Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ο Παπανδρέου μοιράζει τα πακέτα…… ήδη «έφαγε» με 12 "καρχαρίες"!!!

Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Εurobank κ. Ν.Καραμούζη σε συνεργασία με τον Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Ι.Ραγκούση επελέγη "πακέτο" 12 εκπροσώπων της επιχειρηματικής τάξης για ένα συμμετοχικό διάλογο με τον ίδιο τον πρόεδρο. Ως γνωστόν η "δημοκρατία" του Πασόκ και η "συμμετοχικότητα" ξεκινάνε πάντα ελιτίστικα και από ψηλά. Ό,τι μείνει πάει προς τα κάτω και βαφτίζεται "νίκη της φωνής του λαού"!
Ο ίδιος ο πρόεδρος Γιώργος εποπτεύει όλα τα «μυστικά δείπνα» και προσθέτει ή διαγράφει ονόματα από τις υποψήφιες λίστες! Το ραντεβού δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο.
Στις λίστες Πασόκ συμπεριλαμβάνονται , αεροπλάνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καράβια,
τσιμέντα, απορρυπαντικά, κέτσαπ, σκούπες, σουπερμάρκετ, τροφές για κατοικίδια, τομάτες, τυριά, οδοντόπαστες κ.ά., Ολόκληρη η ελληνική οικονομία στο πιάτο του Γιώργου, ο οποίος προσχηματικά θέτει ως προϋπόθεση οι ""εκλεκτοί" να μην κρέμονται από το βυζί του κράτους! Όλοι όμως ζητούν ο "μεσσίας" Γιώργος «να κάμει κάτι» φυσικά ο καθένας για την πάρτη του και το φάκτορι που εκπροσωπεί....
Σύμφωνα με τους διοργανωτές
του top secret meeting, η συνάντηση ήταν επιτυχής ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες «εκ των έσω» το φαγοπότι «άρχισε» με "σοσιαλιστικό" ψάρι και σαλάτες, αφού τα φιλέτα είναι για τους καπιταλιστές και ο πρόεδρος επιβάλλει παντού κανόνες πράσινης "διατροφής" και πράσινης "ανάπτυξης"!!!

Το πάρτι άρχισε!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου "εξασφαλίζει" πολλά εκατομμύρια ευρώ σε μυστικά δείπνα με εργολάβους, βιομήχανους, καναλάρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες.

Γεμίζουν τα ταμεία του Πασόκ με καθαρό και ύποπτο χρήμα σε μυστικές συνεστιάσεις..... Ο Τζέφρυ δίνει την ευκαιρία σε νταβατζήδες και μεγαλοεπιχειρηματίες να καθαρίσουν τις επιχειρήσεις τους με τυχόν βρώμικο χρήμα που έχει μπουκάρει στα ταμεία τους. Με απλό και ευφυή τρόπο. Να το ρίξουν στα μαύρα ταμεία του κόμματος και να ησυχάσουν και οι ίδιοι. Αποεμπλέκονται με τον τρόπο αυτό από τυχόν δικαστικές περιπέτειες και το κόμμα βοηθούν να γεμίσει τα ταμεία πάλι μια και ψιλοάδειασαν από τις επιχορηγήσεις της Siemens και τα νέα κτήρια της Ιπποκράτους.
Οι πρώτοι που ενέδωσαν στο προσκλητήριο σάλπισμα είναι οι παρακάτω:
Στο πάρτι της Εκάλης που διοργάνωσε ατύπως η Eurobank και επίσημα ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Νίκος Καραμούζης συμμετείχαν ο Μάνος Βασιλάκης της Aegean, αλλά και ο Ευάγγελος Σπανός, πρόεδρος της Βιοϊατρικής. Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ και ιδιοκτήτης της τσιμεντοβιομηχανίας Τιτάν. Ο Πάνος Λασκαρίδης ( ο αδελφός του Θάνος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί) μεγαλομέτοχος στη « Μεγάλη Βρετανία» και εφοπλιστής, πρώην ιδιοκτήτης του Καζίνου, - ως συνεργάτης του εργάζεται ο Νίκος Παπανδρέου, συγγραφέας και αδελφός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.Το κομματικό παρόν έδωσαν επίσης ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος της Vivardia, αλλά και ο Μάκης Σκλαβενίτης, με τα ομώνυμα σούπερ μάρκετ και ο Αριστείδης Μπελές, με τα ιχθυοτροφεία « Νηρέας».Δεν θα μπορούσε να λείψει από το φαγοπότι ο ιδιοκτήτης της ΜΕΤΚΑ Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Σπύρος Διβάνης με τα γνωστά ξενοδοχεία, ο Άγγελος Πλακόπιτας της Clobal Finance ( εταιρείας πληροφορικής), ο Γιώργος Γεράρδος, της εταιρείας « Πλαίσιο» (χρηματοδοτεί σενάρια συγκυβέρνησης με Τσίπρα) και ο Σάκης Καλλιντζάλης της Ελληνικής Τεχνοδομικής.Καθόλου άσχημη συγκομιδή για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που καθώς βρίσκεται μια ανάσα προ της εξουσίας « ξεχνάει» τα περί « διαπλοκής» και οργανώνει σε όλα τα επίπεδα τις σχέσεις του με την επιχειρηματική τάξη. Το τραπέζι στο σπίτι του επιφανούς στελέχους του Λάτση, άλλωστε, δεν ήταν το πρώτο που είχε οργανωθεί και, προφανώς, δεν θα είναι και το τελευταίο.

Ανώνυμος είπε...

Το παν είναι να θέλει ο Θεός για να γίνει το παιντί της ιεχωβούς πρωθυπουργός και δεν πανε να λένε όλοι αυτοί οι τύποι...Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού, κύριοι...