Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Φτωχολαγνεία και τρομοκρατία καθημερινά στα κανάλια!

Ολόκληρος ο πλανήτης βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, αν και δεν συγκρίνεται με αυτή του 28. Ειδικότερα η Ελλάδα επιβαρύνεται με την κρίση που επισώρευσε η οικονομική πολιτική των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, με επίκεντρο την περίοδο Σημίτη που επιβαρύνθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά αναμένεται να μας χτυπήσει πραγματικά η κρίση τον επόμενο Χειμώνα, αν μέχρι τότε δεν έχει ξεπεραστεί!
Η κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια έπειτα από τιτάνιες προσπάθειες κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα από 8% της περιόδου Σημίτη στο 3,5%, αν και έπρεπε να το φτάσει κάτω απ’ το 3%. Η προσπάθεια αυτή εμφανίζεται στα κανάλια των νταβατζήδων ως «αποτυχία» και ευκαιρία επίθεσης στην κυβέρνηση με παράλληλη αποενοχοποίηση του βρώμικου παρελθόντος Πασόκ. Κάθε μέρα εμφανίζουν τους Έλληνες σε απόλυτη φτώχεια και έτοιμους να εκραγούν ανά πάσα στιγμή κατά της κυβέρνησης. Μάλλον αυτό θα γίνει μόλις τελειώσουν τα αποφάγια από τους κάδους απορριμμάτων των δήμων! Αν πιστέψουμε τα κανάλια, οι Έλληνες πεινάνε, διψάνε και πεθαίνουν στους δρόμους. Υποτιμάνε την πραγματική πείνα που υπάρχει στην υποσαχάρια Αφρική και σε πολλές περιοχές του πλανήτη! Αν δεν ασχολούνται με την κατατρομοκράτηση του πολίτη μέσα από δραματοποιημένες σκηνές βίας (στις οποίες ηρωοποιούνται μερικές χιλιάδες περιφερόμενοι «αγωνιστές» της «παρδαλής επανάστασης» ) "επιβεβαιώνουν" τον Αρμαγεδώνα που έχει έρθει στην Ελλάδα και το αγνοεί ο υπόλοιπος κόσμος !
Το θέμα δεν είναι ότι πουλάει η «δυστυχία», διότι θα συμπεριφέρονταν ανάλογα επί Σημίτη, οπότε και γίνονταν λόγος μόνο για επιτυχημένες στρατηγικές και επενδύσεις μακράς πνοής….. Την εποχή που το Mega ανέφερε αραιά και που στο τέλος του δελτίου κάτι για τον Καραμανλή, αφού το συγκρότημα τον είχε «εξαφανίσει» παντελώς από την ειδησεογραφία. Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά εκφράζει και τη βαρβαρότητα των τεράστιων συμφερόντων και τη χυδαιότητα της απληστίας. Σίγουρα η στήριξη που παρέχουν στον πρόεδρο Γιώργο τα μεγάλα συμφέροντα έχει αντίκρισμα στο μέλλον και κρύβει «μυστικές» συμφωνίες που αυτή τη στιγμή αγνοούμε και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μάθουμε. Η μάσα ενώνει!
Ο πρόεδρος Γιώργος έχει τάξει στο μεγάλο κεφάλαιο γι’ αυτό έχει εξασφαλίσει τον καθημερινό κανιβαλισμό της «παρδαλής ενημέρωσης». Είναι εκπληκτικός και ο τρόπος που ανακυκλώνονται οι ειδήσεις, παραδίδοντας τη σκυτάλη της παραπληροφόρησης, το ένα κανάλι στο άλλο. Το ένα κανάλι κάνει πάσα τα σκουπίδια του στο άλλο. Για διάλλειμα πετάγονται γραφικοί τύποι(Κανελλάκης, Κακαουνάκης, Οικονομέας, Καμπουράκης, Αυτιάς και λοιποί παρδαλογράφοι) που «υπενθυμίζουν» στον θεατή τα έκτροπα του 65, τη χούντα(ο Καραμανλής ευθύνεται και γι’ αυτήν!) και την «αξέχαστη» δεξιά, από την οποία μας έσωσε ο Ανδρέας και η παρέα του. Χωματερή Πασόκ που περιμένει να έρθει η «πράσινη ανάπτυξη» για να ανθίσουν τα ανθρωποφάγα λουλούδια του «πανελλήνιου σοσιαλισμού» σε κάθε γωνιά της ελληνικής κοινωνίας. Περιμένουμε δηλαδή αυτούς που ευθύνονται για την παράνοια της ελληνικής πολιτείας (με τα βολέματα, την ευνοιοκρατία, τις πράσινες κάρτες, την εκδικητικότητα, τη διαφθορά, τη διαπλοκή) να έρθουν να μας σώσουν με την αμέριστη συμπαράσταση της εικονικής πραγματικότητας των μέσων παραπληροφόρησης. Ω τι κόσμος!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Σε συνέχεια προηγούμενου δημοσιεύματος:
Παπαγιάννης, ο παμμέγιστος δημοσιογράφος. Κλασική περίπτωση. Ο πατέρας του ήταν δεξιός και απ' ότι γνωρίζω διορισμένος σε κάποιο οργανισμό. Ο ίδιος μάλλον δεν μπόρεσε να βολευτεί κάπου.

Βρίζει ασύστολα τη Ν.Δ.
Κάνει ένα δελτίο ειδήσεων στο κανάλι του Γιομπαζολιά και έχει μαζέψει όλους τους άχρηστους και σαλιάρηδες, οι οποίοι νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι.
Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο για το υποκείμενο αυτό εκτός απ' αυτό.

Στο δικό του μπλόγκ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΣΗΕΑ.

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Ανώνυμος είπε...

Καψαμπέλης, Παπαγιάννης, Χατζηνικολάου: Οι αδελφές Παραμυθά ξανακτυπούν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤO ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:

(Προσοχή, μην την πείτε σε κανένα, είναι τόσο σοβαρή όσο και η δήλωση του Καραμανλή ότι είναι κουρασμένος από την πολιτική και σκέφτεται να φύγει).

......................
Σύμφωνα με την τελευταία μυστική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της Real-News το πασόκ παίρνει 87,6%, το Λάος παίρνει 55,3% και η ΝΔ παίρνει 3,1%, μόλις καταφέρνοντας να πάρει την τρίτη θέση.
Ο Σύριζα παίρνει 0,2% και το ΚΚΕ 0,6% και μένουν εκτός Βουλής.
Οι αναποφάσιστοι παραμένουν στο 21,5% του εκλογικού σώματος.
(Χαρακτηριστικά έρευνας: σε δείγμα 1000 ψου-ψου-ψου, ρώτα το μπάρμπα μου τον ψεύτη).

Ανώνυμος είπε...

Ειδήσεις για τα . . . σκουπίδια!

Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.

Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.

Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 40.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 25 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.

Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.

Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες της Έφης Θώδη και τις «σφοδρές επιθέσεις του βουτυρομπέ στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!

Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.

Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

Σκέτη κοροϊδία.

Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.

Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

Ανατρίχιασα!

Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική πολιτική ευθύνη.

Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ
(νάναι καλά εκεί στο Λονδίνο).

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο ηφαίστειο του πλανήτη λέγεται Γεώργιος Α. Παπανδρέου.
Είναι έτοιμο να εκραγεί και να μεταδώσει το φως, τη λάβα και τη δύναμη του στους λαούς της Γης.
Η οικουμένη με κομμένη την ανάσα περιμένει τα λευτεριά της Ελλάδας από τη χούντα της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών και τώρα και στο παρελθόν.
Ο ελληνικός λαός έχει αναλάβει την ύψιστη τποχρέωση να ελευθερώσει τον πλανήτη από την παρουσία του Καραμανλή και να μεταμορφώσει τη λαίλαπα της δεξιάς σε πανηγύρι του διεθνούς σοσιαλισμού.

Εμπρός Έλληνες
Η ώρα της λευτεριάς πλησιάζει.

Ανώνυμος είπε...

Οι γραφικοί της τηλεόρασης όμως έχουν βήμα και ως γνωστόν η βλακεία τους είναι ανίκητη. Ο συνδιασμός γραφικού-βλάκα είναι το σωστό μείγμα για να τρομοκρατούν τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι αδίστακτο και ύπουλο και λειτουργεί σαν μαφία. Γι' αυτό όποιος δημοσιογράφος σηκώσει κεφάλι καταλήγει ή άνεργος ή στο ψυγείο.
Η ΝΔ πρέπει να οργανωθεί στο επικοινωνιακό κομμάτι και να πολεμήσει το ΠΑΣΟΚ με τα ίδια του τα όπλα.

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαιτέρως ο Αυτιάς, που έφαγε ψωμί από τη Ρηγίλλης είναι ανέντιμο και ηθικά απαράδεκτο να δαγκώνει (με πρωτόγνωρη μανία, ως ευεργετημένος)το χέρι που τον τάϊσε. Λοιπόν αφού ο εν λόγω κύριος καθώς και οι άλλοι που παραθέσατε στο μπλογκ δεν έχουν προσωπικές αρχές και ηθικές αξίες τί περιμένετε; Να κάνουν σωστή δημοσιογραφία; Θυμάμαι τον αείμνηστο Τάκη Λαμπρία , μορφή στη δημοσιογραφία, ο οποίος ότι ήταν ηθικά απαράδεκτο δεν το δημοσίευε στη ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ ή στις ΕΙΚΟΝΕΣ , λέγοντας ότι υπάρχουν αρχές και σταθερές αξίες που ο πραγματικά ελεύθερος δημοσιογράφος δεν μπορεί να υπερβεί. Οποία σύγκριση! Ο Χατζηνικολάου που ο πατερας του βουλευτής της ΝΔ τον μεγάλωσε με άλλες αξίες (έχω προσωπική γνώμη), ο Αυτιάς που έφαγε ψωμί δουλεύοντας στη Ρηγίλλης, ο Τράγκας που μεταλάχθηκε σε Φράγκα και όλοι αυτή οι δραχμοφονιάδες που πουλάνε και τη μάνα τους αντί πινακίου φακής. Κάποια στιγμή όμως θα δείτε θα τους εξεμέσει το ίδιο το σύστημα που υπηρετούν. Δεν το έχουν καταλάβει: Αυτούς που υπηρετούν είναι σκάλες πιο μάγκες από αυτούς....

Αλεξάνδρα

Ανώνυμος είπε...

Ξεπουλημένα τομάρια είναι όλοι τους αυτοί οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι.
Δημοσιοκάφροι είναι!
Βουτηγμένοι μέσα στο χρήμα, τη ματαιοδοξία και τη μίζα.
Μας δηλητηριάζουν την ψυχή μας κα΄θε μέρα.
Μας τρομοκρατούν κάθε μέρα για ψύλλου πήδημα.
Μας έχουν γεμίσει ανασφάλειες και μιζέρια.
Δημοκρατία είναι να μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι μας αυτοί οι τρομολάγνοι νεκροθάφτες της πνευματικής μας ηρεμίας;
Νόμιζα ότι οι συχνότητες εκπομπής των καναλιώνείναι δημόσιο αγαθό, τί στο διάολο θα γίνει πιά με την ιδιωτική τηλεόραση;
Σκουπίδια, πραγματικά σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

Α.
Τελικά η δεξιά πολυκατοικία
είναι και πολύ μεγάλη παράγκα.
Σα τα σκυλιά τρώγεστε, βρε...
Είθε πάντα έτσι!
Αλλά όμως επειδή η πατρίδα ψυχομαχαεί
κάντε στην πάντα και βρέστε καμιά απόμερη γωνιά
και λύστε τις διαφορές σας.
------------------------------------------
Β.
Μιας και ο λόγος για «φτωχολαγνεία»,
θα ήθελα να σχολιάσω τα όσα έγιναν στην επίσκεψη Ομπάμα
στην Ελληνική Κοινότητα των ΗΠΑ,
όπου το λουλούδι της «δουλολαγνείας» άνοιξε τα πέταλά του.
Τρομερό ρεζιλίκι, ξεφτιλίκι και ελεεινότητα
να τον αποκαλέσουμε ως ένα νέο Μέγα Αλέξανδρο!
Είχαμε το πρόβλημα του σλάβου Αλέξανδρου,
τώρα θα έχουμε και έναν μαυριδερό.
Γελοιότητες που μόνο ο γραικυλισμός μας μπορεί να κατασκευάσει.
Και έσκασε στα γέλια ο κ. Μπάρακ Ομπάμα,
δηλώνοντας ότι θα το πει στην αγαπητή του σύζυγο, Μισέλ.
Και χαζογέλαγε ευτυχής (κάτω στο ακροατήριο)
ο υπουργίσκος κ. δ'Ενδιας
(βλέπετε του άρεσε πολύ η διατυπωθείσα δουλικότητα)
Ουστ ρε ζαγάρια...
------------------------------------------
Γ.
Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει η πάρα κάτω αγγλικούρα;
Την έλαβε ο φουκαράς ο Παπαθανασίου
(βοηθάτζα του αλήστου μνήμης Γ. Αλογοσκούφη)
Brussels
SE (2009) 565/2
Council recommendation with a view to bringing an end
to the situation of an excessive government deficit
------------------------------------------
Δ.
Σημερινό, του Θ. Πάγκαλου
«Πρώτη φορά βλέπω αρχηγό κόμματος
να θέλει να γίνει πρωθυπουργός
για να αράξει και να ξεκουραστεί»

Ανώνυμος είπε...

Μάρτιος 26, 2009 11:23 πμ

Υποτιμάς θανάσιμα την νοημοσύνη του Έλληνα, άν είναι βρώμικοι μιά φορά οι δημοσιογράφοι οι πολιτικοί είναι 100. Οι δημοσιογράφοι δέν ασκούν την παραμικρή εξουσία, μόνο πληροφορούν όποιον θέλει να τους ακούσει. Σε τελική ανάλυση κανένας δέν ψηφίζει αυτό που του είπε ο δημοσιογράφος, ψηφίζει το κόμμα που ψήφιζε απο παλιά εκτός και εάν έχει ατομικό συμφέρον απο κανένα άλλο. Οι δημοσιογράφοι καταγράφουν πάντα την πραγματικότητα την οποία ποτέ δέν διαψεύδει κανένας μεγάλος πολιτικός απο τα δύο μεγάλα κόμματα. Όποιος δημοσιογράφος παραπληροφορεί αποβάλλεται γι'αυτό όλοι προσπαθούν οι ειδήσεις τους να είναι πάντα όσο το δυνατό περισσότερο αληθινές και έγκυρες.

Ανώνυμος είπε...

Οι τελευταίοι δύο ανώνυμοι καλά θα κάνουν να σκεπάζονται όταν κοιμούνται το μεσημέρι.
Σηκώνονται με δέκατα που είναι ύπουλα γι' αυτό παραληρούν τέτοια ώρα.
Ειδικά ο 4:05 πρέπει να έχει μέρες να πάρει και τα χάπια που του είχε δώσει ο γιατρός για την αντιμετώπιση του συνδρόμου στέρησης της εξουσίας από το ποίο πάσχει πέντε χρόνια τώρα.
Επίσης, δεν ξέρω πόσα οικονομικά νομίζεις ότι σκαμπάζεις, χαζούλι παιδάκι 4:05, αλλά εάν είχες έστω και στοιχειώδη γνώση του αντικειμένου θα ήξερες ότι το υπερβάλλον έλλειμμα αφορά πιά όλες σχεδόν τις χώρες της ευρωζώνης και δεύτερο, ήδη ο Αλογοσκούφης (ο πιό ηθικά αδικημένος υπουργός οικονομίας που πέρασε ποτέ από αυτή τη χώρα) είχε καταφέρει να μειώσει από το 8% που το βρήκε στο 3%.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΑΚΙ
στην "παντα"
για να περάσει Η Ελλάδα
Πάτρε όλους τους ανθούς
της Κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Δεξιάς,
πάρτε Κωστάκι και Καρατζαφέρη,
βρεστε καμιά βουνοκορφή
και εκεί λύστε τις διαφορές σας.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μή δουλευόμαστε τώρα έχει αποδειχτεί οτι η συντριπτική πλειοψηφία των bloggers ιδιοκτήτες και χρήστες προέρχονται απο την δημοσιογραφία. Οι περισσότεροι ανωτέρω ανώνυμοι φίλοι που εκφράζονται με σκληρότερα λόγια για τους δημοσιογράφους ας μήν αυτοπυροβολούνται γιατί δημοσιογράφοι είναι και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Τί μου θύμησες πάλι 7:17.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
Φοβάμαι ότι υπονοεί να περάσει και αυτός αγκαλίτσα με την Ελλάδα, άν κατάλαβα καλά, κατά προτίμηση πάνω στο ποδήλατο.
Δηλαδή, εάν την ώρα που πάνε μαζί βολτίτσα, το παιντί μπερδέψει τα πετάλια τί κάνουμε;
Τί φταίει το κορίτσι που ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη;
Να σπάσουμε τα μούτρα μας μόνο και μόνο επειδή το αμερικανάκι θέλει γκόμενα;
Είμαστε για τέτοια;
Αγοράκι, πές στη μανούλα να σου μάθει πρώτα ποδήλατο και το ξανασυζητάμε.

Ανώνυμος είπε...

Stelios ο ένας πέφτει από το ποδήλατο κάνοντας μαγκιές εν πορεία, ενώ ο άλλος πέφτει απλά πατώντας στη γη ενώ προσπαθεί να σουτάρει. (Ζήτημα DNA). Όπως και να ‘χει δεν κοιτάει τα χάλια του, το ποδόσφαιρο τον μάρανε. Εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να τον παραμυθιάσει ο Γιώργος και να τον πάρει μαζί για ποδηλασία. Σήμερα δεν θα ήταν απλά κουρασμένος , αλλά υπερκοπωμένος και η Ελλάδα ευτυχέστερη.

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο άν το ποδήλατο είναι το μοναδικό επιχείρημα σας για να μας πείσετε οτι δέν μπορείτε να κυβερνήσει τί να πώ γίνεστε πολύ γελοίοι, εγώ τους Πασόκους ποτέ δέν έχω ακούσει όταν ο αρχηγός σου ήταν στην αντιπολίτευση να τον βρίζουν έτσι για το στραπάτσο που είχε φάει όταν πήγε να παίξει ποδόσφαιρο.
Σάν πρωθυπουργός αποδείχθηκε οτι όπως δέν μπορεί ούτε κλωτσιά να βαρέσει παίζοντας ποδόσφαιρο, ούτε κλωτσιά δέν μπορεί να ρίξει χωρίς να στραπατσαριστεί και σάν πρωθυπουργός.