Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

Να συλληφθεί ο Λουίζος πάραυτα…..πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος;

Τα τεράστια εγκλήματα του Λουίζου:

1ον : είναι φίλος του Κύπριου προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου. Αυτό είναι τεράστιο έγκλημα. Ο Παπαδόπουλος είχε ταχθεί κατά του σχεδίου Ανάν και θα ήταν προτιμότερο να βρίσκεται στη φυλακή. Αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και ο Λουίζος είχε ταχθεί κατά του σχεδίου Ανάν. Ασυγχώρητο έγκλημα.

2ον : ο εφοπλιστής είναι και φίλος του Σεραφείμ ή πως τον λένε αυτόν τον αρχιεπίσκοπο…α! ναι! Χριστόδουλος. Α παπά…τεράστιο έγκλημα. Να συλληφθεί πάραυτα. Ακούγεται μάλιστα ότι ο εφοπλιστής έκανε μαζί με το Χριστόδουλο, ιερές μπίζνες. Α παπά.!!!! Απαγορεύεται αυστηρώς. Ιιιιιιιι!!! Στο Χριστόδουλο άντε λίγη ελεημοσύνη και πολύ του είναι. Όσο για το Λουίζο το μολυσμένο, φυλακή και λίγο του είναι.

3ον : είναι φίλος του Μανόλη Κεφαλογιάννη και της Φάνης Πάλης Πετραλιά…όνομα κι’ αυτό! Για να κάνει παρέα εφοπλιστής με ανθρώπους που έχουν τέτοια ονόματα, κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Το μυαλό του κύκλους κάνει. Γι ‘αυτό πρέπει να περάσει λαϊκά δικαστήρια για να μάθει να κάνει παρέα με ευκολότερα ονόματα, κάτι σαν Πρωτόπαπας, Ρέππας και Κουλούρης.

4ον : είναι λέει γαλάζιος και φίλος και του Καραμανλή…Ιιιιιιιιιι!!!! Αλί, Αλί, κατάρα τρισαλί! Απαγορεύεται. Πως τολμά να συναναστρέφεται δεξιούς και επάρατους. Απαγορεύεται αυστηρά. Κάνει παρέα με δεξιούς; Τουφεκίστε τον. «Δημοκρατικές» δυνάμεις της Ελλάδας και εσείς λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, στ’ άρματα, στ’ άρματα. Φασίστες εφοπλιστές λυμαίνονται τα γαλάζια δημοκρατικά νερά της χώρας. Πως έγινε αυτό. Ποιος το άφησε να γίνει τέτοιο κακό. Ως απαραίτητη και ενδεδειγμένη λύση είναι να πάνε φυλακή ο Λουίζος, στο κελί το 13, να πάει ο Καραμανλής και πιο πέρα να χώσουν την επάρατο δεξιά με τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά, να μάθουν και οι δυό τους.

1 σχόλιο:

ion είπε...

Να συλληφθούν επίσης τα δεξιά παπούτσια, οι δεξιές στροφές, το "ένα στο δεξί" των παρελάσεων και η Παναγία Δέξια στην Θεσσαλονίκη!
Ιιιιιιιιιι!
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!