Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ο Τατούλης ..... τα κόλπα, τα φώτα, η καρέκλα και οι κάμερες!

Αναρωτιόμαστε για το ρόλο που παίζει ο Τατούλης. Ήδη όσοι «ευνοούνται» από τη συμπεριφορά του και κυρίως τα πράσινα παπαγαλάκια τον παρουσιάζουν ως επαναστάτη και αντάρτη που δείχνει το «δρόμο με τις λεύκες» και που οδηγεί το Πασόκ στην εξουσία. Τα σμαραγδένια παπαγαλάκια των καναλιών υποστηρίζουν ότι οι προθέσεις του «αγωνιστή» Τατούλη είναι αγνές και ανιδιοτελείς και είναι λάθος που το Μαξίμου δείχνει οικονομικά κέντρα και λαϊκές θεωρίες συνομωσίας γύρω από τους χορηγούς του δήθεν νεοδημοκράτη βουλευτή.

Τώρα όμως καλείται να αποδείξει ότι ποτέ δεν τον ενδιέφεραν οι καρέκλες και τα οφίτσια. Καλείται να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα μια και δεν του ανήκει αφού την κέρδισε κάτω από τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Τα παπαγαλάκια όμως αντιτίθενται. Υποστηρίζουν την καρέκλα του διαγραμμένου! Τόσο πολύ που προκαλεί εντύπωση το πάθος για την καρέκλα του Τατούλη! Ξέρουμε βέβαια το πράσινο πάθος για βόλεμα και διορισμό αλλά και του Τατούλη η καρέκλα τους μάρανε;

Μας συγκινεί πάντως ιδιαιτέρως όλο αυτό το «ανθρωπιστικό» ενδιαφέρον που επιδεικνύουν από πάνω (Γιωργάκης) μέχρι κάτω τα παπαγαλάκια, αλλά και τα ΜΜΕ του συνδικάτου των media. Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό!

Η ανιδιοτέλεια όμως αποδεικνύεται μόνο με παραίτηση από τα έδρανα της Βουλής. Έτσι αφοπλίζονται οι συνομωσίες και το παιχνίδι εντυπώσεων αλλάζει γήπεδο.

Βέβαια, όταν βλέπει όλη αυτή τη συμπαράσταση ο διαγραμμένος, μόλις δει φώτα και κάμερες τρέχει και βγάζει όλη του τη λίμπιντο. Ηδονίζεται…. Η δημοσιότητα τον έχει μετατρέψει σε «φωτεινό ψώνιο». Μέχρι και ειδικό φωτισμό του έχουν εξασφαλίσει άρα μάλλον πως δεν θα τον απολύσουν οι προστάτες των καναλιών. Του παίζουν παλαμάκια οι χορηγοί και αυτός ευχαρίστως αναλαμβάνει το χαμένο ρόλο του παλιάτσου της καναλαρχίας. Αυτό βλέπουμε όσο και αν κάποιοι θεωρούν το ρόλο που του έχουν δώσει ευγενή και ανιδιοτελή. Μας κατηγορούν ότι συνωμοτούμε και τους λέμε ότι υποστηρίζουν ένα κλόουν που έχει πάρει χαπάκια ελπίδας και νομίζει ότι θα σώσει την Ελλάδα! Έλεος! Μη σώσει, να μας σώσει! Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί τον εαυτό του από αδιάφθορο έως σωτήρα. Πάει το χασε το τραίνο! Το άτομο είναι και επικίνδυνο αν νομίζει ότι εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό. Τόχει μάλλον μέσα του το Πασόκ που νομίζει ότι εκπροσωπεί όλη τη δημοκρατία, τους αγώνες και όλα τα δικαιώματα του πλανήτη! Άλλοι επικίνδυνοι! Καιρός να συμπεθεριάσουν τις εφιαλτικές λόξες τους. Πήγαινε Πασόκ καημένε Τατούλη γιατί διαφορετικά θα σε φάει το μαύρο το σκοτάδι. Εξάλλου φαίνεται ότι τα ίδια ακριβώς οικονομικά κέντρα σας στηρίζουν και ελέγχουν. Γιατί να το τραβάτε;

Άραγε αυτά τα οικονομικά κέντρα είναι τόσο ηθικά και άμεμπτα όσο αφήνετε να εννοηθεί; Δε νομίζω! Αυτοί ακριβώς εκπροσωπούν τη διαφθορά στην Ελλάδα. Αυτοί δίνουν διπλώματα μαφίας σε όσους υπηρετούν τα συμφέροντά τους. Ποτέ δεν καταφερθήκατε κ. Τατούλη εναντίον αυτών των τεράστιων και άπληστων συμφερόντων. Ο προσανατολισμός σας ήταν αποκλειστικά εναντίον της κυβέρνησης και αφήνατε πάντα εκτός κάδρου τα ισχυρά οικονομικά κέντρα που ποδηγετούν την ενημέρωσή μας! Μάλιστα ειρωνεύεστε όποιον θεωρεί επικίνδυνους τους εκβιασμούς που απεργάζονται οι βαρόνοι και υπηρετούν τα παπαγαλάκια των δελτίων παραπληροφόρησης! Περίεργο! Ποτέ δεν σας πείραξαν αυτά τα συμφέροντα. Είναι άραγε τόσο ηθικά όσο υπονοείται; Δε νομίζω! Προσέξτε γιατί κινδυνεύετε να εκφυλιστείτε σε πιόνι της επικοινωνιακής πατάτας των δελτίων κάτι που δεν αρμόζει στο ήθος που νομίζετε ότι υπηρετείται! Αν και αυτό το ήθος έχει ήδη πληγεί από πολιτική μεγαλομανία και ηθικό μεγαλοϊδεατισμό.

Καλά πας και δίνεις συνέντευξη κατά της διαφθοράς μέσα στην πηγή της διαφθοράς, στον Πήγασο του Μπόμπολα; Γι’ αυτό άραγε ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το μέλλον σας στο ΠΑΣΟΚ; Μόνο που δεν κλαίει ο Βερύκιος. Μαζί τα παίρνετε άραγε τα χαπάκια της πράσινης ελπίδας; ... Γι’ αυτό στο παρασκήνιο διαβεβαίωνες τον Σαραντάκο ότι δεν θα τολμήσει να σε διαγράψει ο Καραμανλής; Φοβάται μήπως τον Μπόμπολα; Εσύ, λόγω ηθικής βλάβης μάλλον, δεν μπορούσες να βρεις την πόρτα εξόδου (που οδηγεί και στην προσωπική σου κάθαρση και στα κανάλια) και στην έδειξε τελικά ο Καραμανλής. Καλά σού καμε! Για να δούμε γιατί πολύ φοβάμαι ότι έχεις υπερεκτιμήσει το ρόλο σου αλλά και τους φίλους σου! Έξω απ’ το μαντρί σε τρώει ο λύκος της μοναξιάς και η συλλογική λησμονιά…. ή το Πασόκ έτσι και ενταχθείς στις κομματικές γραμμές του… ο χρόνος θα αποδείξει πόσο ατομιστής είστε….

Υ.Γ.: αυτά περί ηθικής σωτηρίας, αφήστε τα στις θρησκείες. Τα έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές που τάχουμε βαρεθεί. Άσε που τα υπενθυμίζουν κάθε μέρα η «πρωινή ζώνη» και τα βραδινά «δημοκρατικά» δελτία των βαρόνων, στις 08:00. Δεν αποτελούν πλέον πρωτοτυπία και ακούγονται σαν μεγάλα ψέματα. Και ο Παπαδόπουλος επί εφταετίας άρχιζε τους ανόητους λόγους του με ηθικολογίες του τύπου:"η Ελλάς, περιελθούσα εις κρίσιν και αδιέξοδον....." ακριβώς όπως και εσείς κ. Τατούλη! Περίεργο έτσι; Μετά λέτε ότι έχουμε άδικο και συνωμοτούμε όταν μιλάμε για την χούντα των καναλιών…..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη, του Βέλιου και του Παπαγιάννη, με γερή μπάζα από το Μπόμπολα και τον Κοντομηνά.
Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

Ανώνυμος είπε...

Το ελληνικο λομπυ τισ αμερικις ειναι αρκαδες περιεργη και η αποτυχημενη διοικησι του αβραμοπουλου [κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ποτε] ΤΑΤΟΥΛΗΣ--ΑΒΡΑΑΜ
για καραμανλη χτυπα η καμπανα
ενα σχολιο[επερνα συνταξη 840 ευρο
κε τωρα μου δινου 645 τα 200ευρο σε καποιον τατουλη [με 12000ενσημα περιπου[ΙΚΑ-ΤΣΑ] ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΤΑ ΑΛ ΦΑΤΑΧ ΕΡΥΘΡΕΣ 17 ΚΟΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ ΕΓΩ ΠΑΛΙΝΥΣΤΙΚΟΣ γεια σας