Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

Εκτίθεται συνεχώς ο Γιώργος : η Ε.Ε. αναγνώρισε τα ιδιωτικά ΑΕΙ και η Αμερική τον Αϊ-Στράτη.....ως συνήθως βιάζεται.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Και ο Γιώργος βιάζεται συνεχώς. Για να φανεί φωστήρας της πολιτικής, τρέχει στις κινήσεις του και πάει από αποτυχία σε αποτυχία στο πεδίο των πολιτικών προβλέψεων. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι και έτοιμος να κυβερνήσει. Χρειάζεται άλλη μια τετραετία στην αντιπολίτευση για να οργανώσει την πολιτική του συμπεριφορά. Παράλληλα τα στελέχη του εμφανίζονται τελευταία όλο και περισσότερο αλλαζονικά, προσβάλλοντας την μνήμη του κόσμου. Σε αυτό το δίπολο κινείται το πασόκ. Βιασύνη και αλλαζονεία.
Απ' την αγωνία του ο πρόεδρος έχει πέσει στην παγίδα της δημαγωγίας, του ψέματος, του διχασμού και της λάσπης. Συμπεριφορά που δεν αρμόζει ούτε στον Παπανδρέου, ούτε και στον Καραμανλή. Ο μεν Καραμανλής δεν υποκύπτει στη σειρήνα του λαϊκισμού, ο Γιώργος όμως είναι θύμα του. Ανεβαίνουν μάλιστα συνεχώς οι επιδόσεις του, στη γυμναστική λαϊκισμού που επιδίδεται. Αυτό φαίνεται σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Αν τις αναφέρω εδώ θα κουράσω και θα μακρυγορήσω. Γι' αυτό στέκομαι στην αποχώρηση από το άρθρο 16 και στις αιχμές Παπανδρέου στο θέμα του Άϊ Στράτη. Και στα δύο έπεσε έξω!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Παπανδρέου έφτασε σε αυτές τις κινήσεις μόνος του. Κάποιοι του επέβαλλαν τέτοια συμπεριφορά. Αυτοί οι κάποιοι πρέπει να πάνε σπίτι τους.
Με ψέματα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, δημαγωγία και πολιτική συμπεριφορά σκουντούφλη είναι απορίας άξιο, πως το 24% τον θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό. Είναι πάρα πολλοί οι 24%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: