Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007

Web κάμερα από το Τέξας, για τους Beatles, βοήθησε την αστυνομία της Liverpool, να συλλάβει κλέφτες.

Webcam προς τιμήν των Beatles έχει στήσει ένα άτομο στο Ντάλλας στη διεύθυνση www.mathew.st. Το άτομο αυτό «παρακολουθεί» από το σπίτι του, διάφορους τουριστικούς δρόμους. Έτσι «παρακολουθεί» live από το Ντάλλας την οδό Mathew, της Liverpool, μια οδό που σχετίζεται με τους Beatles. Στην οδό αυτή βρίσκεται το Cavern Club όπου οι Beatles έδωσαν τις πρώτες συναυλίες τους.
Με αυτή την κάμερα ήταν αυτόπτης μάρτυρας μιας ληστείας στη Mathew Street. O άνθρωπος αυτός ειδοποίησε αμέσως το αστυνομικό τμήμα της Liverpool. Οι αστυνόμοι έδρασαν άμεσα και συνέλαβαν τρία άτομα.
Καθώς «παρακολουθούσε» online το δρόμο, ο Τεξανός, είδε ξαφνικά τρεις άντρες να ορμάνε σε ένα κατάστημα ειδών sport, που ήταν ορατό στην κάμερά του από το Τέξας. Κάλεσε την τοπική αστυνομία για να τους προειδοποιήσει.
"Πήραμε μια κλήση από κάποιον στο Ντάλλας που πρόσεχε με μία webcam τον τουριστικό δρόμο Mathew, αυτός μας βοήθησε να συλλάβουμε τους τρεις ληστές ενός καταστήματος σπορ ειδών” παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Liverpool. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως, έτρεξε στη Mathew Street και συνέλαβε τους ληστές.
Στην webcam είναι επίσης ορατό το "Grapes pub" όπου οι Beatles πήγαιναν μετά τις συναυλίες τους και έπιναν γιατί στο Cavern Club απαγορεύονταν το αλκοόλ. Ο άνθρωπος που έχει στήσει τη συγκεκριμένη κάμερα και το site : http://www.mathew.st παραμένει άγνωστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: