Παρασκευή 2 Μαρτίου 2007

η Λαϊκή Δημοκρατία του προγράμματος Γεώργιου του Β' της Μάργκαρετ

Πολλά κι' ακόμα περισσότερα τάζει και ξανατάζει ο πρόεδρος Γιώργος για να τα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας όπως η Ελλάδα. Μάλλον θα του ταίριαζε μια πιο μεγάλη χώρα αλλά άστο καλύτερα για αργότερα.

Όλα όσα τάζει, κοστολογούνται στα 10 - 13 δις €. Κι' αυτός δε μας τα λέει τελείως καθαρά για να τα εμπεδώσουμε και να διακρίνουμε το τελικό κόστος της Λαϊκής Δημοκρατίας του προγράμματος Γιώργου.


Είναι όμως καλύτερα να το αποφασίσουμε να μη δουλεύουμε καθόλου επί βασιλείας Γεωργίου του Β' του Παπανδρεϊκού. Δε συμφέρει και πάνω απ' όλα θα του τα σκας κι' αποπάνω. Γι' αυτό καλέ μου αναγνώστη κάτσε καλύτερα στ' αυγά σου όταν θα έρθει στην βασιλεία του ο Γεώργιος ο Β'.


Ο Γεώργιος θα φροντίζει για τα πάντα και για σένα και κάποιοι τρελλοί που θα έχουν το ψώνιο να τους φωνάζουν "αφεντικά" θα πληρώνουν. Σε πρώτη φάση θα τα παίρνουν οι χρηματοδότες του πασόκ, αλλά βάσει του νέου κοινωνικού συμβολαίου, τύφλα νά' χει ο Ρουσώ, οι "προστάτες" του πασόκ έχουν ήδη υπογράψει, παρουσία δικηγόρων, συμβόλαιο με τον Γεώργιο το Β' και George αποκαλούμενο, να αφήνουν κανένα κοκαλάκι για τον κακομοίρη το λαό που πεινά και διψά.



Μέσα όμως στο νέο κοινωνικό συμβόλαιο υπάρχουν τα επονομαζόμενα και "219 σημεία' μόνο για το λαό που πεινά και διψά. Θα περνά καλά μόνο όποιος πεινά και διψά..........σε ελεύθερη μετάφραση!!! Ο ίδιος δεν μπορεί να μας το εξηγήσει καθαρά, γιατί εκπαιδεύει ακόμα τα ελληνικά του. Γι' αυτό καλύτερα να πεινάσουμε για νά' χουμε να τρώμε επί Γεωργίου του George.







Τα κορόιδα οι "αφεντικοί" και οι εργάτες των αφεντικών θα πληρώνουν. Αυτό κι' αν είναι θαύμα του Αγίου Ραφαήλ άντε και της Αγιάς Αφροξυλάνθης. Οι πεινασμένοι θα ξεσκιστούν στην τρελλή χαρά. Τα πάντα προβλέπονται γι' αυτούς μέσα στα 219 σημεία της ιδανικής παπανδρεϊκής κοινωνίας αλλά και στα χωριά τριγύρω, που θα γίνουν μεγαλύτερα με τους νέους Καποδιστριακούς και πανίσχυρους VIM δήμους. Θα γενάς ένα παιδί; Θα τα παίρνεις από το βασιλιά, ως επιδότηση, να πηγαίνεις σε κανά μπαράκι να το γιορτάζεις το γεγονός με σαμπάνια βήτα διαλογής. Θα σου παίρνει και ομόλογα πεντηκονταετούς διάρκειας για να πιεί και το παιδί, σα θα γεράσει, κανά ποτάκι ή σφηνάκι. Θα πηγαίνει το παιδί σε τσάμπα σχολεία από βρέφος μέχρι να γεράσει και θα του παίρνουμε δωρεάν κομπιούτερ για να βρίσκει γκόμενα στο διαδίκτυο να περνά ευχάριστα τα κάποια κενά της ζωής του γιατί κάποια άλλα κενά θα τα καλύπτει κάπου στη Γαύδο, σε δωρεάν κοινωνικές διακοπές. Τα χαιρετίσματά μου στο συμπαθέστατο πατέρα Γεώργιο της Γαύδου.











Άσε οι πόλεις, θα λυσάξουν στους ουρανοξύστες και στο πράσινο. Πάνω στους ουρανοξύστες θα αμολήσουμε γελάδια για νά' χει κάθε φτωχός τη μοίρα του και το γάλα του. Εν τω μεταξύ θά χει γεράσει το βρέφος και θα ΄παίρνει και τσάμπα σύνταξη κατώτατη 550€. Γιατί λοιπόν να δουλεύει κάποιος όταν έχουμε σοσιαλισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: