Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

πιστολέρο, πρώην βουλευτής του Πασόκ απείλησε blogger !!!!!

...ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΙΜΟ ΣΕΚΟΝΤΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡΓΗΡΟΥ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΔΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ!
Προς
Κο Γ. Α. Παπανδρέου,
Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ

Aξιότιμε κ. Παπανδρέου,

Σας ενημερώνω ότι σήμερα Τετάρτη 19/11/2008 και ώρα 14:15 o τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Πεντάρης, απείλησε τη ζωή μου με ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ έξω από το γραφείο μου, και υπέβαλα μήνυση στο Α.Τ. Εξαρχείων.
Πιστεύω ότι η εικόνα του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΟΠΛΟ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, δεν συνάδει με το πολιτικό ήθος και τις αρχές του κοινοβουλευτισμού, του ΠΑΣΟΚ, και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Με βαθιά λύπη,
Δημήτρης Βόρρης
Σκηνοθέτης

***************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το e-mail του κ. Βόρρη, επειδή είναι γνωστός και επώνυμος. Θα πρέπει όμως να ακούσουμε και την άποψη του κ. Πεντάρη. Σαφώς τέτοιες ενέργειες-αν έγιναν- είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και Ζουγκλοποιούν τη ζωή μας. Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ η ΕΛΑΣ να δεί και να εξετάσει με ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ, σε ΠΟΙΟΥΣ χορηγεί ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ. Εδω έχει άδεια ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος απαλλάχθηκε της στρατιωτικής θητείας, γιατί ήταν ΨΥΧΩΤΙΚΟΣ και μάλιστα με απόπειρες αυτοκτονίας. Τι θα γίνει αν ξαφνικά "τα πάρει κρανίο" και ...πιστολίσει κανέναν; Ξέρετε ΤΙ θα γίνει τότε; ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΡΕΛΛΑΣ!! Ε, να σε τέτοια κοινωνία, υπο τέτοιους νόμους καλούμαστε να διαβιώσουμε. Τι να πείς.


SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AndreasPapandreou.com

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος ΠΕΝΤΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑΣ.ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
1./ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΕ .ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΣΟΥΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ .ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!!

2./ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΤΖΕΤΗΔΕΣ.ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΤΖΕΤΗΔΕΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ( ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ) ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ .Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Κου ΠΕΝΤΑΡΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Κου ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

80 αδειες οπλοφορια εχει δωσει δεξειος βουλευτης στον ορεινο ογκο του μυλοποταμου ,EXASTAL μηπως ξερεις ποιος ειναι να μας πεις,

Ανώνυμος είπε...

http://costadino-serafimidis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_19.html