Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

«Πρωτοφανούς σκληρότητας απόφαση για Πελέκη!»

Από το realpress-gr:
«Είναι απορίας άξιο το γεγονός άτι παραπέμπεται με το ερώτημα της οριστικής παύσης, η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη στο Πενταμελές πειθαρχικό Εφετείο. Παρόμοια απόφαση, όπως χαρακτηριστικά σημείωναν μέλη του Συμβολαιογραφικού συλλόγου, δεν είχε εκδοθεί ούτε για τους συμβολαιογράφους της γνωστής «εταιρείας δολοφόνων», ενώ με παύση δεν έχει καταδικαστεί Συμβολαιογράφος ούτε την εποχή της Χούντας !!!
Τη βδομάδα που μπαίνει αναμένεται να συνεδριάσει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος και να τοποθετηθεί αρνητικά στην απόφαση αυτή.
Η κ. Πελέκη δικάστηκε από Τριμελές Πειθαρχικό Δικαστήριο για δίωξη σε βάρος της αναφορικά με τη συμμετοχή της σε δύο εταιρείες ΕΠΕ και τη σύνταξη συμβολαίων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου.»

Δεξί Εξτρέμ: Η παραπομπή της αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία και η ίδια κατέθεσε ότι τα επίμαχα συμβόλαια συντάχθηκαν βάσει του νομοθετικού πλαισίου που είχε οριστεί με αποφάσεις της νυν αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης, ενώ σημείωσε ότι δεν έλαβε χρηματική αμοιβή. Υποστήριξε τέλος ότι η εμπλοκή της σε αυτή την υπόθεση στηρίζεται αποκλειστικά στην εμπλοκή συγγενικών της προσώπων και στο γεγονός ότι είναι σύζυγος γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού.
Οι ΠΑΣΟΚοι κατάφεραν και έστειλαν τη Ζαχαρέα στο σπίτι της και εξυγιάνθηκαν τα ΜΜΕ... θέλουν να στείλουν και την Πελέκη για να εξυγιανθεί και ο χώρος των συμβολαιογράφων... κατά τ' άλλα εμείς καμαρώνουμε τον Λαλιώτη, τον Παπαντωνίου, τη Βασούλα, τον Κυριακού και τον Κοντομηνά... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...... ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: