Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

τα πρασινοκίτρινα παπαγαλάκια "απειλούν" την έννοια της δημοκρατίας

Δυστυχώς, το Φίδι που εξέθρεψε στον κόρφο του συνολικά ο πολιτικός κόσμος της χώρας -για να εξυπηρετήσει κατά καιρούς διάφορες σκοπιμότητες- τώρα έχει θεριέψει και απειλεί τον πυρήνα της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Οι γελοίοι, προκλητικοί και επικίνδυνοι αχυράνθρωποι της Μιντιοκρατίας -δίκην ανεξέλεγκτων Υπερδικαστών- ασχημονούν, υβρίζουν, συκοφαντούν και δεν… δίνουν λογαριασμό σε κανένα!!! Επιτίθενται με ίππειον θράσος ενάντια στους εκλεγμένους Αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού, όταν η δική τους «νομιμοποίηση» είναι μόνο οι εντολές των νταβαντζήδων αφεντικών τους που τούς πληρώνουν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, για να «εκτελούν» όποιον αντιστέκεται στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους…
Αυτή είναι η πιο ζοφερή πραγματικότητα που έχει βιώσει ποτέ η Υφήλιος και ως επιδημική νόσος κατέλαβε και την Ελλάδα μας τα τελευταία 20 χρόνια ανεξέλεγκτης δράσης της μιντιακής Χούντας που απειλεί, βρίζει, εξοντώνει, λοιδορεί και κανείς δεν τολμά να τη βάλει στη θέση της!!!
Η περίπτωση της παρεμβάσεως του Υφυπουργού Κιλτίδη στο κεντρικό δελτίο του «πράσινου» χαλκείου, του MEGA, προκειμένου να υπερασπισθεί τον εαυτό του απέναντι σε όσα συκοφαντικά και γκεμπελίστικα μετέδωσε ο εν λόγω σταθμός παραβιάζοντας κάθε έννοια «δεοντολογίας», πρέπει να προβληματίσει σοβαρά κάθε Δημοκράτη, κάθε αγνό Πατριώτη, κάθε αληθινό Έλληνα. Ακόμη και όσοι -από κομματική εμπάθεια- μπορεί να επιχαίρουν σήμερα για την άθλια και φασιστική τακτική των αδίστακτων δημοσιογραφίσκων απέναντι σε όποιον τολμά να καταγγείλει τα ψεύδη που προπαγανδίζουν καθημερινά από τα δελτία «ειδήσεων» και τις «ενημερωτικές» εκπομπές τους, οφείλουν να αντιληφθούν ότι μια τέτοια κατάσταση εγκυμονεί πρωτόγνωρες απειλές συνολικά για τη Δημοκρατία και τη Λαϊκή Κυριαρχία, πέρα από συγκεκριμένα κόμματα και πρόσωπα.

Σήμερα εμείς, αύριο οι άλλοι, αλλά οι φασίστες των media παραμένουν πάντοτε στην κορυφή της Υπερεξουσίας τους, απολαμβάνοντας τις παχυλές αμοιβές τους και κοροϊδεύοντας τον κοσμάκη που τούς παρακολουθεί… ευλαβικά και γίνεται εκούσιο θύμα των σκοτεινών τους επιδιώξεων.

Πασχίζουμε να μη χάσουμε οριστικά την ελπίδα και την προσδοκία, ότι μετά από 35 χρόνια Δημοκρατίας ο Λαός μας, στη συντριπτική του πλειοψηφία, είναι πλέον αρκετά ώριμος, ώστε, παρακάμπτοντας και ακυρώνοντας την καθημερινή «πλύση εγκεφάλου» των Golden Boys της μιντιοδιαπλοκής, να κρίνει με σύνεση και ελευθερία δίνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στην δημοσιογραφική αλητεία των ασχημονούντων Stars των τηλεπαραθύρων… Χ.Ο. fileleftheros

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που ο κάθε Μπόμπολας και Κοντομηνάς χρυσοπληρώνει τα τσιράκια του να λένε ψέμματα όλη μέρα στους συνταξιούχους και τις νοικοκυρές τί να κάνεις;
Εάν ο Καραμανλής ήταν καλύτερος μάνατζερ έπρεπε από χρόνια να τους είχε κόψει το βήχα, τώρα τον πηδάνε χωρίς σάλιο.
Δυστυχώς ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τη δύναμη των καναλιών.
Καλά κάνει και δεν ενδίδει στους εκβιασμούς τους αλλά πρέπει και να τους ξεπαστρέψει γιατί τον κόβουν καθημερινά φέτε-φέτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή!
Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΔΕΚΑ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Αλαφούζος και ο Κουρής παίζουν διπλό παιγνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα γεμάτη από ξεπουλημένα ΤΣΟΚΑΡΑ σαν τα παλιoτόμαρα του ALPHA ήταν η Ελληνική υποτιθέμενη δημοσιογραφία.
Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αφεντικού τους του ασφαλιστή του Κοντομηνά για τα ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, τόσο πιό πολύ θα ουρλιάζουν τα πληρωμένα τσιράκια του σαν το Βερύκιο και τον Κύρτσο!
Μήπως θέλουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, ά μπά δεν το πιστεύω.
Ούστ ρεμπεσκέδες, έχετε θεσμοθετήσει τον εκβιασμό σε επάγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;
Όχι άλλο κάρβουνο!

Ανώνυμος είπε...

Ολλα τα καναλια σας φταινε τωρα τι ειστε εσεις οι δεξοι που κερδισατε της πρωτες εκλογες με 6-7 μοναδες δεν θυμαμαι ακριβως και δεν ειστε ικανοι ουτε 8 χρονια κυβερνυση.Οπως ειπαι και οΤατουλης η ΑΝΙΚΑΝΟΣ -Η -ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ?