Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

πρόεδρε Γιώργο, γιατί δεν διώχνεις τον Παπακωνσταντίνου;

Επί Ζαχοπουλιάδας ο πρόεδρος Γιώργος και όλα τα πράσινα παπαγαλάκια ξεσκίστηκαν με την πολιτική ευθύνη που προσέδωσαν στα πάρε δώσε του dvd με την τσόντα, της οποίας φωτό είδαμε στο "Πρώτο Ψέμα" του Αναστασιάδη. Στοχοποίησαν το περιβάλλον του πρωθυπουργού και κυρίως τον Ανδριανό που παρέλαβε το περίφημο τότε dvd....
Ακριβώς το ίδιο "σκάνδαλο" και μάλιστα πολύ βαρύτερο χτύπησε και τους αυλάρχες που περιτρυγυρίζουν τον σκληρό πυρήνα εξουσίας του "μεγάλου κινήματος".

Απλά τώρα δεν δέχονται ότι πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο και ψελλίζουν δικαιολογίες του τύπου δεν ήξερα, έπραξα το αυτονόητο, δεν μπορούσα να κάμω τίποτε άλλο .... αντί να τρέξει στον Εισαγγελέα και να καταγγείλει καραμπινάτη υπόθεση εκβιασμού και να προστατέψει ένα πολίτη από ένα σκαστό κύκλωμα (Σωτηροπούλου-Κουκουβίνο) που εκβίαζε επιχειρηματίες και πρόδιδε εξώφθαλμα πολίτες που υποχρεούτο να υποστηρίξουν.

Ο Παπακωνσταντίνου όμως κρατά το Γιωργάκη γιατί όλοι μαζί έστησαν τη σκανδαλοθηρία που παίζει σε συνέχειες κάθε βράδυ στις 08:00 με χορηγούς τους καναλάρχες.

Ήξεραν. Είχαν γνώση των εκβιασμών. Τζόγαραν μικροκομματικά για μια χούφτα ψήφους σε μια βρώμικη τηλεοπτική προβοκάτσια ενώ στην περίπτωση Ζαχόπουλου ήταν ανέντιμοι και έτοιμοι να πλήξουν το προφίλ του Καραμανλή.

Γι' αυτό δεν πρόκειται να διώξει ο πρόεδρος τον Παπακωσταντίνου του. Θα τον διατηρήσει στη θέση του γιατί κρατάει ο ένας τον άλλο στα γραφεία ρουφιάνων και τεκμηρίωσης, δηλαδή το νέο παρακράτος που στήνουν οι μηχανισμοί του Πασόκ. Ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο με σκανδαλοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου μπορούν να ανανήψουν αφού από πολιτικές θέσεις ........ από γκάφα πέφτουν σε άλλη γκάφα (βλέπε τις πρόσφατες αστείες προτάσεις τους για τα επιτόκια).

Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις Παπανδρέου στην εμπλοκή Παπακωνσταντίνου γιατί δεν είναι και τόσο απλό να έρθει σε πλήρη αντίθεση όσων διακήρυττε επί Ζαχόπουλου που ήταν άλλο ένα πασοκικό κατασκεύασμα που τιτλοφορήθηκε "το σκάνδαλο του αιώνα".

[τελικά με ποιά κριτήρια χαρακτηρίζουν οι πασόκοι, ένα "σκάνδαλο" ως "σκάνδαλο του αιώνα"; Τόσο πολύ τους έχουν κάτσει οι απάτες τους στο χρηματιστήριο και τόσο πολύ φοβούνται τους λογαριασμούς που ανοίγουν στο "σκάνδαλο Siemens";]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)

Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)

Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου).