Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Jean Paul Gaultier διαψεύδει «τα 80 μοντέλα της κυρίας Ντόνα Ντραγκόνα!»…....

Πριν λίγο στον GALPHA TV του ΨηλοΜηνά:εμφανίστηκε ο Jean Paul Gaultier αυτοπροσώπως και διέψευσε τη Δόνα Ντραγκόνα, κάποια που νομίζει ότι είναι η Μαντόνα του Valentino (επειδή πέρασε απ’ έξω από μια σχολή μόδας) και έδειξε μερικά από τα haute coutoure 180 μοντέλα που αγόρασε από αυτόν η κυρία Νατάσσα Καραμανλή !!! Δηλώνοντας στη συνέχεια:«ότι κάθε χρονιά, τα τελευταία 2 χρόνια, αγοράζει περίπου τόσα από αυτόν. Τι να τα κάμει τα βλαχαδερά της ασχετίλας Ντόνα Ντραγκόνα»!!!!!!!!!!!

Μάλιστα τα μοντέλα του Jean είναι σεμνά και ταπεινά και ταιριάζουν στις πίτσες με πεπερόνι που τρώει όλη μέρα ο Καραμανλής και δεν δίνει στα παιδιά του ούτε μπουκιά. Παιδιά , μην το ξεχνάτε.

Εμείς πάντως θα θυμόμαστε!!!


180 κομμάτια Jean Paul Gaultier

150 Gucci

100 κομμάτια Elie Saab

και 80 κομμάτια Ντόνα Ντραγκόνα

Μας κάνουν 510 κομμάτια δηλαδή η κυρία Νατάσσα αλλάζει ένα κάθε τρεις ώρες για να προλάβει να τα φορέσει όλα. Μην πάνε χαμένα μέχρι το Spring 2009 Ready-to-Wear · Coutoure Collection

Ακούει κανείς;;


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ο κ. Τατούλης ετοιμάζει νέο άρθρο στο ιστολόγιο του στο οποίο θα επιτίθεται στον μεταμοντερνισμό της κ. Νατάσσας και θα ζητήσει την παραίτησή της από την θέση της συζύγου του Πρωθυπουργού, πάραυτα!


Ο ΔΙ-ΑΚΛΑΥΘΜΟΝ

Ο ΔΙ-ΑΠΟΔΩΝ

Ο ΔΙ-ΑΓΥΜΝΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ

ΕΚΠΕΣΩΝ

ΑΠΟΘΑΝΩΝ

ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ

Υ.Γ.: «Μόνο ο Τατούλης θα μας λυτρώσει»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεμνά και ταπεινά?

Επειδή άρχισε πάλι να σηκώνει κεφάλι το ΠΑΣΟΚ,θα σας πώ μιά ιστοριούλα:

Λίγο αφού είχε πρωτοβγεί το ΠΑΣΟΚ,πρέπει να'ταν 1982 ή 83, ετυχε να πάω ένα ταξίδι με κάποια στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού (έγω ήμουν μαζί για προσωπικους λόγους),σε κάποιο νησί,νομίζω Κώ.

Μαζί ήταν και τρείς Πρασινοφρουροι,απ' αυτούς που εδεναν κι'ελυναν στο Υπουργείο της καυμένης της Μελίνας Μερκούρη.

Οταν πήγαμε λοιπόν στο Ελληνικό στις αναχωρήσεις,τα Πασόκια ...ξεσήκωσαν τον κόσμο,απαιτώντας ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ VIP,για να μη περιμένουν το αεροπλάνο μαζί με τους κοινούς θνητούς!

Αφου γίναμε ρεζίλι για τα καλά,ανάγκασαν με φωνές και απειλές τους υπέυθυνους του Αεροδρομίου να μας παραχωρήσουν την αίθουσα VIP...για τα 20 λεπτά της αναμονής!

Και μιλάμε για...δευτεροκλασάτους,για να μην πώ τριτοκλασάτους,όχι για τίποτα υπουργους.

Ετσι,για να έχουμε μιά ιδέα για τη σεμνότητα και την ταπεινότητα που μας περιμένει αν ξανάρθουν οι Πρασινοφρουροί στην εξουσία...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπονται τα ρεμάλια οι Πασόκοι μαζί με τους νταβατζήδες να λασπολογούν εις βάρος της κουκλάρας μας, της κοπελάρας μας, τη μοναδική νηπιαγωγό-χειρούργο με διδακτορικό ΝΑΤΑΣΑ μας, το διαμάντι που ανέδειξε ο Χρήστος ο Ζαχό ο Αλματερός.