Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

η καφρίλα των ΜΜΕ και των πολιτικών στην υπόθεση του Βατοπεδίου.....


Για να εξηγήσουμε και στον κόσμο που μας διαβάζει γιατί γράφουμε υπέρ του ηγουμένου Εφραίμ και του μοναχού Αρσένιου. Όπως βλέπετε δεν μπαίνουμε στην ουσία στην υπόθεσης παρά μόνο αν έχουμε κάποια πληροφορία. Αλλά το κάνουμε γιατί όλα μα ΟΛΑ τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι έχουν πέσει πάνω να τους κατασπαράξουν. Οι...μωρές παρθένες. Δημοσιογράφοι, βουλευτές, παράγοντες του δημόσιου βίου βρήκαν δύο μοναχούς και τους λιντσάρουν για να αποποιηθον όλοι τους τις ευθύνες ενός σκανδάλου.
Τα ερωτήματα είναι εύλογα. Τι μας λέτε ρε σεις στο mega; Όταν ο ALPHA έβγαζε το... σκάνδαλο εσείς παίζατε μπούρδες. Στον ΑΝΤ1 παίζατε την κόντρα Κούβελου και Κυριακού και στον ALTER κάτι δημοσκοπήσεις. Όσο για τους πολιτικούς την πέφτουν στους μοναχούς που είναι εύκολα θύματα για να μην τους κράξουν που και τα δύο κόμματα έχουν βάλει υπογραφές για τις ανταλλαγές. Καθίστε ρε παιδιά. Πριν πάμε στους μοναχούς και τους λιντσάρουμε είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την αλήθεια. Για να πάρουν τα ανταλλάγματα οι μοναχοί, υπέγραψαν πριν το κράτος με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. , η δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της και η ΚΕΔ με το γνωμοδοτικό συμβούλιο. Αυτό έλειπε μετά από τόσους...ελέγχους οι μοναχοί να έλεγαν: "Για δείτε καλά μήπως η απόφαση δεν είναι σωστή;"Ποιον δουλεύετε;
Όλα τα ΜΜΕ την πέφτουν στους δύο μοναχούς γιατί πολύ απλά το κάθε μέσο για δικούς του λόγους δεν θέλει να χτυπήσει την αντιπολίτευση που υπέγραψε με Δρυ και Φωτιάδη και την κυβέρνηση με Δούκα και Μπασιάκο και τους λοιπούς.
Βγαίνουν μέλη της εξεταστικής επιτροπής και πανηγυρίζουν λέγοντας ότι δεν έχουν καμία ευθύνη οι πολιτικοί που υπέγραψαν. Ε, τότε γιατί να έχουν ευθύνη οι μοναχοί που τα πήραν βάση των υπογραφών τους; Κόψτε την πλάκα. Προσβλήθηκε η βουλή λέει που δεν κατέθεσαν οι μοναχοί. ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ να καταθέσουν με υπόμνημα. Και δεν προσβλήθηκε η βουλή που είδε video το οποίο ήταν προιόν υποκλοπής και εγκληματικής ενέργειας; Κακούργημα είναι σύμφωνα με το νόμο. Δεν καταλάβαμε γιατί προσβλήθηκε ο κ.Πλεύρης που δεν κατέθεσαν οι μοναχοί και να μην είμαστε εμείς προσβεβλημένοι για τον γιο του χουντικού Κ.Πλεύρη και τον τρόπο που κάνει δηλώσεις και προκαλεί. Ο Μ.Καψής και οι λοιποί δημοσιογράφοι λένε ότι σκανδαλίζεται ο κόσμος. Που την μάθατε εσείς αυτή την λέξη; Την χρησιμοποιείτε ποτέ στα σπίτια σας; Δεν σκεφθήκατε ποτέ ότι με τα ψέματα σας τα ΜΜΕ έχετε κατασκανδαλίσει την κοινωνία; Έλεος δηλαδή με τους εύκολους στόχους.
Μπαίνει ο Νίκος Ευαγγελάτος με κρυφή κάμερα στο Άγιον όρος και δεν υπάρχει ένας να του πει τι κάνεις ρε συ; Μπαίνεις σε έναν τόπο που θεωρείται και είναι ιερός με κρυφή κάμερα για να καταγράψεις τι; Μια δήθεν δίπατη μεζονέτα που ζούνε ποιοι; Όπως η δήθεν σουίτα του Καρόλου που την είδαμε και αποδείχθηκε δωμάτια τελευταίας κατηγορίας; Επειδή λοιπόν όλο το σύστημα των κάφρων των ΜΜΕ και των πολιτικών την πέφτει σε δύο μοναχούς εμείς θα πάμε κόντρα στο σύστημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.