Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Η Κυβέρνηση σκηνοθέτησε την απόδραση Παλαιοκώστα!

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία. Η θεαματική απόδραση Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού, είναι ένα υποχθόνιο σχέδιο της Κυβέρνησης.
Μην στέκεστε στις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αυτά δεν μετράνε. Μετρούσαν ενδεχομένως σε άλλες εποχές.
Σήμερα, στην εποχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, μετρούν τα αποτελέσματα. Και πιο συγκεκριμένα, τα εκατομμύρια ευρώ.
Μετά την απόδραση, η Κυβέρνηση βρήκε το πάτημα να διερευνήσει το πόθεν έσχες των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Αυτό ήταν εξαρχής το ζητούμενο: Θησαυρός θα βρεθεί στις φορολογικές δηλώσεις τους. Σκεφτείτε πόσες φορές έχουν αποδράσει ο Παλαιοκώστας, ο αδερφός του, ο Στεφανάκος και τόσοι άλλοι που δεν τους γνωρίζουμε. Εκατομμυριούχοι (σε ευρώ) θα έχουν γίνει εκείνοι που... τους άνοιγαν την πόρτα.
Δεσμεύοντας λοιπόν την περιουσία τους, η Κυβέρνηση καταφέρνει να περιορίσει το έλλειμμα κάτω από το 3%, όπως ζητάει η Ευρώπη, χωρίς να ανοίξει μύτη .......

3 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Να συλληφθούν και οι μετεωρολόγοι

Είμαστε σίγουροι ότι στους συνεργούς της απόδρασης του Βασίλη Παλαιοκώστα δεν περιλαμβάνονται και οι μετεωρολόγοι; Όσοι λένε τον καιρό στα κανάλια, με χάρη και τσαχπινιά; Για σκεφτείτε το. Το μέρος στο οποίο προσγειώθηκε το ελικόπτερο της μεγάλης απόδρασης, δεν ήταν χθες προσβάσιμο, καθώς η περιοχή είχε γίνει κατάλευκη από τη σφοδρή χιονόπτωση. Η οποία ξεκίνησε λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης απόδρασης. Συμπέρασμα: Ο Παλαιοκώστας είχε ανοικτή γραμμή με κάποιον μετεωρολόγο, ο οποίος τον ενημέρωνε για το πότε θα άρχιζε να χιονίζει. Γι' αυτό βιαζόταν να ανέβει την ανεμόσκαλα. Αν μας ζητούσαν να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας πάντως, θα λέγαμε ότι εκείνος με τον οποίο μιλούσε είναι ο Τάσος Αρνιακός. Η... μορφή που λέει τον καιρό στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1», διαδεχόμενος τον Σπύρο Λινάρδο.
http://parapolitika.gr/node/3663

Παπουτσάκης είπε...

Λύση είναι το ελικόπτερο

Αδίκως σπάνε το κεφάλι τους οι συγκοινωνιολόγοι, για να μας πείσουν κατά πόσο το Μετρό είναι αποτελεσματικότερη παρέμβαση για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος του λεκανοπεδίου της Αττικής, σε σχέση με την επένδυση σε νέους αυτοκινητόδρομους, όπως την επέκταση της Αττικής Οδού. Η εικόνα είναι πολύ πρόσφατη, και το μήνυμά της εκκωφαντικό. Καταγράφηκε στο ασυνείδητο κάθε πολίτη: Το ελικόπτερο είναι η λύση. Αν μάλιστα αναλάβει ο ίδιος ο Παλαιοκώστας να φέρει εις πέρας το συγκεκριμένο project, η επιτυχία της έκβασής του είναι κάτι παραπάνω από βεβαία.

http://parapolitika.gr/node/3663

Παπουτσάκης είπε...

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποτιμά ορισμένες φορές τον εαυτό του. Και μαζί, τη νοημοσύνη όλων μας. Είναι δυνατόν να προτείνει δημοσίως στον Γιώργο Παπανδρέου να δώσει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στον Κώστα Σημίτη, ενόψει της τελικής προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ να επανέλθει στην εξουσία; Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει το... τετραπέρατο σχέδιο του προέδρου του; Ο Σημίτης έχει ρόλο. Εδώ και πολύ καιρό. Του τον έδωσε ο Γιώργος, με δεξιοτεχνικό τρόπο. Ο Σημίτης είναι ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ! Και όπως συνέβη και με τον Επίτιμο στη Νέα Δημοκρατία, που με τη γκρίνια και τις δημόσιες τοποθετήσεις του λειτούργησε εξ αντανακλάσεως υπέρ του προφίλ του Κώστα Καραμανλή, μάλλον και ο Σημίτης θα καταφέρει να κάνει τον Γιώργο πρωθυπουργό. Αυτός είναι ο ρόλος του. Ο δυσκολότερος και πιο απαιτητικός ρόλος της ζωής του. Περισσότερο δύσκολος και από τότε που έβαζε γκαζάκια στη χούντα. Ή από τότε που αναγκαζόταν να κρύβει το χαμόγελό του, στην κηδεία του Ανδρέα. Και μην σπεύσετε να υποστηρίξετε κακοπροαίρετα ότι χαιρόταν. Γενέθλια είχε ο άνθρωπος. Ημερολογιακά και πολιτικά!

http://parapolitika.gr/node/3663