Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Το κατώτερο στάδιο του ΠΑΠΑνδρεϊσμού λέγεται ΠΑΠΑγιαννισμός. Παπαπα!!!

Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαγιάννης:από «ψευτοπαπάδες» πάνε μια χαρά στο Πασόκ!

Εδώ παπάς εκεί παπάς κάπου τέμνονται οι τρεις παπαδοπαράμετροι του νεοσοσιαλισμού στην Ελλάδα. Ο Παπαγιάννης κάνει προσευχές κάθε μέρα και γλύφει τον Παπανδρέου όσο κανένας μέσα στο Πασόκ! Πιο χαμηλά δε γίνεται. Τελευταία λιβανίζει και τη Χίλαρυ γιατί προσβλέπει σ’ αυτήν πλέον, μπας και δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται: το Γιωργάκη πρωθυπουργό και όλους τους νταβατζήδες στη μάσα. Ίσως του πετάξει κανένα κοκαλάκι ο υπόδικος Κοντομηνάς. Εκεί προσβλέπει άλλωστε. Ο Κοντομηνάς του έμεινε!


Γιατί αν περιμένεις από την Αμερική και τη νέα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ να επηρεάσουν τα πολιτικά πράγματα της χώρας(τώρα καλό είναι αυτό ή κακό;) μάλλον έχεις πάρει τα βουνά και πέτρες πετάς του φεγγαριού. Τώρα αν νομίζουν ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο Γιωργάκη που από ακίνδυνο αμερικανόφιλο τον μετατρέπουν σε επικίνδυνο αμερικανόδουλο (γιατί αυτό υπονοούν) και να τον εμφανίζουν πλήρως εξαρτημένο απ’ το νεύμα μιας Χίλαρυ, τότε άστα να πάνε. Ή μήπως νομίζουν ότι οι Αμερικάνοι ακόμα και αν επηρεάσουν τις ελληνικές εξελίξεις θα το κάμουν επειδή ο Γιώργος είναι «καλό παιδί» και «δικός τους άνθρωπος»; Τα ανταλλάγματα καθορίζουν τις συγκυριακές «επιρροές» του State Department. Και ας ελπίσουμε να μην ζητάνε κανένα νέο Κυπριακό.


Ο ελληνικός λαός φοβάται τέτοιες προτροπές γιατί θέλει τους ηγέτες του ανεξάρτητους και μαχητικούς απέναντι σε ανταγωνιστικά ή ξένα προς την Ελλάδα οφέλη. Με τους ύμνους στους Αμερικάνους και τα αλληλούια στη Χίλαρυ αποδεικνύουν αυτό που υποψιάζεται και φοβάται πολύς κόσμος. Την άνευ όρων υποτέλεια του προέδρου Γιώργου στα αμερικάνικα συμφέροντα.. Σίγουρα η λεγόμενη πατριωτική πτέρυγα του Πασόκ δεν θα αισθάνεται και τόσο άνετα με τέτοιες διαπιστώσεις και παραινέσεις. Σίγουρα οι Παπαγιάννηδες (enemies at the gates) δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο δρόμο του Γιώργου προς την πολυπόθητη εξουσία……

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4MONAΔΕΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Eύγε σύντροφε,

κι εγώ ήξερα ότι το ΙQ του bravoyorgo είναι μονοψήφιο αλλά δεν ήθελα να το κοινοποιήσω