Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

πάρτι 250.000 δολαρίων για τον Μουγκάμπε!

Τώρα που είναι και πάλι της μόδας τα πάρτι και τα "μυστικά δείπνα" για να παίρνουν ιδέες οι δικοί μας "σοσιαλιστές" ας δούμε τι κατεβάζει η κουρούπα των party animals της Ζιμπάμπουε!
Tην ώρα που η Ζιμπάμπουε πλήττεται από χολέρα και φτώχεια οι υποστηρικτές του προέδρου της χώρας Robert Gabriel Mugabe γιόρτασαν τα 85α γενέθλια του, με ένα πάρτι αξίας 250.000 δολαρίων.

Ο εορτασμός των γενεθλίων καθυστέρησε μια εβδομάδα – τα γενέθλια ήταν στις 21 Φεβρουαρίου – καθώς οι υποστηρικτές του πρόεδρου και του ZANU-PF (πολιτικού σκέλους του Zimbabwe African National Liberation Army (ZANLA)) συγκέντρωναν τα απαραίτητα χρήματα.

Το μενού, σύμφωνα με πληροφορίες, περιελάμβανε σαμπάνια, κονιάκ, αστακό, χαβιάρι και πάπια. Οι δικοί μας λυπούνται τις πάπιες και προτιμούν φρέσκα ψαράκια, συνοδευόμενα από πράσινες σαλάτες που ταιριάζουν περισσότερο στο πράσινο ταπεραμέντο της κρατικοδίαιτης αρπαχτής!
Υπενθυμίζεται ότι η επιδημία χολέρας που χτύπησε τη χώρα, προκάλεσε το θάνατο 4.000 ανθρώπων ενώ σύμφωνα με τα Ηνωμένα Εθνη πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι χρειάζονται επειγόντως τρόφιμα.
Στο έλεος της χολέρας η Ζιμπάμπουε

Δεν υπάρχουν σχόλια: