Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ο ατακτούλης ο τατούλης και ο λάκης ο πικρούλης …. ένα σούργελο!

Ψήφους και ηθική στήριξη στο Κοντομηνέικο ψάχνει να βρει ο Τατούλης! Και τους βρήκε στο κοινό του ..… «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», μέσω του οποίου προκάλεσε ξανά τη δυσαρέσκεια του Καραμανλή, αφού ζήτησε την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου και ικανοποίησε τα μέγιστα τους «παγωμένους εφιάλτες» του άπληστου Κοντομηνά. Συμμορφώθηκε σαν καλό παιδάκι που είναι, στις υποδείξεις του υπόδικου μεγαλοκαρχαρία, που νομίζει ότι για τις απάτες του και τα ξεφτιλίκια του, του φταίνε ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος! Σου λέει αν ήτανε Πασόκ τώρα στην Κυβέρνηση τίποτα δεν θα γινότανε! Όλα μέλι γάλα. Άρα όλοι μαζί να ρίξουμε τον Καραμανλή και να ξαναφέρουμε τις πράσινες ακρίδες στην εξουσία. Εξάλλου οι ακρίδες ξέρουν καλά την τέχνη της συγκάλυψης και του κουκουλώματος.
Ο Λάκης ο πικρούλης, έπειτα από συνεννόηση με το νταβά του Άλφα, ρώτησε εάν ο Ρουσόπουλος πρέπει να φύγει και το όργιο ο Τατούλης απάντησε: «ασφαλώς ναι, είμαι ξεκάθαρος. Έχω πει ότι πρέπει να υπάρχει το τεκμήριο της πολιτικής ενοχής». Λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε ο πικρούλης, με το ματσούκι, ρωτώντας:
-«δηλαδή πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουσόπουλος;», και πήρε την απάντηση:
-«αυτό το λες εσύ», μη αναμενόμενη, μια και τα σούργελα του Κοντομηνά ήθελαν να ακούσουν περισσότερο σκληρές δηλώσεις, που θα γκρέμιζαν την κυβέρνηση και θα οδηγούσε στηνεξουσία τα πράσινα λαμόγια του παρελθόντος!

Ρώτησε το σούργελο ο Λαζόπουλος:
-«Κλέβουν οι πολιτικοί;»,
Εμείς ρωτάμε τα σμαραγδένια boys του σταθμού στον οποίο εργάζεται:
-«Κλέβει ο Κοντομηνάς;» ….
- ………. , η απάντηση δική σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκεί στην Γερμανία κάνουνε την δουλειά που θα έπρεπε να κάνει η Ελληνική δικαιοσύνη...
Τελικά τον θέλουμε τον Γερμανό μας...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ...ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ....