Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ούτε 500 άνθρωποι δεν πήγαν στην ειρηνική λαμπαδοφορία του Γιώργου!!!!!

Έφτυσαν κανονικότατα τον πρόεδρο Γιώργο και οι Περιστεριώτες και οι Αθηναίοι. Παρά του ότι έκαμε πολλές πρόβες στο θλιμμένο ύφος με παρατηρήσεις επικοινωνιολόγων και συμβούλων!

Προτείνουν λέει στην προεδράρα και συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όπου θα μπορούσαν να μπουκάρουν κατευθείαν μέσα και να αρπάξουν τις καρέκλες μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές! Το θράσσος τους έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που θα μπορούσαν να φτάσουν και σε αυτό το σημείο.
Όταν ολόκληρος επόμενος Πρωθυπουργός συμμετέχει σε πένθος με κεριά και ούτε 500 πολίτες συμμετέχουν στην εκδήλωση τότε κάτι δεν πάει καλά με την πρωθυπουργοποίηση. Μάλλον τα μυαλά τους έχουν πάρει αέρα από τα κανάλια των νταβατζήδων και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Κάτι δεν πάει καλά πρόεδρε. Βέβαια πρέπει να του πει κάποιος ότι ο ελληνικός λαός(και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν καμμία σχέση με το λαό) αντιπαθεί σφόδρα όποιον καπηλεύεται τη μηνήμη νεκρών. Ο ελληνικός λαός σέβεται τους νεκρούς ακόμα κι' αν αυτοί ανήκουν και σε εχθρούς. Πάνω απ' όλα ο ελληνικός λαός σιχαίνεται την υποκρισία. Πες, στους συμβούλους σου πρόεδρε να το ψάξουν προσεκτικά....
Ή τα κανάλια θέλουν εφφετζίδικες φωτιές για τα σκηνοθετημένα δελτία τους ή εσύ δεν έχεις λάβει το μήνυμα! Το χειρότερο είναι ότι μάλλον τα κανάλια αγαπούν εξίσου τους κουκουλοφόρους και τον Πρόεδρο.
Η φωτό είναι από "το Σκιάχτρο" και την ανάρτηση "Γιώργο ξεβρακωθήκαμε"

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι έτσι όπως τα λές γιατί φοβάται τόσο πολύ το βόδι σας να προχωρήσει σε εκλογές;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι να κάνουμε εκλογές κάθε χρόνο, ενδιάμεσα να καίει την Ελλάδα το Πασόκ με κεντρικό σχεδιασμό σε συνεργασία με την αμερικάνικη Πρεσβεία, μέχρι να γίνει Πρωθυπουργός ο άνθρωπος των Αμερικάνων, ο Γιωργάκης.
Για να ξεπουλήσει τα πάντα στα αφεντικά του,

Ανώνυμος είπε...

Όχι πέρσυ τον Σεπτέμβριο όταν έβλεπε στις δημοσκοπήσεις οτι θα βγεί σίγουρα αυτοδύναμος δέν δίστασε να κάνει αχταρμά ακόμα περισσότερο όλη την χώρα εν μέσω τόσων πυρκαγιών προκηρύσοντας εκλογές αστραπή των 10 ημερών. Δέν δίσταξε ο ιερόσυλος, ο θεομπαίχτης να πατήσει πάνω στα πτώματα χιλιάδων καμμένων ανθρώπων για να πετύχει τον σκοπό του κάτι που δυστυχώς έγινε λόγω της βλακείας των Ελλήνων.
Τώρα που βλέπει οτι στις δημοσκοπήσεις είναι 6,7 μονάδες πίσω σε λίγο ακόμα περισσότερο μας μιλάει για Τατούληδες, μελλοντικούς αποστάτες, μελλοντικούς προδότες, εχθρούς του έθνους, βαμπίρ, ιστορίες στύλ Λιακόπουλου και τόσα άλλα φαιδρά σε ποιόν τα πουλάς αυτά τα παραμύθια βρέ 7:27;;; Μήν νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε 15χρονα αυτά δέν έχουν ακόμα δικαίωμα ψήφου.
Άντε βλακόμουτρο με τον Καραμανλάκα σου πάρτον αγκαλιά και πνιγείτε μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
............................
ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
............................
Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

* [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
* [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
* [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
* [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
* [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
* [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
* [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
* [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

Τα πράγματα είναι απλά, λίγο υπομονή, ο Καραμανλής ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το κοινό σημείο αναφοράς αυτού του Blog με το Press-gr δεν είναι δύσκολο να κρυφτεί...
Rouso-team εν δράσει...

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Παπανδρέου όδευε πράγματι προς την πρωθυπουργία χθές θα μαζεύονταν τουλάχιστον 500.000 κόσμου να κρατάνε κεράκια και να παριστάνουν τις κλαίουσες ζωντοχήρες.
Το θέαμα ήταν απελπιστικό και αποδεικνύει την πραγματική απήχηση του Γιωργάκη στην κοινωνία.
Εκτός της θλιβερότητας και της υποκρισίας που έβγαινε από την μαυροφορεμένη και ψευτοπικραμένη κεροφόρα συγκέντρωση το θέαμα ήταν και προκλητικά αστείο και προσέβαλλε βάναυσα τη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξανδρου, που τυγχάνει να γνωρίζω. Αν ο Αλέξανδρος ζούσε θα έφτυνε τον Παπανδρέου με τις γελοίες εμφανίσεις του που κατακρεουργούν τη μνήμη του.

Ανώνυμος είπε...

Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Αλέξανδρου είναι αυτός που εδώ και 5 χρόνια νομίζει οτι ολόκληρη η Ελλάδα είναι το απόλυτο τσιφλίκι του, οτι μπορεί να γαμάει και να δέρνει όποιον Έλληνα βρεί μπροστά του και να του ζητάει να του λέει ευχαριστώ που δέν σε σκότωσα.