Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Ο Γιώργος, ο Τράγκας, ο Φράγκας, ο Μάγκας ……

Ο Γιώργος ο Τράγκας ηδονίζεται με τις φωτιές στους δρόμους, πράγμα που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση διότι όλοι ήξεραν ότι τον ευχαριστεί μόνο το παραδάκι. Άρα οι φωτιές συνδέονται με την τσέπη του! Πριν βγει στην οθόνη ζητά από την μακιγιέρ να γράψει με σινική μελάνη στο κούτελό του: «ρίξτε χρήμα». Να βλέπουν την ταμπέλα μόνο οι «έχοντες και κατέχοντες» τα μυστικά βίτσια της διαφθοράς. Το ρευστό εξάλλου είναι πράγμα που σαλεύει και δεν αφορά το λαό. Είναι υπόθεση της διαπλοκής που κανένας δεν ακουμπά αυτές τις μέρες ως μια από τις βασικές αιτίες της δυσαρέσκειας των πολιτών ενάντια στην πολιτική και τους πολιτικούς…..

Ο Γιώργος ο Τράγκας είναι γνωστό ότι είναι ένας μικρός μεγαλοεκδότης που πασχίζει να γίνει νταβατζής. Ατύχησε όμως γιατί τα κανάλια του δεν βλέπονται και τις εφημερίδες του τις διαβάζουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του περισσότερο από οίκτο παρά από ενδιαφέρον. Τον λυπούνται! Δεν του βγαίνει με τίποτα το νταβατζιλίκι και γι’ αυτό "πιάνει στον αέρα" τα μηνύματα της κοινωνίας. Το παίζει συναισθηματικός και γι' αυτό είναι ευάλωτος. Δεν έχει ωριμάσει μέσα του ένας άπληστος Μπόμπολας ή ένας αδίστακτος Θέμος. Είναι αυτός π.χ. πού έπιασε πρώτος το μήνυμα της "κοινωνικής εξέγερσης" που έχει τις ρίζες του στο Βατοπαίδι. Θα μας μουρλάνει τελείως με τις μπαρούφες του γιατί κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Τράγκα ότι 99% των αγανακτισμένων μαθητών δεν έχει ιδέα για το Βατοπαίδι και ούτε καν ξέρει που είναι και ούτε ενδιαφέρεται για το τι γίνεται εκεί πέρα. Το 99% των μαθητών χέστηκε για το Βατοπαίδι! Αυτοί δεν ξέρουν τι έγινε στη μάχη των Πλαταιών ή της Τριπολιτσάς και το Βατοπαίδι του Τράγκα τους μάρανε! Αν τους ρωτήσεις για τα σκάνδαλα το μόνο που θα κάμουν είναι να βρίσουν τα λαμόγια και τους εργολάβους της καναλαρχίας και πρώτους πρώτους τον Τράγκα και τον Μπόμπολα. Αν τους ρωτήσεις όμως για το "Call of Duty" ή το "Uncharted" θα σε τρελάνουν στις μαγκιές που πρέπει να κάμουν σε μια δύσκολη μάχη και για τους συνδυασμούς πλήκτρων στις πιο άγριες συμπλοκές...


Παρόλα αυτά γουστάρει να τρομοκρατεί τον κόσμο γιατί συγκινείται ιδιαίτερα με τις αναφορές των ξένων ΜΜΕ (αυτοί ξέρουν εμάς μας ρώτησαν;), που έχουν λέει ψυχρό μάτι και ξέρουν ότι καταρρέει η Κυβέρνηση, γι’ αυτό βγάζουν ταξιδιωτικές οδηγίες, για να μην έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα . Τελείωσε η Κυβέρνηση και ο τουρισμός μαζί, φωνάζει με ιδιαίτερα σαρκαστικό τρόπο, μαγκιά της φυλής, τσαμπουκά πολυτελείας και θολό μάτι. Κινδυνολογεί σε ένα ευαίσθητο τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό και επενδύει στο χάος και στην καταστροφή για να αυξήσει την σκανδαλοθηρική κινδυνολογία του, παρά του ότι μέχρι στιγμής τον έχει καταστρέψει. Έχει όμως παγιδευτεί στα λάθη του εαυτού του. Είναι πολύ αργά για να βελτιωθεί. Δεν μπορεί πλέον να αλλάξει τον χαρακτήρα του άρα δεν θα γευτεί ποτέ τα μεγαλεία του νταβατζή. Θα μείνει για πάντα ουρά και φιλιππινέζα των μεγάλων αφεντικών.


Το μοναδικό ίσως σκάνδαλο της Κυβέρνησης ήταν που ενίσχυσε τις εφημερίδες και τα κανάλια του Τράγκα, με υπερβολική κρατική διαφήμιση. Ντρίγκι ντράγκα έκαμε το χρήμα στις τσέπες του μικρού νταβατζή. Και μιλάμε για εφημερίδες που δεν διαβάζουν ούτε 500 άνθρωποι. Τέτοια επιρροή έχουν. Δεν διαβάζονται καθόλου. Όσο για τις εμφανίσεις του στα κανάλια η διάθεση που προκαλεί είναι μάλλον εμετική παρά θετική απέναντί του! Οι δε εργαζόμενοί του είναι απλήρωτοι μήνες τώρα και δεν έχει καν σκεφτεί αν φταίει το Βατοπαίδι που τους υποχρεώνει να ασχολούνται από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα της εφημερίδας του. Καλά να πάθει!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

To Alter το έκοψα εδώ και καιρό κυρίως εξαιτίας αυτού του υποκείμενου.
Δεν καταλαβαίνω, δεν κλανουν μετρήσεις σε αυτό το κανάλι;

Ανώνυμος είπε...

Πάντα μουνό_ανο ήτανε και έτσι θα πεθάνει, η μεγαλύτερη ΚΟΥΡΑΔΑ της υποτιθέμενης δημοσιογραφίας.
Τα ίδια ακριβώς έκανε και επί Μητσοτάκη.
Ο τύπος θέλει ΠΟΛΥ Γ_μ_σ_, να μην πώ άλλα γιατί σέβομαι τη φιλοξενία.
Πάντως τώρα τελευταία δεν κυκλοφορεί και πολύ έξω (εστιατόρια κλπ) γιατί τρώει το βρισίδι της αρκούδας από τον κόσμο.
Έτσι σου αξίζει παλιάνθρωπε, γέρος, ατιμασμένος και άρρωστος.
Οι νοικοκυραίοι δεν ξεχνάνε.

Ανώνυμος είπε...

Σας προτείνω αντί για Τράγκα Καρφί και Κακαουνάκη εγώ τουλάχιστον είμαι fan του.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε ανώνυμε, δεν έχεις και πολύ άδικο.
Τουλάχιστον με τον Κακαουνάκη γελάμε, ο Τράγκας όμως είναι για κλωτσές, πολλές.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος κάποια στιγμή θα τον πετύχει κάπου, δεν μπορεί.
Το δεσπότη Παναγιώτη θα πεί ο κουραδόμαγκας.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσαι με τον Τράγκα, κανένας δεξιός δεν μπορεί να δεί το δελτίο του Χατζηνικολάου ούτε να διαβάσει τα πατσαβούρια του Τράγκα.
Άρα, ο Τράγκας δεν μας αφορά.

Ανώνυμος είπε...

Ο εκβιασμός είναι τόσο ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ, όπως λένε οι μαφιόζοι.

Τώρα ξύπνησε και το απολιφάδι ο Τράγκας και βρίζει τη Ν.Δ. από το Alter, τάχαμου κόντρα στην ανοργασμικιά τη Μακρή (αλλά συμφωνώντας στα περισσότερα μαζί της).

Ότι μανδύα και να φορέσει κάνει μπάμ ο παλιόγερος.

Ανώνυμος είπε...

o tragkas otan itan pano to pasok ta eperne kai apo tous 2..apo to pasok gia na min mila gia ta skandala kai apo tous vouleytes tis nd gia na tous proothei..

otan vgike i nd, san kalo lamogio pou einai, pistepse oti tha parei diafimiseis analoges me aytes pou pernan amesa kai emmesa efimerides tou pasok epi pasok..
otan ayto den egine, stoxopoiise ton rousopoulo..

akoma gnostes einai oi sxeseis tou me kapoies presvies..den einai tixaio tou poso grigora exei "prosvaseis" kai nea apo xorous oxi eykola prosvasimous kai poso eykola vrike akri stin vomvistiki pou eixe ginei enantion tou..

tora epithimei epistrofi sta palia..alloste to epithimei kai i presvia..kai exei opos kai kapoioi alloi ekdotes kanei kapoies simfonies gia xrei pou exei sto dimosio kai gia kapoies nomikes ekremmotites..

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΤΕ ΤΟ =

Ο Γ ΦΡΑΓΚΑΣ , δημοσιοκαφρος και σκατοκαναλαρχης ΣΙΤΙΖΕΤΑΙ απο ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΒΥΖΙ... γιαυτο και η σταση του χρυσου μου παντοτε ΣΥΝΑΔΕΙ με τας Ηνωμενας Επιχειρησεις Αμερικης... ειναι μια μαχαιρια πισωπλατη στον Κωστακη.. ο οποιος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ... αυτα θα τον φανε.. (αρχισαν κιολας..)