Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

οι εργολάβοι των ΜΜΕ προτείνουν "προανακριτική επιτροπή"


Πρέπει να έχουμε φτάσει στο βάθος της γλίτσας του πυθμένα για να παίρνει τέτοιες αποκρουστικές μορφές η αυθάδεια των εργολάβων της οικονομικής και πολιτικής λεηλασίας του ελληνικού λαού.
ΟΤΑΝ διαβάσει κανείς τα έντυπα των «νταβάδων» και ακούσει τους γενίτσαρους των καναλιών τους, δεν του μείνει καμιά αμφιβολία για τον αποτρόπαιο και σκοταδιστικό ρόλο τους.
Αποκτάει, όμως, η εργολαβική αυθάδεια, διαστάσεις παράκρουσης, όταν οι γόνοι των «εθνικών» μας εργολάβων, μας παραδίδουν και μαθήματα πολιτικής ηθικής!!!
Παραθέτω, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα, του Φώτη Μπόμπολα, που παραδίδει μαθήματα στο ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα:

«Η ευθύνη σας λοιπόν είναι μεγάλη και η πλειοψηφία των Ελλήνων βουλευτών - όχι μόνο της αντιπολίτευσης - οφείλει να επιβάλει την διάλυση ενός τεράστιου μηχανισμού διαφθοράς. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή δίνει χείρα βοηθείας στους κλέφτες, θα εκθέσει ανεπανόρθωτα βουλευτές και κόμμα και θα ζημιώσει το σύνολο της κοινωνίας.
Η μοναδική ψήφος λοιπόν είναι: Προανακριτική Επιτροπή


Προφανώς, για τον θεωρητικά ανύπαρκτο και πολιτικά αδαή, κ. Μπόμπολα, η διαφθορά βρίσκεται έξω από τα εργολαβικά «αρπακτικά», έξω από τους «νταβάδες» που λεηλατούν τη ζωή μας, σε όλες τις εκφάνσεις της. Η «διαφθορά» για την ηθικολογική εργολαβική κακουργία, περιορίζεται ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην «δεξιά καμαρίλα».
Και το μόνο μέσο για να αποκαλυφθεί η διαφθορά είναι η… «Προανακριτική Επιτροπή»!!!
Μια δόλια κοινοβουλευτική μανούβρα (παιχνίδι, διεφθαρμένο το ίδιο, γιατί είναι κοινοβουλευτικό τρικ απάτης) που ΑΦΑΝΙΖΕΙ κυριολεκτικά τις πηγές της διαφθοράς και το διεφθαρμένο καθεστωτικό οικοδόμημα, ανάγεται σε καθοριστικό πολιτικό «όπλο» εναντίον της διαφθοράς.

Ο «μηχανισμός της διαφθοράς», γι αυτόν το θρασύτατο εργολάβο της ηθικολογίας και της ανοησίας, είναι κάποια πρόσωπα της ηγετικής «καμαρίλας» της Ν.Δ.!!!

Δεν είναι ο οικονομικός ιστός της αράχνης του μεγάλου κεφαλαίου και ιδιαίτερα των αρπαχτικών εργολάβων (όπως είναι το συγκρότημα του), δεν είναι τα κυβερνητικά κόμματα και οι πολιτικές τους, δεν είναι οι «εκλεκτοί» των «νταβάδων» και «εργολάβων», που κυβέρνησαν επί μια εικοσαετία, δεν είναι το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος: Το κράτος των «εργολάβων» και «νταβάδων», μέσα στο οποίο ανήκει και ο κ. Φώτης, που δίνει «νταβατζίδικη» γραμμή στο ΚΚΕ.

ΟΛΑ αυτά δεν είναι ο «μηχανισμός διαφθοράς», για τον όψιμο «εργολαβικό» μας αναλυτή. Ο «μηχανισμός διαφθοράς» είναι ένας και μόνο: Τα πρόσωπα της ηγετικής καμαρίλας της Ν.Δ. !!!

Και πώς θα καθαρίσουμε αυτά τα πρόσωπα; Με την «Προανακριτική Επιτροπή».

Αυτό διατάζουν σήμερα τα οικονομικά κέντρα εξουσίας. Και αυτό «παπαγαλίζει» και το τέκνο τους…
Και το «παπαγαλίζει» με τόσο κραυγαλέα ανόητο τρόπο, με τόση φανατική και καταθλιπτική έλλειψη πολιτικής σκέψης, που γίνεται ολοφάνερη η «γραμμή» που θέλουν να επιβάλλουν οι «εργολάβοι» της λεηλασίας μας και της βαθιάς, επιδημικής διαφθοράς.

Γι’ αυτό «διατάζουν» επιλεκτικές αποκαλύψεις. Γι’ αυτό «διατάζουν» να μείνουν στο απυρόβλητο οι ίδιοι και οι αχυράνθρωποι πολιτικοί τους υπάλληλοι και κυρίως ο διαφθαρμένος μηχανισμός της λεηλασίας: το σημιτικό κράτος και παρακράτος.

Το μόνο μέλημά τους είναι να ρίξουν τον Καραμανλή
(τους λόγους τους έχουμε αναλύσει κουραστικά) και να συρρικνωθούν τα πάντα σε κάποια πρόσωπα της καραμανλικής αυλής.

Γνωστή η συνταγή από το 1989. Οι ίδιοι αυτοί «εργολάβοι» («εργολάβοι» της λεηλασίας και της ηθικολογίας) δεν έλεγαν και δεν ζητούσαν τα ίδια για τον Ανδρέα Παπανδρέου; Αυτοί δεν έσυραν και τότε το χορό; Αυτοί δεν ήταν που βγήκαν με πρωτοσέλιδα «Κάτω ο κλέφτης», αλλάζοντας μέσα σε μια νύχτα τα πρωτοσέλιδα υμνολογίας προς τον Ανδρέα;

Αυτοί, λοιπόν, έρχονται να μας παραδώσουν και σήμερα τις γνωστές ηθικολογικές τους συνταγές και τις ψιλοκομμένες γουρουνότριχες των μαθητευόμενων μάγων τους, τύπου Φώτη Μπόμπολα.

Και αγανακτούν, γιατί σήμερα το ΚΚΕ δεν πέφτει στη «λούμπα» του 1989…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: