Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Έφηβος σε live αυτοκτονία, παρακινούνταν από θεατές να πάρει περισσότερα χάπια!

19 χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει live στο internet. Πριν προχωρήσει στην αυτοκτονία ενθαρρύνονταν από θεατές που παρακολουθούσαν live τις κινήσεις του. Ο νέος ονομάζεται Abraham K Biggs και κατάγεται από το Broward της Florida. Άφησε ένα μήνυμα: “I am an a@#hole. Έχω απογοητεύσει τους πάντες. Δεν πρόκειται με τίποτα να βελτιωθώ. Δεν αξίζω την αγάπη του κοριτσιού που αγαπώ”. Στη συνέχεια πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στο «Justin.tv», ένα live video streaming website.

Είχε προειδοποιήσει στο chat του Justin.tv ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει και την συγκεκριμένη ώρα που είχε ανακοινώσει άρχισε να παίρνει ένα ένα τα χαπάκια μπροστά στην web cam του computer του. Μέχρι που έγειρε στο κρεβάτι του και έμεινε ακίνητος για πάρα πολύ ώρα. Μέλη του forum, έπειτα από πάρα πολύ ώρα ειδοποίησαν την αστυνομία, έσπασαν την πόρτα, και έκλεισαν την κάμερα. Η παραπάνω φωτό είναι τη στιγμή που εισβάλλει η αστυνομία στο δωμάτιο. Διαπιστώθηκε ότι πάνω από 1.500 άτομα παρακολούθησαν την αυτοκτονία και οι περισσότεροι «έδιναν θάρρος» στο νεαρό να πάρει περισσότερα χάπια, σύμφωνα με τα μηνύματα! Είχε αφήσει λεπτομέρειες για τα χάπια που είχε προμηθευτεί και στο forum του www.bodybuilding.com οι διαχειριστές του οποίου θεώρησαν ότι ο νεαρός δεν είχε σοβαρές προθέσεις.


Πολλοί από τους θεατές που ενθάρρυναν την αυτοκτονία νόμιζαν ότι επρόκειτο για θεατρινισμό του «πρωταγωνιστή» και ότι συμμετείχαν σε live ιντερνετική παράσταση! Horror as teenager commits suicide live online

Δεν υπάρχουν σχόλια: