Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

βρήκε το "Google Ocean" την Ατλαντίδα;


Εκπληκτικής συμμετρίας «κατασκευές», απίθανο να πρόκειται για τυχαία παιχνίδια της δορυφορικής λήψης ή των σόναρς, ανακάλυψε το google ocean στον Ατλαντικό, έξω από το Γιβραλτάρ!
Το Google Ocean είναι μια προέκταση του Google Earth και επιτρέπει στους χρήστες του να εξερευνήσουν εικονικά το δάπεδο του βυθού της θάλασσας. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή χιλιάδων αποτυπώσεων υποβρύχιων landscapes.
Το δίκτυο των criss cross -σταυρωτών γραμμών βρίσκεται σε απόσταση περίπου 620 μιλίων από τις ακτές της βορειοδυτικής Αφρικής κοντά στις Κανάριες νήσους. Τα τέλεια ορθογώνια – έχουν το μέγεθος της Ουαλίας μοιάζουν με "εναέριο χάρτη" υποβρύχιας πόλης. Η υποβρύχια εικόνα βρίσκεται στις συντεταγμένες 31.15; 15.53N 24.15; 30.53W. Το εκπληκτικό είναι ότι το ανεξήγητο πλέγμα τυγχάνει να βρίσκεται επί ενός από τους πλέον πιθανούς τόπους του θρυλικού νησιού της Ατλαντίδας, το οποίο περιγράφηκε από τον Πλάτωνα. Η Google έπειτα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε ερμήνευσε τις γραμμές ως αποτέλεσμα του αντικατοπτρισμού της πορείας των πλοίων που συγκέντρωναν δεδομένα με σόναρ για τον πυθμένα της περιοχής. Κάποιοι επίσης κατηγορούν την Google ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μυστικό δορυφορικό πρόγραμμα έρευνας πάνω στις πιθανολογούμενες θέσεις της Ατλαντίδας! ¨Google Ocean: Atlantis 'found off Africa' turns out to be boat mapping lines

Δεν υπάρχουν σχόλια: