Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Απέτυχε παταγωδώς ο Παπανδρέου …..

…. να πείσει και να αποδείξει ότι ο Ρουσόπουλος πρέπει να πάει φυλακή για να ησυχάσει ο τόπος και να λυθούν έτσι τα προβλήματά του.

Απογοήτευσε και τους χρηματοδότες του, τους νταβατζήδες, οι οποίοι του προετοίμαζαν το έδαφος για τη σημερινή μέρα 2 μήνες τώρα αλλά και τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς του, οι οποίοι θεωρούσαν ότι τουλάχιστον σήμερα, πέφτει η κυβέρνηση. Έτσι «τρομοκρατούσαν» τους συνομιλητές τους, μέχρι και το απόγευμα!


Αυτό που χαρακτήριζε την αποτυχημένη και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ομιλία του προέδρου Γιώργο ήταν μια παράθεση ιδεών περί αξιών «που έχουν καταρρεύσει» και συναφή μπλα μπλα, περίπου όπως αυτά παρουσιάζονται σε έκθεση λυκείου και μάλιστα από μέτριο μαθητή! Απευθύνονταν κυρίως στο σκληροπυρηνικό κομματικό στρατόπεδο και φυσικά δεν είπε τίποτα για τις κατηγορίες που του απηύθυνε ο Ρουσόπουλος αφού αφορούσαν τις στελεχάρες του! Αφορούσαν το παρελθόν του Πασόκ και προεξοφλούν το μέλλον του. Τώρα αν νομίζει ότι τυχόν εκλογική νίκη του Πασόκ θα επαναφέρει τις καταρρέουσες αξίες, στο θρόνο τους, τότε αρχίζει να με τρομάζει ο πρόεδρος και να μου θυμίζει κάτι θεούσες που βλέπουν παντού επερχόμενη πτώση και συντέλεια που πλησιάζει, αλλά ο "Μεσίας Γιώργος" ναν καλά !


Μετά από τις «ιδεολογικές αρλούμπες» την έπεσε «στο τι θέλει ο Έλληνας πολίτης». Πχ. Ο έλληνας πολίτης λέει όχι στην καταλήστευση του δημόσιου πλούτου. Μάλλον κοίταζε στα μάτια, τα στελέχη του και έγραφε το λόγο του. Αλλιώς δεν εξηγείται!


Εκεί όμως που ξεπερνά το γελοίο είναι στο σημείο που αναφέρεται στην ανάγκη για εξεταστικές «τουλάχιστον για τις υποθέσεις των υποκλοπών, των ομολόγων και της SIEMENS». Μας κοροϊδεύει; Δεν μπορεί να αναρωτηθεί ποιος έκανε τις υποκλοπές ή προσπαθεί να συγκαλύψει τις αμαρτίες των Αμερικάνων; Για τη Siemens ποιος τελικά τά παιρνε; Μήπως μαύρες σακούλες κατέληγαν στα ταμεία του κόμματός του; Τόση πια υποκρισία;


Ευχαριστεί και δημόσια τους δύο εισαγγελείς του. Κυρίως αυτόν που αθώωσε το έγκλημα του Χρηματιστηρίου: «δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, αν δεν υπήρχαν δύο άνθρωποι, οι δύο Εισαγγελείς, ο Ηλίας Κολιούσης και η Ελένη Σωτηροπούλου. Το Κοινοβούλιο αυτό, όλοι μας, τους οφείλουμε σεβασμό και αναγνώριση.»


Τώρα θυμήθηκαν αυτοί «οι αδέκαστοι» το σύνταγμα και τους νόμους ή μήπως εξασφάλισαν μέσα από αυτές τις δηλώσεις θέσεις στα ψηφοδέλτια του Πασόκ; Γιατί δεν ήταν τόσο ένθερμος υποστηρικτής της «δικαιοσύνης», επί Πασόκ, ο «ξάδερφος» Κολιούσης;


Μια αποστροφή από την ομιλία του Ρουσόπουλου χαρακτηρίζει τέλεια την συμπεριφορά του Παπανδρέου: "Δεν ανησύχησα κύριε Παπανδρέου και δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Για το μέλλον αυτού του τόπου ανησυχώ, αν τύχει ποτέ και κυβερνήσετε με τις δόλιες μεθοδεύσεις σας."

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Τεό σε μιά κωμικοτραγική του ομιλία σήμερα απέδειξε ότι η χειρότερη ράτσα σ'αυτόν τον τόπο είναι κάτι πρώην αριστεροί του κώλου που μόλις πιάνουν την καλή,γίνονται κολλητοί με κάθε λογής λαμόγια και απομυζούν παρέα τον δημόσιο κορβανά.
Τεράστιες βέβαια και οι ευθύνες του...κατά φαντασίαν πρωθυπουργού της χώρας που τον ανέχεται τόσον καιρό.
Ενας προκλητικότατος ανθρωπάκος που σύντομα θα βρεί την θέση που του αξίζει. Στον κάδο των απορριμάτων της πολιτικής μας ζωής.

Ανώνυμος είπε...

ego den mporo akoma na katalavo giati afinane toso kairo to pasok na paizei mono tou epikinoniaka..afou simera me ena psefto-dou to katharisane epikinoniaka..

ektos an ixeran oti arga i grigora tha aytopagidevotan ,kai eixan kai kali pliroforisi ek ton eso apo kanena dourio ippo(os kai falena na po..)

Ανώνυμος είπε...

Αντίο Θόδωρα, θα κυλάς για πάντα στην αποχέτευσή μας, θα υπάρχεις στις σκουπιδοσακούλες μας, θα ζείς στους εμετούς και τα κόπρανά μας.

Θα ζείς για πάντα στη θύμησή μας για όσα συντόνισες, για όσα είπες, για όσα έκανες, για όσα έκρυψες και για όσα - ολοι εσείς μαζί - μας φάγατε, για όσα εσείς τα απεχθή τρωκτικά της δημόσιας περιουσίας ροκανίσατε ώστε να πλουτίσετε σε μόλις μια θητεία...

Στον αγύριστο Θόδωρα, κακά ξεκουμπίδια, όχι όμως μόνο εσύ αλλά και όσοι μοιράζονται μαζί σου το αηθες της νοοτροπίας σου.

Ουστ παράσιτα και κόπροι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΔΩ ΚΟΤΖΑΜ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΟΥ-ΒΟΥ-ΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟ(ΜΠΑΦΟ)ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...

"Εαν θέλεις φώναξε στο Μαξίμου ένα μεγαλονταβατζή και ζήτα να σου δώσει οδηγίες επιβίωσης στα δύσκολα-για το πως ν αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Νταβατζή πρέπει ν ακούσεις σ αυτή τη συγκυρία, ούτε τον Γιάννη Λούλη, ούτε τον Αγγέλου και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς..."

Αγαπητέ Κώστα,
Θυμήσου τη περίοδο 2000 - 2004. Τότε που όλα τάσκιαζε η Πασοκική φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, εσυ με τον Ανένδοτο και τους πύρινους λόγους κατα των νταβατζήδων, ήσουν για χιλιάδες συμπολίτες σου, κάτι σαν τον Λάκη τον Γλυκούλη. Ενας ενάρετος Δον Κιχώτης με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη στο λιγοστό ακροατηρίο του, ο οποίος παρόλη την προσπάθειά του έβλεπε στις δημοσκοπήσεις την πλάτη του Σημίτη, του Καταλληλότερου.
Με τα παραπανίσια κιλά σου και τα αναψοκοκκινισμένα σου μάγουλα, έδινες μια αίσθηση οικειότητας στον μέσο Ελληνα που σου μοιάζει-αντίθετα η εικόνα του λιπόσαρκου Σημίτη παρέπεμπε σε μύστη του πιο σκοτεινού κόσμου των Συνομωσιών.
Εσυ Κώστα, ήσουνα το τροφαντό αγγελούδι όχι μόνο για τους Γαλάζιους αλλά και για κείνους που είχαν αγανακτήσει απο το θράσος της Πράσινης Συμμορίας που κατέστρεφε τα πάντα στο διάβα της, χορεύοντας το αέναο τανγκό με τους γνωστούς νταβατζήδες.
Φτάσαμε στο Μάρτιο του 2004 κι αφού ο Σημίτης με μαεστρία που θα ζήλευαν ο Πάπας κι ο Εφραίμ, απέδρασε απο την ηγεσία του Πασόκ, εσυ κατάφερες να κερδίσεις τον Γιώργο και να γίνεις Πρωθυπουργός.
Φοβερό βρε μπαγάσα, εαν σκεφθείς οτι πέρα απο κάτι φωτοτυπίες που έβγαλες σαν ασκούμενος στην Νομική φίρμα του Τρύφωνα Κουταλίδη, δεν είχες δουλέψει ποτέ στη ζωή σου-είχε δουλέψει για σένα ο Θείος απο το Παρίσι, το επώνυμο του οποίου ταλαιπωρείς.
Σχεδόν με το που ήλθες στην εξουσία αγαπητέ Κώστα, μέσα σου άρχισε η οβιδιακή μεταμόρφωση παρότι εμείς εξακολουθούσαμε να βλέπουμε ένα καλωσυνάτο ευτραφή σαρανταπενταρούλη να περπατά με μικρά πηδηματάκια και να κάνει διαρκώς χειρονομίες-αγκαλίτσες, την κόψη του σπαθιού, παλάμη παράλληλη με το έδαφος-που κέρδιζαν τον τηλεθεατή ψηφοφόρο.
Μόνο που εσύ, απο νωρίς είχες επιλέξει, απο ζήλια προς τους ληστές -καλοπερασάκηδες Πασόκους, απο τους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή, το πονηρό μονοπάτι, που τραγουδούσε η θρυλική Σωτηρία Μπέλου.
Αυτό φάνηκε απο τον τρόπο που διαχειρίστηκες την ληστεία στα Εξοπλιστικά τοποθετώντας επικεφαλής της Εξεταστικής επιτροπής, έναν ανεπαρκή Τραγάκη απέναντι στους Βενιζέλο και Λοβέρδο.
Πράγματι εκείνη η επιλογή σου ήταν απο τα πρώτα δείγματα της μεγάλης προδοσίας απέναντι σ εκείνους που σε είχαν πιστέψει.
Αμέσως μετά η εμπλοκή των υπουργών σου στην Ολυμπιάδα και συγκεκριμένα στην υπόθεση C4I, δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για τις προτεραιότητες της διακυβέρνησής σου. Ούτε σεμνότητα, ούτε ταπεινότητα, ούτε επανίδρυση-απο παντού άρχισε ν αναδύεται μια αίσθηση γρήγορης αρπαχτής.
Οι υπουργοί σου, με την δική σου ανοχή, ονειρεύονταν τις βίλες με τις εξω-εσω πισίνες με τους πανάκριβους βατήρες και τα ντους με την χρυσή επένδυση. Με τη μοχθηρία που στερημένου πέσατε με τα μούτρα στο μέλι.
Για περισσότερα λεφτά στήσατε την κομπίνα με τα Ομόλογα, μια και αν το είχε κάνει μόνος του ο Αλογοσκούφης θα τον είχες στείλει μόνιμο τσεκαδόρο στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Γνώριζες τα πάντα αγαπητέ Κώστα για τις βαλίτσες που έκοβαν βόλτα στη Σταδίου.
Δουλειά σου είναι να γνώριζες, αυτός είναι ο ρόλος του αρχηγού ενός κράτους-να γνωρίζει να διοικεί. Εαν η Ελλάδα ήταν Γιαπωνέζικη εταιρεία θα σε είχαν οδηγήσει ήδη σε χαρακίρι.
Εκείνο το αλισβερίσι με τον Αλογοσκούφη σε κατέστησε σχεδόν αιχμάλωτό του κι εκείνον πανίσχυρο, να μοιράζει την τράπουλα κατα το δοκούν. Ν απαλλάσει για παράδειγμα με μια του υπογραφή βαρυποινίτες επιχειρηματίες που τους είχαν κάνει τσακωτούς με πλαστά και μαύρα τιμολόγια. Ο Αλογοσκούφης, με την παντοδυναμία που του εκχώρησες, πέρα απο το διακαίωμά του να ονειρεύεται την ηγεσία της ΝΔ, δεν άργησε να μετατρέψει σε άβατο-Βατικανό την πλατεία Συντάγματος.
Το ίδιο διάστημα παρακολουθούσες άπραγος, τα σουλάτσα του Θοδωρή Ρουσόπουλου με τον έμπορο όπλων Πατεράκη και αργότερα με τον Εφραίμ. Λες και δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στην Ελληνική κοινωνία να γίνουν φίλοι του Ρουσόπουλου.
Είχε προηγηθεί και η βάρβαρη υποτίμηση της νοημοσύνης μας απο σένα τον ίδιο και τον προσωπάρχη σου τον Αγγέλου, ο οποίος καλωσόριζε τον Κορωνιά στο Μαξίμου ξεδιπλώνοντας ένα Κόκκινο χαλί που κατέληγε στην Προεδρική σουίτα του Γηπέδου Καραισκάκη, για να επιστρέψει- ο άνθρωπος που διοικούσε την Εταιρεία η οποία υπέκλεπτε τις συνομιλίες σου με την σύζυγό σου Νατάσα-πάραυτα δίχως να λερώσει τα χειροποίητα υποδήματά του.
Εσυ, ο άνθρωπος που φαινόσουν οτι θα γίνεις άλλος, έτρεχες πίσω απο τον Εφραίμ, τον έβλεπες να διαβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου-Θεέ μου όλοι όσοι θάπρεπε να βρίσκονται στον Κορυδαλλό, πάνε με φοβερή ευκολία Μαξίμου (κατάντια)-τον έστελνες με καλές συστάσεις σε υπουργούς σαν τον Δούκα, που αποπειράθηκε να κάνει Γκόλφ την καμμένη Ηλεία.
Γνώριζες και όφειλες να γνωρίζεις -είναι σοβαρή δουλειά η πρωθυπουργία, δεν είναι παίξε γέλασε.
Να που απο Επανιδρυτής του Κράτους, κατέληξες έρμαιο των εκδοτών-καναλαρχών οι οποίοι απολύουν με άνεση τους υπουργούς σου. Υπερασπίστηκες τον Βουλγαράκη, αλλά εκείνοι τον απέλυσαν. Υπερασπίζεσαι τον Ρουσόπουλο αλλά απο στιγμή σε στιγμή θα τον στείλουν σπίτι του.
Και συ Κώστα μου τι κάνεις;
Αμήχανος ζεις το τέλος σου; Δεν βρίσκεις καν τη δύναμη να στείλεις σπίτι του τον Αλογοσκούφη, που είναι εξίσου μπλεγμένος με τον Ρουσόπουλο σ ενα σωρό σκάνδαλα; Εφ όσον επέλεξες το μονοπάτι του Κακού, για να μην καταντήσιες περίγελος της Ιστορίας βούτηξε ακόμη πιο βαθιά στον Ιλιγγο του αίματος: Aποκεφάλισε τον Αλογοσκούφη, άλλαξε υπουργείο στον Σουφλιά, κάνε το ίδιο και με τη Ντόρα. Βρες νέους και ηθικούς ανθρώπους και δώστους ευκαιρία.
Ακολούθησε τις οδηγίες του Μακιαβέλι και πάρε τα κεφάλια ακόμη κι εκείνων με τους οποίους στήσατε μαζί τις γνωστές υποθέσεις.
Εαν θέλεις φώναξε στο Μαξίμου ένα μεγαλονταβατζή και ζήτα να σου δώσει οδηγίες επιβίωσης στα δύσκολα-για το πως ν αντιμετωπίσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Νταβατζή πρέπει ν ακούσεις σ αυτή τη συγκυρία, ούτε τον Γιάννη Λούλη, ούτε τον Αγγέλου και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.
Διαφορετικά τι νόημα έχει να κυβερνάς, εαν κάποιοι άλλοι αναδομούν την κυβερνησή σου η εκβιάζουν με τις σφυγμομετρήσεις το εκλογικό αποτέλεσμα;
Εστω και τώρα την τελευταία στιγμή, φέρσου σαν Ηγέτης: καλύτερα να δράσεις και να χάσεις τον πολέμο παρα να πας δίχως αντίσταση, άβουλο θύμα.
Εαν πάλι ο πόλεμος σε κουράζει, τώρα κιόλας πρέπει να παραδώσεις τα κλειδιά του Μαξίμου και να καλέσεις στη Ραφήνα τον Σημίτη για να μιλήσετε για τις παλιές πρωθυπουργικές σας δόξες-όπως τα γερόντια στα ΚΑΠΗ -που περιγράφουν πως έβγαλαν γκόμενα την Σοφία Λόρεν , την Τζίνα Λολομπριτζίντα κι άλλα τέτοια φίδια...

Βασίλης Μπόνιος

http://kourdistoportocali.blogspot.com/2008/10/blog-post_7867.html

Ανώνυμος είπε...

Δύο μεγάλες εκπλήξεις και δύο αναμενόμενα κατακάθια από τη χθεσινή βουλή.
-Έκπληξη πρώτη, η φοβερή σε περιεχόμενο και εκφραστική δεινότητα ομιλία του Ρουσόπουλου άφησε άφωνους τους πάντες (όχι μόνο τους 300 αλλά και όλους τους τηλεθεατές)
-Έκπληξη δεύτερη, η μετριότατη ομιλία του πολυδιαφημισμένου καθηγηταρά Μπέννυ, που ήταν διαφήμιση του ξύλινου λόγου της δεκαετίας του 80, η απόλυτη βαρεμάρα.
-Αναμενόμενο κατακάθι πρώτο, ο Γιωργάκης που εκτός από το ότι δεν ξέρει ούτε να διαβάζει τους λόγους που του γράφουν, ήταν και εξαιρετικά υποτονικός στην έκφραση (μήπως έχει αναιμία, ή πρόβλημα με τα αιμοπετάλια, να το κυτάξει επειγόντως).
-Αναμενόμενο κατακάθι δεύτερο, ο έτερος Γιωργάκης ο Καρατζαφέρης, η αμετροέπεια και η εξυπναδίστικες ατάκες του οποίου απευθείνονταν σε παντελώς αγράμματους, κάτι μεταξύ Στάθη Ψάλτη και αρκούδας!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2001 Ο κ. ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ; (ο επωνομαζόμενος και αδέκαστος εισαγγελέας που προσπαθεί να φιμώσει η η παλιο-Ν.Δ.)
*Το 2001 ο H. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 2000), παίρνοντας το μέρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ή όχι; Το πράσινο δικαστήριο αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του).
* Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
*Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
*Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής (ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) θα ΒΑΦΤΙΣΕΙ τους Σκοπιανούς, είτε τους αρέσει είτε όχι!
Να ξεχάσουν τις φαντασιώσεις τους ότι είναι απόγονοι των Μακεδόνων, να δεχθούν το όνομα Βαρδαρία και να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους, γιατί αλλιώς μαύρες μέρες τους περιμένουν.
Η συμμετοχή στο Νάτο και την Ε.Ε. προϋποθέτει να σταματήσουν τους καουμποϊσμούς, αλλιώς θα τα ξαναπούμε το 2030, καλή τύχη.
Εμείς ΔΕΝ βιαζόμαστε.