Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2007

η πατσαβούρα του έθνους




Επιτέλους η
πατσαβούρα no2 της Ελλάδας
η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ (η no1 είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ενώ οι Λαμπρακιάδες αποτελούν τη μητέρα όλων των πατσαβουρών no0 ) αποφάσισε να προχωρήσει σε εποικοδομητικά πρωτοσέλιδα. Έτσι ξεκίνησε μαθήματα αριθμητικής. Το είδαμε κι' αυτό. Αφού υποστήριξαν την επανάσταση του λαού για να κατακτήσει την εξουσία, τον εργάτη και τον αγρότη και τον πανελλήνιο σοσιαλισμό της αρπαχτής, αλλά προσοχή ο εργάτης και ο αγρότης μακριά από την εξουσία και προπάντων την αρπαχτή και τη μάσα, είδαν και απόειδαν και κατάλαβαν πως το θεάρεστο σοσιαλιστικό έργο τους (της μεγαλύτερης αρπαχτής δηλαδή και ποτέ του εργάτη, ο εργάτης τους μάρανε τους Μπομπολάδες....)θα ξαναγίνει σύντομα πραγματικότητα.
Το πρωτοσέλιδο λοιπόν για το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών μας μαθαίνουν αριθμητική. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν ήταν 55.353, πρόκειται να διοριστούν 6.888 και μένουν εκτός, ω του θαύματος 48.465. Το εκπλητικό της εθνοσαριθμητικής είναι ότι ναι δεν έχουν κάμει κανένα λάθος. Όντως:
55.353 - 6.888 = 48.465 .
Διορίζονται στο δημόσιο οι πρασινοκαρτούχοι του έθνους. Σε κάτι ΕΡΤ, ΔΕΗ και ΟΤΕ. Ξέρουν αυτοί......
Πετάμε δίπλα και τη Βασούλα, κάποιο ρόλο παίζει αυτή ακόμα στο πασόκ, δηλαδή τόσα χρόνια δε μπόρεσε να μας σώσει αλλά τώρα πλέον έχει εμπεδώσει τον εθνοσωτήριο ρόλο της. Και τι λέει; ότι έχουν γίνει μεγάλες μάσες επί ΝΔ. Ξέρει η κυρία με τα botox τι θα πει μάσα αλλά πάνω απ' όλα ο Μπομπολάς ο δημοκράτης (φτου, Κύριε, φυλακή ο στόμας μου....) γνωρίζει ακόμα παραπάνω τι θα πει να βγάζεις υπουργούς σαν την κυρία και να στα χώνουν χοντρά. Και να μη μπορεί να βγάλει άχνα κανένας γιατί θα γίνει την επαύριο ρεντίκολο στην πατσαβούρα του έθνους τη ρυπαρή νο2.
Μια χαρά ο μηχανισμός. Δουλεύει ρολόϊ για την αρπαχτή μας και τη μάσα μας. όλοι εσείς οι φίλοι και τα μέλη απλώς χειροκροτήστε τους αγωνιστές της δημοκρατικής παράταξης .Σας άναψα κόκκινο λαμπάκι που θα πει χειροκροτείστε ασταμάτητα, πιθηκάκια μου την κυρία με τα botox. Τα botox στην κυρία τα δίνει ο Μπόμπολας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα έλεγα ότι η Ελευθεροτυπία είναι η πατσαβούρα, το έθνος η πατσαβούρα του έθνους ή το κωλόχαρτο του έθνους και τα Νέα-Βήμα οι πατσαβούρες του Λαμπράκη ή "η Νέα πατσαβούρα του Βήματος"