Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

σφοδρή επίθεση ΚΚΕ στην περίεργη(ξανά) σύμπλευση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ

Η Αλέκα Παπαρήγα μετά την επίσκεψή της στο εργορτάσιο υποδηματοποιίας Elite δήλωσε:

«Τις τελευταίες μέρες επανήλθε η γκεμπελική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και του κ. Καρατζαφέρη γύρω από το ΚΚΕ. Εδώ συμβαίνουν δυο πράγματα: Ή υπάρχει μίσος και τύφλωση απέναντι σε ένα κόμμα το οποίο με συνέπεια είναι στο πλευρό της εργατικής τάξης και κατά της ταξικής εκμετάλλευσης, κατά των κομμάτων της δικομματικής εναλλαγής, ή εκτελούνται συμβόλαια. Τώρα το εκτελεί το συμβόλαιο ο ΛΑΟΣ, εμπνευστής είναι το ΠΑΣΟΚ και εκτελεστής ο ΛΑΟΣ, δεν ξέρω ποιος από τους δύο.


»Πάντως, είτε υπάρχει τύφλωση σε σημείο ηλιθιότητας και βλακείας ή υπάρχει γκεμπελισμός και εκτέλεση συμβολαίων με αντιπαροχή».


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υπονοώντας το ΚΚΕ είχε δηλώσει: «Αν προσέξει κανείς τη συμπεριφορά κάποιων κομμάτων, κατά τη διάρκεια που συνεζητείτο το θέμα του 'Γερμανού' στη Βουλή, θα βγάλει πολλά συμπεράσματα. Πρόκειται για καλά προμελετημένο έγκλημα κατά της περιουσία του Δημοσίου. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν[....]αυτό που περιμένω από το ΚΚΕ είναι να απαντήσει για ποιο λόγο όταν το θέμα 'Γερμανός' ήρθε στη Βουλή, εκείνο σηκώθηκε και έφυγε[...]».
Το ΚΚΕ απάντησε με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως «ο κ. Καρατζαφέρης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία προβοκάτορα. Χρησιμοποιεί αντικομμουνιστική φρασεολογία του 1949. Γνωρίζει τις επανειλημμένες τοποθετήσεις του ΚΚΕ στη Bουλή για το «Γερμανό», αλλά προτιμά τη λάσπη».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε exastal, σε ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση - συμπαράταξη.

ΚΟΒΑ Ρεθύμνου