαρμόσει γρήγορα τον επικίνδυνο κρατισμό του, που μόνο διορισμούς στο δημόσιο εξασφαλίζει στα «φιλαράκια»!
Τελικά το παιχνίδι που παίζεται, κάτω απ’ το τραπέζι, είναι τελείως διαφορετικό απ’ ό,τι νομίζουμε!
Και η ουσία βρίσκεται «κάτω απ’ το τραπέζι»!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΣΤΑΛ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!
ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΜΩΡΕ! ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Α, ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ; ΤΙ ΘΡΙΑΜΒΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ. ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ (ΕΙΔΑΤΕ ΜΟΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ; Ο ΚΩΣΤΑΚΙΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΑΚΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 5ΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ). ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ Η ΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ! ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ!
ΒΟΥΡΚΩΝΕ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΡΚΩΝΕ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΦΡΙΚΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΑΖΟΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗ. ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ, ΒΑΛΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ VIDEO. ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 22:22

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιστρέφει από τις Βρυξέλλες «όπως έφυγε, χωρίς ιδέες, χωρίς σχέδιο για τη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπακωνσταντίνου. «Ανίκανος να διεκδικήσει ο πρωθυπουργός», λέει ο ΣΥΝ, «κατάντησε την Ελλάδα να επαιτεί, αντί να απαιτεί» λέει ο ΛΑΟΣ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Καραμανλή, μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Καραμανλής πήρε μαζί του στις Βρυξέλλες τα δραματικά στοιχεία της κατάρρευσης του προϋπολογισμού του 2008, στοιχεία που μέχρι πριν από μερικές μέρες έκρυβε από τους Έλληνες πολίτες. Επιστρέφει όπως έφυγε, χωρίς ιδέες, χωρίς σχέδιο για τη χώρα, χωρίς αξιοπιστία για αυτά που θα έπρεπε να διεκδικήσει η χώρα μας».

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από την κρίση μόνο με περιοριστικές πολιτικές. Χρειάζεται αναπτυξιακές πολιτικές, αναπτυξιακό στίγμα, πολιτικές που να ενισχύσουν το εισόδημα του πολίτη και να επενδύουν στο μέλλον. Και πάνω από όλα χρειάζεται αξιοπιστία, την αξιοπιστία που η σημερινή κυβέρνηση απλώς δεν διαθέτει» κατέληξε.

«Οι ηγέτες της Ε.Ε., όσο συνέρχονται, με τις αποφάσεις τους επιδεινώνουν την κρίση στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο ναυάγιο της Συνόδου, η ελληνική κυβέρνηση και ο Έλληνας πρωθυπουργός, ανίκανος να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί τα στοιχειώδη για την οικονομία και για τους εργαζόμενους της χώρας» τόνισε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Ν. Χουντής.

«Ο πρωθυπουργός βασίζεται στην ελεημοσύνη της ΕΕ για να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο. Ευτυχώς οι Ευρωπαίοι είναι ελεήμονες. Εδώ κατάντησε την Ελλάδα, να επαιτεί και όχι να απαιτεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκος Βελόπουλος.

Newsroom ΔΟΛ

Παπουτσάκης είπε...

22/02/09 13:00
«Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός»
Πέντε εθνικούς στόχους για τη χώρα παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου

ΑΠΕ
Η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη όσο ποτέ, τόνισε ο Γ.Παπανδρέου
Αθήνα

Μήνυμα αισιοδοξίας, ότι οι Έλληνες μπορούν να είναι αισιόδοξοι ακόμα και στο μέσον μίας μεγάλης κρίσης, αρκεί να υπάρξει αλλαγή πολιτικής με επίκεντρο τις αξίες και τον άνθρωπο, απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσιάζοντας τους πέντε εθνικούς στόχους που προτάσσει το ΠΑΣΟΚ για τη χώρα.

συνέχεια στα "ΝΕΑ":
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=988964

κάπως έτσι να ανεβάζεις τα σεντόνια σου γιατί θα τα διαγράφω άλλη φορά. Αυτό εδώ τυγχάνει να είναι σεντονάκι αλλά και πάλι το έχουμε εμπεδώσει ότι ο πρόεδρος έχει 5 άσσους στο μανίκι του με τους οποίους πρόκειται σε πρώτη φάση να σώσει την Ελλάδα και σε δεύτερη τον πλανήτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

πωπω λαγούς με πετραχήλια έταξε ο Γιωργάκης στους πάντες. Ας είναι καλά ο Καραμανλής που έριξε το έλλειμμα και τώρα θα χει χρήμα το ΠΑΣΟΚ για τα ρουσφέτια του. Αλλά πάντα έτσι γίνεται. Έρχεται η ΝΔ νοικοκυρέυει τον τόπο για μερικά χρόνια και ο λαός ξεχνάει απ' τα πασοκόσκυλα στα ΜΜΕ και ξαναγυρνάει στη ρεμούλα και στα ρουσφέτια.
Άντε και καλά πράσινα άλογα λαέ μου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός "έριξε το έλλειμα";
Ο Καραμανλής;
Μήπως μπορείτε -παρακαλώ- να το επαναλάβετε;
Θεέ και Κύριε τι ακούμε πρωί-πρωί.

Παπουτσάκης είπε...

Όχι στον προτατευτισμό

Μόνο η συντονισμένη δράση θα μπορέσει να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση στην έξοδο από την οικονομική κρίση, όπως αναφέρεται στο κοινό ανακοινωθέν τύπου στο οποίο κατέληξαν οι 27 ηγέτες των χωρών μελών της Ε.Ε. που συνεδρίασαν, άτυπα στις Βρυξέλλες.

Στο ανακοινωθέν τονίζεται ότι θα πρέπει να τηρηθούν πλήρως οι κανόνες του ανταγωνισμού στους κόλπους της ένωσης, με την παράλληλη βελτίωση των κανονιστικών ρυθμίσεων που αφορούν την εποπτεία των τραπεζών.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν, επίσης, να παραπέμψουν στο επόμενο Εαρινό Συμβούλιο την αξιολόγηση τόσο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανάκαμψης της οικονομίας, όσο και των εθνικών προγραμμάτων.

Ειδική αναφορά γίνεται στην αυτοκινητοβιομηχανία, με την σύσταση για ευρωπαϊκό συντονισμό των σχεδίων για την ανανέωση των στόλων των οχημάτων στα κράτη-μέλη.

Όσο για την τόνωση της απασχόλησης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπενθυμίζει την ύπαρξη του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου και του αποκαλούμενου ταμείου προσαρμογής στην παγκοσμιοποίηση, η καλύτερη αξιοποίηση των οποίων θα περιορίσει τις θέσεων εργασίας.

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επισημαίνει ακόμα την ανάγκη εξασφάλισης της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών στα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς επίσης και την ανάγκη ενίσχυσης της μακροοικονομικής σταθερότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τέλος το Συμβούλιο καλεί το Ecofin να εξετάζει επί διαρκούς βάσεως την οικονομική κατάσταση στην ΕΕ, ώστε να αναζητούνται ενδεχόμενες συγκεκριμένες δράσεις, κατά περίπτωση.

"Ελεύθερος Τύπος"

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

exastal, να διαγράφεις παρακαλώ πολύ κάθε φορά τις ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ που δημοσιεύουν στο blog, τα πιστά του όργανα.

Εμείς που πιστεύουμε στην φιλελεύθερη παράταξη δεν καταφεύγουμε σε έτοιμη μασημένη τροφή δηλ. τις ανακοινώσεις της ΝΔ, προκειμένου να εκφράσουμε τη γνώμη μας. Εχουμε μυαλό και σχολιάζουμε.

Αλλα τί περιμένεις από πασόκους που ο αρχηγός τους Τζέφρυ λέει ότι θα φέρει τα καλύτερα μυαλά για να κυβερνήσει(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ). ΄Ο,τι μυαλό κουβαλάει ο Τζέφρυ αλλο τόσο και οι οπαδοί του φέρουν.....

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος τίτλος λειτουργεί αρνητικά για τον ΓΑΠ, ειδικά για τους αναγνώστες της Κ. Μόλις είδα τον τίτλο τρόμαξα!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ νομίζω ότι εξέθεσε τον ΓΑΠ-Τζέφρυ η συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ιδιαιτέρως δε επειδή την έδωσε σε άπταιστον ελληνικήν, μια γλώσσα στην οποία έχει δίπλωμα intermediate!!!!

Επίσης, το γεγονός ότι είπε ότι θα κυβερνήσει με τα καλύτερα μυαλά, σημαίνει ότι αυτά θα είναι υποβοηθητικά του δικού του που κινείται με μαζούτ.