Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

«Άγιος Γιώργης Παπανδρέου»:την ακούσαμε και σήμερα από τα ράδια!

Αυτός είναι πρωθυπουργός!
Κλαίει δίπλα στον αγρότη, τον εργάτη και κάθε αδικημένο!
Αυτός είναι «ο άνθρωπός μας».
Από το λαό, με το λαό, για το λαό!
Αυτός θα μας κυβερνήσει από τα μπλόκα. Κυβέρνηση του μπλόκου θάχουμε και όχι από μαρμάρινα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας.
Με μια δέσμευση όμως. Πρώτο μέλημα των «100 πρώτων ημερών» θα είναι η διαταγή να αφαιρεθούν από τα δακρυγόνα οι χημικές ουσίες που προκαλούν αλλεργία στον πρόεδρο . Το εφέ των δακρυγόνων θα παραμείνει μια και τονίζει τον αρχηγικό χαρακτήρα του Γιώργη. Αν και τον ενοχλεί τα μέγιστα ο καπνός εν γένει. Πριν πάει σε διαδήλωση, ρωτά αν καπνίζουν!
Έχει βέβαια και μια αλλεργία στον αγρότη και τον εργάτη αφού δεν ταιριάζουν στα ατσαλάκωτα κουστούμια του και τις κολλαριστές καπαρντίνες. Ούτε ξέρουν από γκάτζετ. Δεν έχουν ούτε μπλάκμπερι, οι καημένοι! Αυτοί μόνο φωνάζουν. Πως μπορούν και ζουν χωρίς πολιτισμό, τεχνολογία και αστική ευγένεια; Του χαλάνε και το ίματζ. Γι΄αυτό ζητά γκροπλάν πάνω του, όταν βρίσκονται κοντά του, αγράμματοι και διακονιάρηδες.
Προς το παρόν βέβαια, οι σύμβουλοί του, βρίσκονται στο στάδιο πρωτοβουλιών για την απαγόρευση του ανθρακικού από τις πορτοκαλάδες, που προκαλεί global warming και σε αυτόν προσωπικά μετεωρισμό και διάφορες αδιευκρίνιστες αλλεργίες!
[η μνήμη του θα τιμάται με αργίες, λιτανείες και νηστείες, κάθε 3 του Φλεβάρη, "τη μέρα που δάκρυσε ο Γιώργης". Στο Ηράκλειο θα ακολουθεί εμποροπανήγυρις και λοιπές εκδηλώσεις λατρείας γύρω από τη θαυματουργή εικόνα του προέδρου, η οποία δακρύζει κάθε 2 ώρες. Νομάρχες και Δήμαρχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός!]

12 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Μόνο ο... καλός Θεούλης μπορεί να εξηγήσει την εικόνα που αντικρίσαμε όλοι μας χθες: Ο Γιώργος Παπανδρέου να κλαίει με αναφιλητά εξαιτίας των δακρυγόνων στο λιμάνι του Πειραιά. Και όλοι όσοι βρίσκονταν γύρω του να είναι μια χαρά! Ξεχάσαμε, έκλαιγε επίσης με αναφιλητά ο Γιάννης Μίχας, όχι με την ιδιότητα του Νομάρχη Πειραιά, αλλά με εκείνη του αναπληρωτή Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. Αναπληρωτή του Goody's Ραγκούση, ο οποίος την πάτησε, και κάρφωσε όλο το σκηνικό: Ούτε εκείνος έκλεγε. Τι συνέβη λοιπόν; Παρακολουθήσαμε μια κακοστημένη θεατρική παράσταση, ή συνέβη κάτι άλλο; Μάλλον, λίγο από όλα. Είπαν του Γιώργου να συμπεριφέρεται λες και προσγειώθηκε στο πρόσωπό του καθαρισμένο κρεμμύδι, και εκείνος το παράκανε. Απ' την άλλη, είναι ευγενής και ευσυγκίνητος άνθρωπος, θυμήθηκε ότι θα γίνει Πρωθυπουργός και... δεν το άντεξε. Όσο για τον Μίχα, εκείνος το έχει έμφυτο. Ενώ ο Ραγκούσης, διατήρησε τη σοβαρότητά του, επειδή κάποιος από τους αγρότες είχε συγγενείς στην Πάρο, οι οποίοι είχαν πάθει δηλητηρίαση από... cheeseburger.
παραπολιτικά.gr
http://parapolitika.gr/

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και τα δύο πραξικοπηματάκια που οργάνωσε και πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ το ένα του "Δεκέμβρη" και το άλλο τώρα με τους αγρότες και λεφτά της Νομαρχίας πήγαν στράφι. Γελάει ο κόσμος.
Ο Πρόεδρος μόνο για διαφήμιση της Softex κάνει με τα κλάμματα που έβαλε.

Ανώνυμος είπε...

Το τίμημα δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, δεν θα κάνει ιδιαίτερη διαφορά στα οικονομικά της χώρας εάν πάρουμε 10-20 εκατομμύρια παραπάνω.
Αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει η ατέλειωτη αιμορραγία.
Με το σημερινό καθεστώς το άλογο δεν τραβάει.
Όσοι είναι στην πιάτσα ξέρουν πολύ καλά ότι το σχέδιο Χατζηδάκη είναι καλό, τουλάχιστον φαίνεται να είναι η μοναδική λύση, παρόλο που είναι εξαιρετικά ακριβή για το δημόσιο.
Δεν μπόρεσε να προχωρήσει τώρα λόγω του ότι πρώτο δεν κυκλοφορεί πολύ χρήμα στις αγορές (λόγω τρομερών ζημιών που έχουν υποστεί το τελευταίο εξάμηνο οι επενδυτικές και οι αεροπορικές εταιρίες) αλλά και όσοι έχουν ακόμη ρευστό το φυλάνε σαν τα μάτια τους για ακόμη καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες στο προσεχές μέλλον (όλοι οι σοβαροί αναλυτές ξέρουν ότι η κατάσταση θα χειροτερεύσει).
Καλό επίσης θα ήταν να σκεφθούμε και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
Εάν η Ε.Ε. επιμείνει να μην αφήσει το Έλληνικό κράτος να επιδοτήσει την εταιρία πάμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για λουκέτο.
Να το ξαναπώ, λουκέτο!
Έτσι όχι μόνο θα μείνει χωρίς ανταγωνισμό η Aegean (τα ναύλα θα αυξηθούν για τους καταναλωτές) αλλά και θα πεινάσουν χιλιάδες οικογένειες.
ΟΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ.
Να είμαστε ρεαλιστές και να μην αφορίζουμε τις προσπάθειες του Χατζηδάκη, ξέρει καλά το θέμα αλλά η συγκυρία είναι η χειρότερη δυνατή.
Ας τον αφήσουμε να βρεί μιά λύση στο θέμα, ακόμη και αν δεν μας ευχαριστεί όλους η λύση αυτή.
Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ.
Από τότε που πήγε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε δει να σκουπίζει σε συνέδριο, να κλαίει με φόντο τα καμένα δέντρα της Ηλείας και πρόσφατα να ... κλαίει στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εθεάθη επίσης να δακρύζει στα γραφεία του κόμματος, μετά από μακρόσυρτη και οσμίζουσα κλανιά του Ευάγγελου Βενιζέλου".

Από τον dr.seeng

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ.
Από τότε που πήγε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε δει να σκουπίζει σε συνέδριο, να κλαίει με φόντο τα καμένα δέντρα της Ηλείας και πρόσφατα να ... κλαίει στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εθεάθη επίσης να δακρύζει στα γραφεία του κόμματος, μετά από μακρόσυρτη και οσμίζουσα κλανιά του Ευάγγελου Βενιζέλου".

Από τον dr.seeng

---------------------------

Άν ο Γιώργος έκλαιγε με φόντο τα καμένα δέντρα της Ηλείας κάποιος άλλος ο Κώστας άφησε ελεύθερα τους εμπρηστές πέρσυ το καλοκαίρι να κάψουν ολόκληρη την Πελοπόννησο.
Άν ο Γιώργος έκλαιγε μαζί με τους διαδηλωτές κάποιος άλλος ο Κώστας έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να ρίξουν μέχρι και πυρηνικά στους διαδηλωτές.
Γκέ γκέ?? Γκέ γκέ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να δώ τα μούτρα σας όταν τον δείτε πρωθυπουργό, θα γίνει οπωσδήποτε όσο και άν τον καταριέστε.
Ετοιμαστείτε να μαζέψτε τα μπογαλάκια σας να φύγετε απο την Ελλάδα άν δέν σας αρέσει, η Ελλάδα δέν είναι τσιφλίκι του Καραμανλή σας.

Ανώνυμος είπε...

Η συνέντευξη τύπου του Γιωργάκη πρέπει να ήταν η πιό βαρετή συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή.
Ο μονότονος ρυθμός της ομιλίας του αλλά και ο αργός τρόπος που σκέπτεται και εκφράζεται είναι μοναδικοί.
Εάν σε αυτά προσθέσει κανείς και το ότι:
Πρώτο, ποτέ δεν απαντά συγκεκριμένα σε οποιαδήποτε ερώτηση (απλώνει το τραχανά) και
δεύτερο ότι πηδάει συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο (μάλλον μπερδεύονται οι άτιμες οι σκέψεις)
έχουμε το ιδεώδες νανούρισμα.
Θα μου πείς έτσι και αλλιώς παραμύθια για μικρά παιδιά διηγείται, οπότε όλα καλά.
Έτσι είναι τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες, τάχουν αυτά.
Αααα, καληνύχτα…..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΗΓΕΤΗ (ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ;

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΜΙΚΡΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΄Η ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ;

Γι΄αυτό λοιπόν πρέπει όλοι να θυμώνουμε όχι με το Γιωργάκη, που άγεται και φέρεται, αλλά με την κουστωδία που το ξεσκονίζει το καθυστερημένο για να το κάνει πρωθυπουργό (οψέποτε)και ουσιαστικά αυτή η junta ανθρώπων να μας κυβερνάει και να τρώει.....
Γι΄αυτό μην καταφέρεσθε εναντίον του ΓΑΠ. Να καταφέρεσθε εναντίον εκείνης της ποντικομαμής από την Πάρο και της άλλης από την Κοζανη, καθώς και εναντίον του τεράστιου Χρυσοχοϊδη που προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει με την τρομοκρατία usa origin. Επίσης, εναντίον του φοιτητή του Λαλιώτη, Καρχιμάκη και της αλεπούς Διαμαντοπούλου που κάνει μια χαψιά την ανυποψίαστη κότα Κατσέλη....

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλοι εσείς που έχετε για μεγάλο ηγέτη τον Καραμανλή τόσα χρόνια δέν έχετε καταλάβει οτι έχετε θεοποιήσει έναν ηλίθιο? Παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες του είναι ο μοναδικός που ποτέ δέν κοιτάζει μπροστά, πάντα κοιτάζει κάτω στο χαρτί με τα γραπτά του Ρουσσόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εσύ δεν ξέρεις και σε ποιά χρονική στιγμή βρίσκεσαι...Πού είναι τώρα ο Ρουσόπουλος;......

Ανώνυμος είπε...

Πού λέει ο λόγος ρε φίλε 10ολόκληρα χρόνια απο το 2000 ήταν ο Ρουσόπουλος, τώρα είναι ο Αντώναρος, ο Αγγέλου, ο Σουφλιάς μόνο δικά του δέν είναι.

stefanos είπε...

Είχα κάμποσες μέρες
να επισκεφθώ αυτή τη γειτονία…
χμμμμμ…
Τελικά τίποτα δεν αλλάζει...
Ούτε στη χώρα, ούτε στο exastal blog...
Τα ίδια και τα ίδια...
Οπαδοί-χούλιγκαν και όχι πολίτες...
Ένα μόνο θα πω:
ίσως ο κ. Παπανδρέου
δεν είναι η τεράστια πολιτική προσωπικότητα,
όμως σίγουρα δεν είναι αλήτης
να μετέρχεται αχ-βαχ, δάκρυα
και λοιπά ξεφτιλίκια...
Η ελληνική κοινωνία
του το αναγνωρίζει αυτό,
καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις
μακράν προηγείται του κ. Κ.Κ.
στα ανθρώπινα προτερήματα
και στα ηθικά χαρακτηριστικά…
Όσο για τα πραγματικά γεγονότα,
απλά σας παραπέμπω
στα αποκαλυπτικά videos
που προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1
(ώρα βραδινών ειδήσεων με τον κ. Ευαγγελάτο)...
Εκκωφαντικά τα όσα έγιναν...
Εξόφθαλμη και η πολιτική ευθύνη
Κυβέρνησης και Αστυνομίας…
Μα πόσο πιο θλιβερή
η απουσία της όποιας συγνώμης…
(είτε σεμνής…
είτε ταπεινής…)…

Στέφανος