Σάββατο 5 Μαΐου 2007

Επίθεση Καρχιμάκη σε νεοσύστατο blog με τίτλο : «Καρχιμακιστάν».


Ο Καρχιμάκης φαίνεται ενοχλήθηκε πολύ από τη λειτουργία ενός νέου blog με τίτλο : «Καρχιμακιστάν». Η ενόχλησή του βέβαια είναι δικαιολογημένη αφού σκοπός αυτού του blog είναι να βγάλει στη φόρα «το βίο και την πολιτεία» του ίδιου του Καρχιμάκη. Το «Καρχιμακιστάν» απ’ ότι φαίνεται θα ασκήσει δριμύτατη κριτική στο βουλευτή αυτό, που το παίζει κριτής και τιμητής των πάντων. Στη λογική βέβαια, Καρχιμάκη, όποιος διαφωνεί μαζί του, είναι εχθρός της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Καθόλου παράξενο μια και τέτοιες απόψεις ενδημούν και ευδοκιμούν πολλά χρόνια τώρα στο πασόκ. Πολλοί «αγωνιστές» του πασόκ πιστεύουν ότι είναι οι κληρονόμοι και οι ιδιοκτήτες της δημοκρατίας, χωρίς όμως να μπορούν να εξηγήσουν από που κληρονόμησαν τη δημοκρατία. Σάμπως οι αγώνες του ελληνικού λαού να έγιναν αποκλειστικά και μόνο από πασοκατσίδες. Προσέξτε σύντροφοι γιατί τόσο σφιχτά που κρατάτε την παντέρμη τη δημοκρατία, χωρίς κανένας άλλος να δικαιούται να την αγγίξει, μπορεί και να μας την πνίξετε.


Στο «kaρximakistan» λοιπόν, ασχολήθηκαν πριν λίγες μέρες με τις διασυνδέσεις Πέτρου Λάμπρου, Καρχιμάκη και φουσκωτού χρηματιστηρίου 1999. Μάλλον χτύπησαν φλέβα. Ο Καρχιμάκης που τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Πετρολάμπρου, απευθύνθηκε αμέσως στα δημοσιογραφικά του όργανα για να αποδομήσουν ένα απλό blog.
Έτσι είδαμε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα εναντίον του «Καρχιμακιστάν» .


Στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ (25/4/2007):


"Θύμα ο Καρχιμάκης
Δεν έπεσε μόνο θύμα χάκερ που του «μακέλεψε» την προσωπική ιστοσελίδα ο άοκνος Μ. Καρχιμάκης. Ο «πράσινος» βουλευτής Λασιθίου, έχει μπει για τα καλά στο μάτι αυτών των ανεκδιήγητων νεοδεξιών που πολιτεύονται με το μάτι γυαλισμένο για χρήμα. Τόσο πολύ, ώστε κοτζάμ «μπλογκ» έχει στηθεί στο διαδίκτυο για την αφεντιά του, ώστε να γράφουν εκεί τον πόνο τους διάφοροι μισαλλόδοξοι της σεμνής και ταπεινής κυβέρνησης! Μάλλον χάρη του κάνουν!".

Στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ (26-4-2007): "ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ! Και «μπλογκ» με τίτλο... Καρχιμακιστάν έχει δημιουργηθεί από «γαλάζια» στελέχη, που αυτο-ονομάζονται... Καρχιμόπληκτοι! Και καλούν όλους να καταθέσουν στοιχεία κατά του βουλευτή Ηρακλείου!". Εδώ η «δημοκρατική» εφημερίδα,από τη βιασύνη της αποκαλεί τον Καρχιμάκη βουλευτή Ηρακλείου ενώ είναι Λασιθίου.

Άλλο ένα δημοσίευμα σε έτερον έντυπο του ίδιου συγκροτήματος, στο ΕΘΝΟΣ: (26-4-2007) :"Ενοχλεί πολλούς και... πολύ
Μάλλον ενοχλεί πολλούς -και... πολύ- ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με τις αποκαλύψεις που κάνει! Ετσι, οι γαλάζιοι αντίπαλοί του στον Νομό Λασιθίου... συνασπίστηκαν και δημιούργησαν... μπλοκ στο Διαδίκτυο με την επωνυμία «Καρχιμακιστάν»! Πώς λέγονται οι χειριστές του μπλογκ; «Καρχιμοπαθείς»! Και τι σκοπό έχουν; Να συγκεντρώσουν στοιχεία κατά του Μ. Καρχιμάκη -και επειδή μάλλον θα δυσκολευτούν ως προς αυτό- και κατά του ΠΑΣΟΚ!".............εδώ οι οπαδοί του καρχιμακισμού δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για κάποιες παρεκτροπές από τον Καρχιμάκη. Εμέσως προκαταλαμβάνουν οποιεσδήποτε αποκαλύψεις ή διαπιστώνουν ότι όλοι .....θα δυσκολευτούν. Τα πάντα είναι καλά κρυμμένα. Τα πάντα όμως κρύβονται για να τα βρίσκουν κάποιοι.

Είναι ολοφάνερο ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι κατά παραγγελίαν. Και τα δύο αυτά έντυπα βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τους καρχιμακικούς κύκλους και ιδεολογικά και πρακτικά. Δεν θα περίμενε ποτέ κανείς να ερευνήσουν για τι ακριβώς κατηγορείτε ο Καρχιμάκης, καυτηριάζουν όμως το γεγονός ότι κάποιοι τολμούν να κατηγορήσουν τον ογκόλιθο της «δημοκρατίας» τους, που έχει πάνω του χαραγμένα με μπομπόλιες bold γραμματοσειρές, το όνομα του Καρχιμάκη. Στελέχη του συγκροτήματος Μπομπό σκαλίζουν με τα ίδια τους, τα χέρια, ένα ένα το γράμμα και δεν επιτρέπεται κανένας να πειράξει τον εκλεκτό τους......Να τον χαίρονται. Είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα δικαιώσει το «Καρχιμακιστάν» γιατί πιστεύω ότι οι συντελεστές του, δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είμαι σίγουρος (από το ύφος τους) ότι έχουν κρυφούς άσσους στο μανίκι...γι’ αυτό και η ενορχηστρωμένη επίθεση Καρχιμάκη Πιστεύω στην Ελευθεροτυπία και στη δημοκρατία, όχι ως ιδιόκτητα περιουσιακά στοιχεία κάποιων αλλά ως πανανθρώπινα αγαθά που κανένας δεν επιτρέπεται να πιστεύει ότι τα «κατέχει» περισσότερο από τον άλλο και να τα καπηλεύεται.

Πηγή : Καρχιμακιστάν

12 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Eδω τι να σχολιασεις τωρα...

Παπουτσάκης είπε...

Να καυτηριάσουμε τον τρόπο που λειτουργεί αυτός ο άνθρωπος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και για όλους. Κατηγορεί, χωρίς στοιχεία και όποιον πάρει ο χάρος. Είναι ανεκδιήγητος.

Ανώνυμος είπε...

το άτομο είναι αλήτης και κατακάθι ενός ξεπερασμένου παλαιοκομματισμού.
Του πάει πολύ και να ασχολείστε μαζί του. Είναι γελοίος.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το άρθρο πολύ τον ανεβάζεις. Πάντως εγώ πιστεύω ότι ο Παπανδρέου δεν μπορεί να του κάμει τίποτα γιατί ο Καρχιμάκης κρατά και εκβιάζει όλο το πασόκ. Ήταν ταμίας ξέρετε.
Ξέρει όλες τις βρωμοκομπίνες στα λερωμένα κι’ άπλυτα ταμεία του πασόκ. Γι’ αυτό εκβιάζει τον Παπανδρέου. Του λέει όλοι μαζί θα πάμε ή δεν πάει κανένας. Δυστυχώς ο Παπανδρέου υπακούει.

Ανώνυμος είπε...

για να ασχοληθεί κάποιος με την αλητεία πρέπει να γίνει και αυτός αλήτης ή να σκεφτεί σαν αλήτης.

Ανώνυμος είπε...

για να συμπεριφέρεται το άτομο τόσο αλλαζονικά σημαίνει ότι την έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Ανώνυμος είπε...

Θύμα και ο Καρχιμάκης, αυτό παραπάει και παραπάει πολύ. Μας κοροϊδεύπυν και οι νταβάτζες τώρα.
Δεν έχουν το Θεό τους τα νταβατζιλίκια. Α ναι έχουν το χρήμα και την πουτάνα τον Καρχιμάκη.

Ανώνυμος είπε...

ο Καρχιμάκης, ο γελοίος το καλύτερο που έχει να κάμει είναι να αφήσει την μπλογκόσφαιρα ήσυχη.

Ανώνυμος είπε...

o φιλος απο την ΠΡΕΖΑ TV αλλες φορρες οταν κανενας δεξιος πει κατι ειναι λαλιστατος τωρα δεν ξερη τη να σχολιαση πραβο του .

Παπουτσάκης είπε...

πάντως και μόνο που εκφράζει ο prezatv κάποια άποψη είναι σημαντικό.
Την ημέρα που γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα ελευθεροτυπίας ο Καρχιμάκης δείχνει τον χαρακτήρα του και συκοφαντεί μέσω των δημοσιογράφων του.

Ανώνυμος είπε...

ποιός τον πείραξε πάλι τον ανόητο

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρχιδακης ειναι πολυ ανοητος, και εκανε ζημιά στο ΠΑΣΟΚ.
Εμεις δουλέψαμε για το κόμα αυτος τι εκανε